Miért utálják annyian a blackpinket?
lol ennyit számít neked hogy itt van egy ismeretlen ember....? :D
a kultúra téged messziről elkerül
amit írtál az full személyeskedés az otthoni körülményeim izgatnak meg hogy tegyek rendet magam körül... hagyjuk már
értelmezésről beszélsz pedig pont te nem bírod értelmezni mert teljesen elvakít a hiszti... ÉN írtam azt hogy eminem nem adott hozzá semmi újat! de látom ez nehéz volt neked... hát igen nehéz olyannal beszélni vitatkozni aki a saját szavait sem érti
Nem érdekelnek a tanácsaid se engem, se szerintem senki mást.
A kritikának semmi köze ahhoz, amit te csinálsz. Ez szimplán rosszindulat, azért a kettő közt van különbség. Egyébként nem vagyok elvakult, mert ha tudni szeretnéd, akkor van mikor én is megfogalmazok kritikákat a kpop-al kapcsolatban. Tisztán látom a dolgokat, elfogultság nélkül. Én csak az ilyen szándékosan kötekedni vágyókat nem bírom, amilyen te is vagy.
Szánalmas amit csinálsz. Vagy abba kötsz bele, hogy nincs hangjuk a kpop-osoknak, vagy abba, hogy túl erotikusak. Ne haragudj, de ha neked ez nem jön be, akkor vagy meleg, vagy pedig csaj vagy. Bocsi de ez az igazság. A csajt kizárnám a stílusod miatt, így maradt a meleg. Bocsi, de tényleg nem tudok másra gondolni, ha állandóan szídod a szexi csajokat.
A hangba meg meg már leírtam, hogy feleslegesen kötsz bele, mert ahogy már leírtam, hiába nem tudtad értelmezni, nem a hangról szól a zene manapság. Hogy ez jó-e vagy sem, azt nem mi fogjuk eldönteni. Ez van. Eről meglehet a véleménye bárkinek. De a népszerűséghez nincs szükség jó hangra, kizárólag arra, hogy eladható legyen amit csinálsz. Ha ez jó hang nélkül is megy akkor még jobb és egyszerűbb. Eminem pedig igenis adott újat, mert megvan a maga sílusa, ha nem veszed észre akkor messze állsz attól, hogy ismerd, mint előadót. Bocsesz.
De ott van pl Kurt Cobain. Neki sem volt operaénekes hangja, hanem egyedi volt amit csinált, és mindenki ismeri is. Remélem azért tudod iről beszélek, mert ha nem akkor felejtsd el, h beleszólj bármi zenei témába.
Sokkal ismertebb és hallgatottabb volt, sőt a mai napig is ismertebb, mint nem egy metál banda akiknek mondjuk tök jó hangjuk van.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet valami jó úgyis, hogy nem a világ legnagyopbb zenészei vagy vokáljai csinálják. És kérlek, hogy gondolkodj el azon, hogy minek kötsz bele feleslegesen dolgokba. Köszönöm. Ezen nincs mit tovább rangozni.
Elnézést kérek mindenkitől, hogy emiatt a gyökér miatt el kellett térni ismét a kérdéstől.
megint csak személyeskedsz a magánéletemet akarod kibontani hogy nem is férfi hanem nő vagy sőt férfi vagyok csak meleg... gusztustalan vagy!
a mondatokat nem bírod értelmezni de a képmutatás az álszentség a személyeskedés a hazugság az megy!
"De a népszerűséghez nincs szükség jó hangra" pont ezt írtam hogy ezek nem énekesek de te csak azért is azt mondod hogy az igazi énekesek akkor csak réteg zenészek 10 ezres követéssel ":D
igen nem kell a népszerűséghez hang emiatt is a kpop idolok 99%-a csak 4-6 évig van fent utána megy a levesbe míg egy énekes énekes marad élete végéig! caramel és a kökény és most csak olyant írtam akit mindenki ismer ebben az országban és elismer még az is aki nem szereti ezt a stílust! mert ez a tehetség mert ők énekesek! és azok is maradnak nem csak pár évig...
