Miért utálják annyian a blackpinket?
Csak annyit kértem, hogy ne a rosszat keresd abban amit valaki ír. Azt veszem észre, hogy úgy általában a komment mondanivalóját nem érted meg, csak belekötsz a részletekbe.
De akkor elmagyarázom, hogy miért tettem ki a linket, hát ha így könyebb lesz megérteni.
Szemléltetésképp, hogy igenis vannak jobbak a kpopban, mint a Blackpink. Ez sikerült? Igen, én úgy gondolom, h amit szerettem volna ezzel közölni azt sikerült a nagy többségnek átadni.
Ezzel a videóval nem azt mondtam, hogy az EXID a legjobb és hogy ők hibátlanok. Idézz az előző kommentemből, hogy ezt miből szűrted le? És ha nem tűnt volna fel, hogy írtam, hogy még a kpop-ban is vannak náluk jobbak. Igen ez a mondat meg az jelenti, hogy másutt is vannak jobbak. Ha esetleg ez sem esett volna le. De ha bárhol megtalálod, akármelyik kommentemben, hogy azt mondtam, hogy az EXID a legprofibb akkor pls mutass rá.
Nem arról szól a dolog, hogy én megsértődnék vagy bármi, mert, hogy leszólok a kpoop-ot. Őszintén egyáltalán nem érdekel, hogy szereted-e a múfajt vagy sem. Illetve ha kultúráltan közlöd még lehet, hogy érdekelni is fog. És egyáltalán nem éltem meg személyes támadásnak azt, hogy negatív véleményt fűztél a kpophoz, csak megjegyeztem, hogy ne a rosszat keresd a kommentekben. Mert mindenbe bele lehet kötni ha az ember akar. De lehet esetleg a dolog mondanivalójára is koncentrálni. Ne érezd úgy, hogyha nem szólsz le valamit negítvan az azt jelenti, hogy alulmaradtál. Ez nem igaz. Lehet egyet is érteni a másikkal, főleg, hogy szerintem tök érthetően, senkit nem sértve, tényekre támaszkodva írtam a kommentet, de te ebben is találtál hibát. Csak szimplán arra kérlek, hogy ne keresd mindenben a hibát.
Igen erre is kitértem egy korábbi hozzászólásomban, hogy túl vannak értélelve. Nem tudom, hogy miért gondolod megint azt, hogy ezzel én nem értek egyet. Pontosan azt írtam, hogy fogadjuk, h nem a Blackpink a legjobb mindenben. Erre te leírod ugyanezt, mintha én nem ezen a véleményen lennék. Megint csak azt látom, hogy azt hiszed, hogy bármiben is alulmaradsz, ha ezt nem írod ki.
De akkor mégeygszer, hogy megértsd. Ugyanezt mondtam én is.
62 egy szóval sem mondtam vagy gondoltam ezt... lehet félre értettél akkor
61 igen? csak valahogy "te is a rosszat keresed" az én mondanivalómban...
egyetértettem veled hogy sokkal jobbak
de hogy utólag valamit hozzáfűzök az már másik téma
és még egyszer olvasd el amit írtam! többször is egyetértettem veled de valahogy az kimaradt... emiatt is vagyok ennyire "provokatív" mert az emberek álszentek képmutatók és még saját magukat is átverik... ":D
de remélem tisztában vagy azzal hogy ahogy most nekem meg magyarázod a dolgokat hogy nagyon nem jó ahogy csinálom kb te is ugyan azt teszed amit én?! csak én nem oktatom ki a másikat hogy "mi van negatív?!" ":D
ha alulmaradok akkor alulmaradok ":D volt benne tapasztalatom de tény itt valahogy a kpop kritikát személyes sértésnek veszik...!
lehet tényszerűen fogalmazni szoktam is... akinek van annyi áramköre az megérti előbb-utóbb... volt olyan személy itt aki előtte ócsárolt hogy milyen nyomorult vagyok rá 1 hétre meg újból írt hogy igazam volt tényleg a fanokat illetően... hát oké... én éreztem magam kínosan...
":/
Tudod mit jelent embernek lenni?
