Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utálják annyian a...

Miért utálják annyian a blackpinket?

Figyelt kérdés
Nem tettek semmi rosszat, és nem is annyira problémásak.

2021. febr. 13. 21:41
 71/95 anonim ***** válasza:
90%

Igazából én vagyok a hülye, hogy mindig beleállok a veled való vitákba. Mert egoista idiótákkal lehetetlen vitatkozni. Őket nem a tények vagy vélemények érdeklik, hanem az, hogy ő mit mond. Úgyh, ha lehet akkor fejezzük be mert, nincs értelme. Egyszerűen hihetelen, hogy mindig miattad kell vitatkozni, és vedd észre, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki itt így gondolja. Mindig kapod a 0-s pontozásokat, de képtelen vagy észrevenni magad, mert te tökéletes vagy. És szerinted mindenki más hülye és nem látja jól a dolgokat, mert csak te tudod az igazságot. Ez derül ki abból, hogy annak ellenére, hogy folyton le vagy pontozva és mégis állandóan bizonygatod a hülyeségedet.

Még az is lehet, hogy van igazság abban, amit mondasz, de amíg ezt ilyen stílusban adod elő, addig tuti, hogy senkit nem fog érdekelni.

És most hiába mondod, hogy nekem milyen stílusom van, mert ezt csak te hozod ki belőlem. Érdekes, hogy én mindig 80% vagy afeletti pontozásokat kapok. De persze ez szerinted azért van, mert azt írom le amit mások hallani akarnak. Ez nem igaz, hanem kötekedés nélkül, kultúráltan írom le a véleményemet. Meglepődnél, hogy mennyi olyan kommentem volt a témában, ami a nagy átlag véleményével szembe ment, de mivel normálisan megtudtam fogalmazni, nem pontoztak le. Mert igenis érvényes az, hogy mindenki képes elfogadni a másik véleményét, de a mocskolódás az nem vélemény.

És hiába mondod ezt az álszenteskedést velem kapcsolatba, mert csak veled beszélek így, mert kiprovokálod.

És igen volt olyan, hogy egyetértettem veled. Pont ezzel mondtad ki, hogy elfogadom a véleményed, 90%ban a stílusoddal van baj és nem azzal, hogy más véleményen vagy. Ez nem kétszínűség vagy álszentség a részemről, mert már kb 1000szer elmondtam, hogy nem a véleményeddel van baj, hanem hogy ezt, hogyan adod elő, vagy éppen milyen környezetben.

2021. márc. 10. 15:13
 72/95 anonim ***** válasza:
0%

71 megint írok mert egyszerűen nagyon gáz vagy! és igen jó hogy elismered mennyire hülye vagy! de komolyan te beszélsz egoista viselkedésől mikor sosem bírod ki hogy ne írj vissza hogy ne állj belém hogy ne probálj meg legyőzni és megmutatni nekem most kemény hogy ki az úr!

ez vagy te!

álszent képmutató hazug egoista

és ki az a mindenki? komolyan 2-3 lepontozás van...

vagy ennyi lenne a magyar kpop tábor?

2021. márc. 10. 15:19
 73/95 anonim ***** válasza:
0%

ja igen első kérdés enyém... megnéztem 8-an pontoztak fel 4-en le mert tudják ki vagyok... ennél többen sosem szoknak lepontozni... érdekes módon...

téged is mindig csak 2-3 ember pontoz fel... érdekes ":D

2021. márc. 10. 15:23
 74/95 anonim ***** válasza:
91%

Tudod mit? Legyen igazad csak hagyj már békén. Állj a tükör elé és veregesd meg a vállad, hogy mekkora király voltál, és, hogy most mennyire megmondtad. Egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam, másokról, a kpop idolokról, a rajongókról. Inntetől befejetem és csak simán ne foglak pontozni, ha hülyeséget írsz és ennyi. És most érezheted magad nagy embernek.

Egyébként én nem tudom, hogy te honann látod mennyien pontoztak le, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy ez egyfajta visszajelzés az illetőnek. És teljesen mindegy, hogy ezt hányan teszik meg.