amit te írsz az a rosszindulat konkrétan itt praktálod a magánéletemet a szexualitásomat az otthoni és lelki világomat! :"D
a kérdéstől csak miattad kellett el térni mert te gyökér módon azt mondod ha valami nem tetszik akkor hagyd figyelmen kívül míg te magad ezt nem tartod be nem is akarod sőt azt várod el hogy kussban legyek mert egy kis senki azt mondja
Jól van felőlem csinálj amit akarsz, ez nem változtat azon, hogy egy gusztustalan kötekedő vagy. Ha neked ez jó akkor egészségedre. Nem fogok vitatkozni egy hozzád hasonlóval, aki negatívumokon kívül semmit nem lát. A képmutatást meg nem tudom miből gondoltad, de mindegy. Értelmezd magad amit írtam és hallgass Caramelt ha akarsz de ne itt rontsd a morált. Egyébként Caramel sem egy nagy énekes, inkább celeb de mindegy. Egyébként meg azt sem értem, hogy miért zavar, hogy van-e hangjuk vagy sem, sőt miért zavar, hogy 5-7 évig vannak fent? Ha nem bírod őket?
Ezt nem értem. Minek foglalkozol egyáltalán a témával, ha csak negatívan tudsz hozzászólni a témához. Tényleg nézz már magadba, mert a probléma valahol ott van és nem mindenki mással. Ha valaki szerint mindenki hülye, akkor vele van a gond és nem a többiekkel?
Ez kb olyan mintha én azon lennék kiakadva, hogy Lil Pump mitől lett milliárdos nézettségű? Kit érdekel? Én nem hallgatom, de valakiknek ezek szerint bejött. Ő dolguk. Te miért nem tudsz egy kicsit lazán hozzáállni a dolgokhoz? Lazíts egy kicsit, nem azért vannak az emberek, hogy neked ártsanak és szándékosan belédkössenek. És ha erre rájössz akkor majd te sem érzel kényszert arra, h ezt csináld.
Igen, valószínűleg azért van a hozzászólásod állandóan nullára lepontozva, mert marhára korrekten és értelmesen szoktál hozzázólni. Én erre mondom, hogy mindenki. Tudod sajnos ezen az oldalon tükröződik, hogy kinek mi a véleménye a másik hozzásszólásáról.
Egyrészt te vagy ez egyetlen aki itt ideges, bár nem tudom, hogy miért amikor te kezded mindig a hülyeségekeidet. Egyébként nem szoktalak napokkal később lemelegezni, nem tudom ezt honnan veszed. Te paranoiás vagy sztem. Jajj bocsi nem írok ilyet mert megint személyeskedésnek fogod venni. Egyébként a vélemény nyilvánítás és a fröcskölődés egészen távol áll egymástól, de ezt már párszor leírtam.
A személyeskedéssel meg nem tudom mi bajod, ha nincs semmi problémád magaddal. Ezek szerint vmiért nagyon bánt, szóval tényleg vmi nincs rendben. De bocsi nem akarok vájkálni a magánéletedben, igazad van nincs hozzá közöm. Neked meg a kpophoz nincs, úgyhogy szevasz.
42 erről beszélek kritikát nem tudsz fogalmazni sajna... de lehet keversz valakivel... ":D
ez már nagyon gáz... azért is gáz a személyeskedés mert qurvára nem vagy rá hatással az életemre ezért full alaptalan és csak tényleg azok szokják csinálni AKIKNEK NINCSEN ÉRVEIK és támadni akarnak...
de amúgy azt írtad hogy te végeztél akkor most mi is van? ":D
figyi az hogy lepontozz 2-3 ember az nem mutat semmit mert ez van... sok kpop kérdésnél a válaszaim mindig magas százalékúak amíg nem jön 2-3 ember (és a + fiókjai szerintem de lehet tévedek.... ":D) akkor érdekes módon 0-ám állok de amúgy az első válaszoló is én voltam durván napokig 80-90%-os volt amióta veled vitatkozok azóta 50 vagy az alatt van ":D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!