Elég sok mindent jelent de ha azt nézzünk milyen a világ és mi a történelem akkor az amire te akarsz kilyukadni azt pont nem embert jelent…
De csak megsúgom mert lehet nehezen nézel a tükörbe… a számonkérés ahogyan előadód az pont olyan amit “én csinálok” ezáltal osztozol azzal a stílussal amit én képviselek itt ezen az oldalon…! Tudod ez mit jelent?
Ha emberségről beszélsz miközben ugyan úgy a negatív dolgot látod mind abba amit írok de közben engem oktatsz ki mind erről… nos az elég hiteltelen álszent és képmutató tud lenni… olvasd vissza mit írtál nekem milyen okokból milyen stílussal…
Egy jó idézet “azzá a szörnnyé válltál amire felesküdtél hogy elpusztítód…” 😅 lehet értelmesen is beszélni de mindegy
Igen lehet értelmesen beszélni. Úgy is kezdtem. Belinkeltem vmit, amibe te belekötöttél. Akkor ki is kezdett és mit? De neked muszáj volt hozzáfűznöd, h azért ők sem tökélezesek. Minek? Minek kell ebbe is belekötni már ne haragudj. Ha van egy kicsi értelem benned, akkor pontosan tudod, h mit írtam a kommentben, és hogy miért írtam. Az egész kötekedést megintcsak te kezdted, mert úgy érzed hogyha nem fűzöl vmihez negatív megjegyzést, akkor alulmaradsz.
Annyira nehéz kimondani, h "igazad van"? "De" nélkül. Amit persze én is ugyanúgy leirtam, h ők sem tökéletesek. De neked még pluszba hozzá kell tenned, hogy Caramel mennyivel jobb. Én erről beszélek.
Igen erről beszélsz miközben ugyan azt csinálod mint én de látom ez valahogy kimaradt a képletből de sajna a végeredményben benne van… mi jogod mondod te ezt? De őszintén! miközben ugyan úgy bele kötsz minden szavamba én legalább nem alszenteskedek tudom amit csinálok
Csak hogy tisztázzunk lehet provokatív vagyok lehet alul maradok de az erkölcsi fölény messze az enyém… és csak ez számit mert ez a lényeg… hogy észreveszem magam és nem predikalok vizet miközben bort iszok! Az értelmes beszélgetés sajna neked nem jött át legalábbis kétszinuseg nélkül nem igen… 😅😂 amigy tok jo itt beszélsz a “alul maradsz” szövegéről meg nem bírod ki a “de” nélkül miközben te ragodsz ezen a saját tanácsodat és élet szemléletedet sem tudod be tartani amit te magad képviselsz…
Itt csak te vagy az aki annyira fél hogy alul marad de nem baj el ismerem a vereségemet mert a vita veled folytathatatlan! De majd jovoheten írhatsz megint hogy igazam volt megint 😅😂 mert szerintem veled beszéltem 🤔
Miben kötöttem beléd, mikor kiírtam ezt a rohadt linket, modd már meg?
Hozzád sem szóltam egy szóval sem. Te kezdted az egészet. És hagyjuk már ezt a vitát, mert més soha nem ismerted el h te bármiben is hibás lennél. Itt mindenki tudja, hogy ki vagy és, hogy minden egyes kpop-os kérdésnél mocskolódsz. Szídod az előadókat és a rajongókat is. Húzzál el innen és hagyd békén az embereket.
68 alapból ferdítesz hazudsz kétszínű vagy ezért is mondtam az erkölcsi főlény mindig nálam lesz...
sok kpop-os kérdésnél nem mocskolodok... ":D normális kérdésre normális választ adok ha nincs szó az idolok és cégek tehetségéről akkor fel sem hozom a témát... nem mellesleg olvasd vissza miket írtál és én miket írtam a 6-os oldalon...
de már most meg szegtem a szavamat mert írtam hogy részemről vége... :S
de most tényleg vége
gondolj amit akarsz gyenge ember vagy nincs rá hatásod semmire sem (nekem sem ne aggódj) szóval parancsolj majd otthon a szobádban mikor anyu ki ment mert online látom fröcsög a szád... ":D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!