Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Előző hónapban is késett a menzeszem 8 napot és ez a 6. Napom hogy késik! Általában mindig késik voltam nőgyógyásznál kb 1 éve azt mondta teljesen normális ha nem áll még be egy darabig (Már több éve menstruálok) Szóval késik és egy kicsit kezdek aggódni mert az alhasam 1-2 napig szúrt aztán elmúlt és szokott fájdogálni a derekam is, a melleim kb tegnap-tegnap előtt kezdtek el jobban fájni. Nincs hányingerem se székrekedésem viszont a fejem szokott fájni és tegnap halvány rózsaszín volt a bugyim de tegnap óta semmi. Szerintetek? A párom nem élvezett belém kihúzta mielőtt elélvezett volna de nem is volt bennem teljesen
febr. 16. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mi vagyok én, gyorsteszt?
febr. 16. 21:55
 2/2 anonim ***** válasza:

A védekezési módszeretek-ezt szerintem Te is érzed- nem a legbiztonságosabb, tehát lehet.

Tesztelj az biztosabbat mutat

tegnap 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!