2021. márc. 10. 15:26
 75/95 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan azért, mert előlítéletesek az egész kpoppal szemben. Másrészt pedig a BP utálók 80%-ban a toxikus armyk. Ha tetszik, ha nem a BTS fandomja a legtoxikusabbak! Már csak érdemes megfigyelni pár reakcióvideót és kommentet, miután a BTS n4m nyerte meg az idei Grammy-t. Voltak olyan kommentek a Rain On Me alatt, hogy, "Ki jött ide dislike-olni ezt a zenét, miután a BTS helyett ők nyertek?" (Nyilván angolul írva), de ami a legjobban akasztott ki, az az, hogy egy toxikus BTS fan olyanokat vágott egy 80 üzenetes YT veszekedésben egy Blinkhez, hogy ha előttem lennél, kiszúrnám a szemed, végigolvastam, és azért, mert a Blink azt írta, hogy nem tetszik neki a Dynamite. (Nagyon unatkoztam xd). De érdemes bármilyen rangsoroló videót megnézni, a kommentszekción a toxikus armyk jelentősen többen vannak, mint a toxikus blinkek, pedig belőlük is van elég sok! Na de, hogy minden masodik komment egy Army szúrkálódása, az már nem normális. Mellesleg hozzáteszem, hogy azért vannak úgy oda, mert a Dynamite videoklipjét többen nézték meg, mint a How You Like That videoklipjét, közben a How You Like That Tánc verzióján majdnem annyi van, mint amennyi a videoklipen. Ráadásul összesítve a mai napig a How You Like That kap több megtekintest, pedig régebbi. Szóval körülbelül olyanért civakodnak a kommentelők, ami nem is igaz jobban átgondolva. 7 éve folyamatosan követem a KPOP világot, nagyon sok bandát szeretek, köztük a BP-et, és a BTS-t is, de kifejezetten inkább csak Once vagyok. (Twice fan) Tehát nem vagyok se Blink, se Army, de nagyon-nagyon aktív vagyok a KPOP témában, és, ha tetszik, ha nem, az Armyk többségét (tisztelet a kivétel) zavarja a BP hirtelen hatalmas sikere.
2021. márc. 27. 22:06
 76/95 anonim ***** válasza:
100%
Nem*
2021. márc. 27. 22:08
 77/95 anonim ***** válasza:
100%

75-ös teljesen egyetértek veled, és szépen kultúráltan megfogamaztad. Még mielőtt én is leírom a véleményem, azt előrebocsátopm, hogy én is Once vagyok 2015-óta. Szóval énsem vagyok kifejezetten Army vagy Blink. Amit ehhez a témához hozzáfűznék, hogy Once-ként nekem pl többször gyűlt meg a bajom a Blinkekkel, mert ugyanúgy lánybanda mint a Twice. Mondjuk ez mindegy is, de szerintem mindenhol vannak toxikus fanok. Once-ok között is, tisztában vagyok vele. És emiatt vannak előítélettel sokan egyes kpop bandák, vagy esetleg maga a kpop műfajjal szemben. Szóval ha a toxikus fanok egy kicsit is félre tudnák tenni a versengést (bár az egészséges versengéssel nincs baj) és az utálkozást, akkor nem lenne semmi gond. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy egyik kpop banda sem tökéletes, mindegyiknek vannak hiányosságai. Nem akarom elkezdeni sorolni, de Once-ként tisztában vagyok a Twice hiányosságaival és gyengeségeivel is. Pl Chaeyoung sosem lesz a legjobb rapper. Nagyon aranyos, nagyon cuki, meg ügyes, de vannak nála jobbak. Ahogy Jihyo sem a legjobb main vokál. Ennyit kéne mindenkinek tennie, hogy egy kicsit körülnéz és észreveszi, hogy a BTS se, de a Blackpink sem tökéletes. Főleg úgy ne jelentsük ezt ki, hogy mondjuk csak őket ismerjük. Mert azért a legtöbb toxik Blinknek vagy Army-nak azt mondom, hogy mi a véleménye mondjuk a Dreamcatcher-ről vagy a (G)I-dle-ről akkor azt sem tudják milyen nyelven beszélek. Kicsit nyitott szemmel kell járni és nem betokosodni és legfőképpen tiszteletben kéne tartani mások izlését. A BTS-nek szerintem vannak 100szor jobb számai mint a Dynamite. A Dynamite fel lett kapva mert angolul van, és azért mert az Army-k fele a Dynamite-al ismerte meg őket. Lehet, h ezzel kicsit túloztam, de sok Army nézzen magába, hogy melyikük követi a BTS-t 2013 óta? Ezzel nem azt mondom, hogy aki most kezdte el hallgatni az nem teljes értékű rajongó, eszemben sincs ilyet mondani, viszont azért jóval kevesebbet tud, ismer a témában mint aki már régóta követi a dolgot. De megmondom őszintén, hogy nekem pl jobban tetszik a How You Like That, mint a Dynamite. És ezért most lehet, hogy a Army-k leszednék a fejem, de ez van, nekem ez az ízlésem. A Dynamite-ot egy kezem megtudom számolni, hogy hányszor hallgattam meg, és valóban nem érdemelt Grammy-t. Mondjuk az idei felhozatalból senkinek nem adtam volna a jelöltek közül, de mindegy. A lényeg, hogy a fiúknak ennél 100szor keményebben kell dolgozniuk, ha el akarják hozni. Nem lehetelen csak komolyan kell akarni, ehhez kevés lesz egy Dynamite.

