Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utálják annyian a...

Miért utálják annyian a blackpinket?

Figyelt kérdés
Nem tettek semmi rosszat, és nem is annyira problémásak.

2021. febr. 13. 21:41
 51/95 anonim ***** válasza:
81%

Így énekelnek manapság a világ “vezető világsztárjai”, a “legtehetségesebb” női csapat: [link]

Őszintén... ehhez a produkcióhoz képest Irénke Grammy-t érdemel. 😅😂

2021. márc. 6. 17:05
 52/95 anonim ***** válasza:
59%

51 kb 2másodpercig bírtam! na itt kapcsolják ki tényleg az autotune-okat!

és akkor baz+ a kommentszekció azon áradozik hogy milyen jó a vokál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2021. márc. 6. 17:31
 53/95 anonim ***** válasza:
100%

51-es ez tényleg szörnyű. Éppen ezért nem is szeretem mikor őket titulálják mindenben a legjobbnak. Értem a hype részét is. Legyen. Nem a hang miatt lesz népszerű valaki. Nem a zene minősége miatt, hanem mert hallgaható zenéket csinálnak. Ha ezt autotune-al érik el akkor azzal. Tök mindegy. Ezzel szerintem nincs baj. Itt azzal vana baj, amikor tehetségesnek mondják őket. Azért ez a felvétel, amit a kedves 51es válaszoló megosztott velünk, magáért beszél. Túlértékelt a Blackpink? Igen. Összedől tőle a világ? Nem. Ők korunk legtehetségesebb sztárjai? Nem.

Ha helyesen kezeljük a dolgokat akkor nincs ezzel baj. Én is szeretem a számaikat és hallgatom is, de eszem ágában nincs azt állítani, hogy ők a legjobbak bármiben is, mert nem igaz. Ha csak a kpop-ot nézzük, akkor sem. Vannak sokkal tehetségesebb bandák, akik kevésbé populárisabb zenét játszanak. Ez nem azt jelenti, hogy rosszabb, amit csinálnak, sőt...

Ezért azt felejtsük el, hogy a Blackpink a legprofibb bármiben is. Elnézést, hogyha ezzel valakit megsértettem. Én szeretem őket, de nem a legjobbak és ezt jobb ha az elborult fanok is belátják. Viszont a folytonos szapulásukkal sem értek egyet. Nem baj, hogy nem ők a legtehetségesebbek a világon, ettől még lehet jó amit csinálnak. És a hallgatottságukból, nézettségükből ez ki is derül. A másik pedig, hogy tartsuk tiszteletben mások izlését. Ez tök nyilvánvaló, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Ez egyáltalán nem baj.

2021. márc. 10. 00:59
 54/95 anonim ***** válasza:
100%

53as vagyok, amikor arról beszéltem, hogy vannak sokkal tehetségesebb kpop idolok, mint a Blackpink akkor vmi ilyesmire gondoltam.

https://www.youtube.com/watch?v=3ndoB4P-HLo

Nyilván nem stúdióminőség ez sem, de azért ég és föld a különbség a kettő közt. És sokszor hallgattam azt, hogy a Blackpink sokkal tehetségesebb, mint pl az EXID. És mondjuk pont Soljiról sok olyan videó van, ahol nem is mikrofonba énekel és mégis tiszta, erős, és szép hangja van.

2021. márc. 10. 01:31
 55/95 anonim ***** válasza:
0%

54 azért ez sem hu de nagy... nagyon sok hiba volt benne persze sokkal jobb mint a bp... de ha már jókat említünk akkor legyen már ailee... megmerem kockáztatni hogy ő a legjobb kpop énekes pedig nem is hallgatom a zenéit csak egyszerűen van zenei hallásom és meg tudom állapítani hogy mind fiúk mind lányok közül ő a top... persze biztos vannak még solo énekesek akik jók de kpop-ból szerintem ailee a kiemelkedő mert képes jazz-t is játszani ami koreában nagyon ritka és meg látszik hogy csak azok tudnak akik nyugaton éltek ezelőtt és ott tanultak meg...

valamiért a koreai zene kultúra nagyon tehetségtelen ha tényleg zenéről van szó ez van bocs ha valakinek beletapostam a kis fanatikus lelkében de meglehet hallgatni egy james arthurt vagy michael bublét vagy adam almbertet vagy a legjobb hazai példákat kökény attilát bangót és még a caramelt...

2021. márc. 10. 01:43
 56/95 anonim ***** válasza:
17%
rúzsa magdi ":DDD fogalmam sincs miért bangót írtam.... ":D
2021. márc. 10. 01:44
 57/95 anonim ***** válasza:
95%
Nem azért tettem ki a linket, hogy ebbe is beleköss, hanem azért, hogy lehessen látni, hogy mi a különség. Így hirtelen róluk találtam olyan videót ahol tuti nincs autotune. Egyébként igen Ailee tényleg nagyon jó, sőt valószínűleg jobb mint Solji, de hadd emeljem ki mégegyszer, h sosem mondtam, hogy a kpopban vannak a legjobb énekesek. Hanem pont azt mondtam, hogy nem feltétlenül kell operaénekesnek lenni ahhoz, hogy egy zene jó legyen.
2021. márc. 10. 02:10
 58/95 anonim ***** válasza:
96%
Ne azt keresd minden hozzászólásban, hogy hol lehet belekötni, hanem, hogy mit akar mondani az illető, ha kérhetek ilyesmit. Köszönöm.
2021. márc. 10. 02:11
 59/95 anonim ***** válasza:
0%

nem kell köszönni ":D de nagyon szívesen akkor én meg...

csak ki hangsúlyoztam ha te ezt kötekedésnek szánod akkor már bocs buborékban vagy... egy normális beszélgetés vita az ilyen

csak annyit írtam hogy igen szemmel látható hogy sokkal jobbak viszont ez a szint még mindig nagyon kevés... azt meg hogy mellékesen mit jegyzek meg az meg nem a személyed ellen irányul... alapból a kpop nem is tud a személyed ellen irányulni... :/

tudom nehéz mára szét választani a két fogalmat de próbáld meg... mert nem kötekedésből írok és nagyon sokan sem a való világban akinek van véleménye...

köszönöm. (na ez viszont már kötekedés volt a részemről... :"D)

2021. márc. 10. 02:18
 60/95 anonim ***** válasza:
75%

és ha provokatívnak vélsz hát bocs nézd meg a bp linkek alatti hozzászólásokat...! hogy hogyan áradoznak hogy szó szerint milyen erős a vokál milyen tehetségesek és hogy

4 visual

4 dancer

4 singer

4 rapper

4 vocal...

ez ki készíti az összes normális embert hidd el! de talán még kicsit buggyantakat is...

és sajna nem csak náluk olyan bandákra is rá írják hogy 5-8 rapper amikben abszolút nincs rap...!!!

2021. márc. 10. 02:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!