Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utálják annyian a...

Miért utálják annyian a blackpinket?

Figyelt kérdés
Nem tettek semmi rosszat, és nem is annyira problémásak.

2021. febr. 13. 21:41
 11/95 anonim ***** válasza:
97%
De Blackpinkes kérdés alatt kérlek ne írjunk amúgy a Btsről,nem ez volt a kérdés😅😅😅
2021. febr. 16. 11:59
 12/95 anonim ***** válasza:
16%
11 jó majd pont te szabod meg…
2021. febr. 16. 13:07
 13/95 anonim ***** válasza:
9%
11 ennyi erővel akkor te meg alapból ne írj semmit se ha nem tudsz hozzá szólni a bp-ről ilyen egyszerű
2021. febr. 16. 13:07
 14/95 anonim ***** válasza:
97%

13 Ott a 8as válasz:)

Nem, igazad van nem én szabom meg, de a témától SZERINTEM nem kellene áttérni egy teljesen más dologra.

2021. febr. 16. 14:15
 15/95 anonim ***** válasza:
90%

Én nem azt mondanám, hogy nem a Blackpink-et utálják, vagyis lehet, h sokan ezt mondják, de valójában 90%ban a toxikus fanokkal van bajuk az emberekenek. Akár az olyanoknak akik nem tartoznak a kpop kedvelők közé, mert őket zavarja, hogy a Blackpinket tolják mindenhol (a BTS mellett), és a fanok másról sem tudnak beszélni. Az egyéb kpop groupok kedvelőit meg az zavarja, hogy a sok toxikus Blink a Blackpinken kívül nem ismer semmit (nem mondom, hogy nincsenek kivételek, de azért a legtöbb 2019-2020-as új rajongókra leginkább ez jellemző). És nem mondom valóban zavaró kicsit, hogy pl egy épeszű listát nem találsz sehol, semmilyen kategóriában, mert persze, hogy Jisso vagy Lisa a legszebb, Lisa a legjobb táncos. Jennie a legjobb rapper a világon, Jennie a legszexibb, Rosénak van a legjobb hangja. Meg persze ők mindenben tökéletesek. Nyilván ez azért van, mert minden ilyen lista szavazáson múlik, így biztosan mindeben a BP viszi majd a pálmát.

Ezzel nincs is semm gond addig, amíg az illető ismer más bandákat, idolokat is, de azért valljuk be, hogy a legtöbb Blink mikor a Blackpink debütált 2016-ban, nem hogy Blink nem volt, de a kpop-ról sem tudta, hogy eszik-e vagy isszák, és aztóta általában 2019-2020 óta keményen már akár 2 éve is fanok, mást sosem hallgattak, de ők mondanak véleményt más bandákról. Ez az ami picit zavaró. Nem kétlem, hogy vannak olyan Blinkek is akik nem néznek le más bandákat, esetleg a Blinken kívül más fandomnak is tagjai, és már mondjuk a kezdetek kezdetén is ismerték a Blackpinket, de azért a legtöbb nem ilyen. Ezt azért ismerjük el. Elég régóta követem a kpop-ot, sok toxikus fant láttam már, de a Blinkek túltesznek mindenen. Itt elnézést kérek a normális Blinkektől, akik értelmesen tudnak rajongani.

A másik, hogy sok, egyébként tökjó bandát kell feloszlatniuk a kisebb cégeknek, mert nem tudnak megélni a Blackpink miatt. Nem azért, mert rosszabbak mint ők, vagy nincsnek legalább olyan szépek és aranyosak, hanem mert nem kapnak akkora hype-ot és nem tudják fenntartani, így sajnos fel fognak oszlani. És itt most nem akarok belemenni abba a vitába, hogy a legtöbb kpop banda egy kaptafa és semmiben nem különböznek. Ez nem igaz. Vannak nagyon jó és vannak felejthetőbb együttesek, népszerűségtől függetlenül. De tény, hogy sokan esélyt sem kapnak az ilyenek miatt mint a Blackpink. Illetve bocsánat, nem is Blackpink, hanem megintcsak a fanok miatt, akik nem hajlandóak rajtuk kívül megismerni másokat. A Blackpink nyilván örül, hogy ennyire népszerűek és ez normális.

Én pl 2016 óta követem a Blackpinket és megmondom őszintén, hogy személy szerint nekem jobban tetszenek a régebbi számaik (Boombayah, Playing With Fire, As If It's Your Last stb), az újakban szerintem már nincs annyi fantázia. Szerettem őket nagyon, mert egy modern, lendületes zenét adtak a kpop-hoz. De ma már kevésbé követem őket, mert egyre kevesebb munka van abban, amit csinálnak és semmi új nincs benne. Ami új volt, csak szerintem rossz értemben az Ice Cream. Ami nem csak, hogy semmi köze nem volt a Blackpink stílusához, hanem a szövege egyenesen gáz. A Lo

vesick Girls fényévekkel jobb, de nálam a Blackpink egy kicsit leépítette magát, csak azért, hogy betörjön az amcsi piacra. És ezzel a gondolattal nem vagyok egyedül. Úgyhogy lehet, hogy most megy a szekér, de nem kell sok idő és rájön a YG, hogy nagyon rossz irányt vett. A céget magát sosem szerettem, viszont az bandákat szerettem, kezdve a Big Bang-el vagy a 2ne1-al, de mondom szeretem a Blackpinket is, annak ellenére, hogy mostanában kevesebbet hallgatom.

Ez az én véleményem.

Tudom, hogy le leszek pontozva, mert mertem rosszat mondani a Blackpinkről, vagy mertem azt állítani, hogy nem mindenben ők a top1. De ez az igazság. Ha mindenki legalább annyi idolt, groupot ismerne mint én, akkor lehet ők is másképp látnák a Blackpinket.

Ennek ellenére hajrá Blackpink és remélem, nem vágják maguk alatt a fát.

2021. febr. 16. 23:08
 16/95 anonim ***** válasza:
50%
14 igazából csak egy szóra említettem meg őket (elsőnek) hogy ez nem csak a bp-nél van így...
2021. febr. 17. 00:01
 17/95 anonim ***** válasza:
33%
és 14 a 15-őt is felszólíthatnád mert ő is ki merte írni hogy bts.... ":D
2021. febr. 17. 00:03
 18/95 anonim ***** válasza:
19%

10-es jaj... akkor említsünk meg már hogy bighit papa a jyp ceoval volt együtt és ő megalapította a jypet a bighit ceo pedig végig vele dolgozott mint dalszerző! a kezdetek óta! mire ő céget alapított már tisztában volt a business minden csínjával! és a bts nem is az első csapata volt amit menedzselt! és nem is alaptőkével kezdték a bts tagok mint pl a source music... a 2am meg elég híres volt sőt most is dél-koreában!

és bocs mi a f*szt lehet hallani a koncerten? hogy mikrofonba énekelnek profi hangfelszereléssel és autotunnal...? ja hát igen lehet azt hallani egyébként...

utolag találtam egy ténylegesen minden nélkül "dolgot" a különbség ég és föld és úgy hogy a legprofibb tanárokat kapják már évek óta a dal a life goes on meg egyszerűen egy full könnyű szám... és mégis csuklások hamis hangok a vocal line-ban... -_-"

2021. febr. 17. 00:19
 19/95 anonim ***** válasza:
69%
Jisoonak és Jinnek van a legstabilabb hangja.
2021. febr. 17. 07:45
 20/95 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként nem kell őket utálni, vagy szeresd, vagy ne foglalkozz velük.
2021. febr. 17. 08:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!