Miért utálják annyian a blackpinket?
Figyelt kérdés
Nem tettek semmi rosszat, és nem is annyira problémásak.2021. febr. 13. 21:41
91/95 anonim válasza:
#90: Mert te nagyon elhiszed, hogy egyszer k-pop csillagocska leszel magyarként, nulla koreai nyelvtudással és botfüllel.
Álmodj, kislány.
92/95 anonim válasza:
Egy román persze lehetett, meg egy német, de egy magyar nem lehet. Gratulálok! Amúgy egy szóval sem említettem, hogy az szeretnék lenni. Már ki nőttem abból a korból.
93/95 anonim válasza:
Mayna kínai-spanyol származású, csak Romániában született, a DRIPPIN-es Alex pedig koreai-német, szóval félig ázsiaiak.
94/95 anonim válasza:
Nem azért de ki veszi be, hogy elesett és évek múlva is fáj a bokája? A lányokon már nagyon látszódik, hogy nem akarják ezt csinálni. Nem tudnak kimagaslóan énekelni, se táncolni. Középszerű idolok, akik azért futottak be, mert visualként megállják a helyüket és egy jó management áll mögöttük. Azonban amit mostanában műveltek az botrány. Hangcsúszások, lemennek a színpadról, közel nulla stage presence... Bocs, de ez nem a top 1 k-pop girl band kritériumai. Én is valamennyire blink vagyok, szeretem a dalaikat de kezdenek leromlani, és ebben a mindenkit megtámadó, lehordó, hatelő, toxic fanok sincsenek a segítségükre. Szerintem az lenne a jó, ha most kb a csúcson abbahagynák, és átadnák a helyüket a fiatalabb generációnak.
95/95 anonim válasza:
#91 mikor volt a 90es kommentben ilyen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!