Szóval egy a lényeg, hogy a saját toxikusságukkal, beteges rajongásunkkal vonzzuk az ellentábort is. Ezt kell megérteni. Sokaknak nehéz elfogadni, hogy nem Jennie a legjobb rapper, vagy Lisa a legjobb táncos, esetleg nem a Dynamite a legjobb szám. Az, hogy kinek mi a véleménye az egy dolog, de pl pont a táncot és a rap-et is lehet szakmai szepontok alapján nézni. Azt, hogy kinek mi tetszik az az ő dolga, de ettől még a többi nem egy szar.

2021. márc. 28. 00:03
 78/95 anonim ***** válasza:
100%
Minden bandának vannak toxikus rajongói, és ezzel nagyrészt csökkentik a KPOP népszerűségét, el sem tudnám képzelni mekkora rekordok születnének, ha nem fandomként, hanem KPOP rajongóként hallgatnánk a zenéket. Ahogy írtad, az már tényleg gáz, hogy sokan úgy tartják mindennél jobbnak a BTS-t vagy a BP-t, hogy másokról nem is hallottak. Meg kell hagyni a stílus, amit ez a két banda képvisel, valóban nagyon jó, és értékelhető, de ha a BTS-DNA, vagy a BLACPINK-DDU-DU DDU-DU nem jelent volna meg, akkor most sem lennének itt. Szóval ennek a 2 bandának sikerült berobbani, aminek nagyon örülök, reméljük majd a többinek is.
2021. márc. 28. 10:52
 79/95 anonim ***** válasza:
76%
A 77-essel egyet értek. De azt azért még hozzá tenném - saját vélemény-, hogy sem a Dynamite sem pedig a How You Like That nem érdemel akkora hype-ot. És tudjátok miért? Mert mindkét dal úgy hangzik mintha már ezerszer hallottuk volna ezelőtt, mert pontosan ugyanolyan tömeg dalok. Nem akarom szidni egyik bandát sem, de kérlek, ha valaki tényleg jártas a kpop világában, akkor két dolgot teljesen normálisan el tud mondani: a BTS színvonala a Boy With Luv óta csak megy lefelé, és nem kell nekem a toxic army-k prédikálása, ezt mindenki elmondhatja, akinek van egy kis esze. A másik pedig, hogy a BP-nek jórészt minden dala ugyanúgy cseng. Értelmetlen, felvágós szöveg, bugyuta tánc, ugyanaz a dallam. És ezekre kapnak több milliárdos nézettséget. Nem kell messzire menni, ahogy előttem írták, a kpop világában is találhatunk náluk tehetségesebb és színvonalasabb előadókat, akik nem a saját népszerűségükről énekelnek.
2021. márc. 28. 11:04
 80/95 anonim ***** válasza:
100%
79-eshez: Szerintem az már ízlés kérdése, hogy milyen KPOP bandák kapnak milliárdos nézettséget, elfogadom, hogy a többségnek ez tetszik. Én tudom élvezni a BP zenéit, de csak egy hónapig a megjelenés után.
2021. márc. 28. 11:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!