Miért utálják annyian a blackpinket?
18asnak szeretnék válaszolni. 2013ban a bighit Koreában nem volt híres ent. Attól mert még a JYPvel együtt dolgozott nem volt egy híres ent. Ezt csak azért írom mert,-igen akkor térjünk vissza a Btshez(10es vagyok)-a Btsnek eleinte nem volt egyáltalán sok megtekintése,míg a Bpnek a debütjét sokan várták és a Bp mindkét zenéje debütáló zenéhez képest elég felkapott lett.De akkor legyen az hogy a Bighit régen is híres volt,de akkor se volt benne a Big3 kiadóba.Szerinted miért vannak rengetegen azon a véleményen hogy a Bts tette a Bighitet azzá aki most?;) Ha a Bighit híres lett volna akkor a Btsnek nem kellett volna 2-4 év míg Koreában,majd globálisan is híresek legyenek.
A vokállal még mindig nem értem mi a baj. Persze vannak elcsúszások, de azért nem olyan hű de nagyon borzasztóak mint ahogyan a 18as leírja,hogy köze sincs az eredeti felvételhez. Ott van Jin Epiphanyja, Jungkook Euphoriája és stb...
Na meg a Perfect man előadás.Az igaz egy feldolgozás,de hallatszik a fiúk hangja teljesen és nincs benne sok elcsúszás;)))
Én személy szerint nem utálom se a Blackpinket mint brandet, se a lányokat, de szúrja a szemem, hogy a YG tréningben mennyire keveset feccöl beléjük és mégis milyen híresek.
De a zeneipar sose lesz fair egyébként, ezt csak megjegyezném.
Ez annyira gáz, hogy arról megy a vita, hogy milyen vokálok vannak a BTS-ben, a Blackpinkben, vagy bármelyik másik kpop bandában. Felejtsétek már el, hogy manapaság arról szól a zene, hogy kinek milyen hangja van. Akinek ez számít az hallgasson Queent vagy Whitney Houstont esetleg operát. A mai zene, főleg a pop arról szól, hogy mennyire eladható. És már ne haragudjon az aki szerint nincs hangjuk, de szerintem ennél többre nincs is szükségük. Eltudják énekelni azt, amit kell nekik? El hát. Innentől mi a kérdés? Eladható amit csinálnak? Igen. Sokaknak tetszik? A milliárdos megtekintések arról tanuskodnak, h igen. Innentől felesleges őket leszólni, hogy milyen hangjuk van. Mert a rajongókat úgysem érdekli a véleményetek, akik meg nem rajongók, azok mert nem azért nem lettek rajongók, mert nincs hangjuk.
A mai zene nem a hangról szól, ha ezt gondolod akkor leragadtál a 60-70es években, bocsi, de a Woodstock-nak már vége van hahó XD
Igen az ilyen zenészeket hívják rétegzenének, és hallgatják kb 10 ezeren. Egészségükre. Egyébként, ha te az olyanokat szereted, akkor mit keresel itt minden kpop-os kérdés alatt? Otthon éldd ki magad az élettársaddal vagy mittomén, de ne itt. Ne itt legyél megmondó ember, mert senki nem kíváncsi arra, hogy miként és hogyan tudsz belekötni a kpop előadókba. Ha nem tetszik, akkor egyszerűen lapozz tovább, ennyi.
Milyen gáz nemm, hogy léteznek különböző stílusú zenék, különféle ízlésű emberek. Azért az durva, hogy nem mindenkinek ugyanaz az ízlése és ugyanaz tetszik, mint neked. Lapozz tovább és legyen szép, boldog életed, ne másokkal foglakozz.
25 fogadd meg a saját tanácsodat mert nagyon szánalmas vagy! 😂😅 itt osztod a dolgokat mikor a kérdésre lett válaszolva és milyen réteg zene? James arthur? Ed sheran? Eminem? Ja nagyon réteg zenészek...! A kpop a réteg zene mert van max 5-8 millió hallgató több nincs
Az meg a másik hogy pont hogy ők vannak 5-8 évig be futva utána meg már a kutya sem tudja kik voltak!
Az hogy te nem bírod a kritikát ami nem is rólad szól hát gratulálok... a személyeskedést meg hagyjuk mert ettől csak még szánalmasabb vagy... valószínűleg te vagy mindig az aki egybol szemelyeskedik minden kérdés alatt 😵🧐
Nagyon nagyon vicces amiket írsz XD
Először is Eminem és Ed Sheeran sem az óriási vokál tudásukról lettek híresek. Hanem, hogy vmi újat adtak a világnak, ahogyan a kpop is. Nem tudom pl Ed Sheeran mitől jobb zenész, mint a kpop-osok azon kívül, hogy jó kis fülbemászó és hallgatható számokat ad elő. Azért ő sem a Pavarotti már ne haragudj. Eminem pedig egy olyan legenda, akiből 2-3 születik egy évszázadban. Jóval példálózol te is. Kicsit szélsőségesen tudsz érvelni, de ebből is látszik, hogy nem érted, amit írtam. A személyeskedni, mert csak azért kezdtem, mert igenis marha idegesítő, hogy mindegyik kpop-os kérdésnél írod a hülyeségeidet. Tegyél rendet magad körül, aztán minden rendben lesz. Hidd el nem az emberekkel van a probléma, hanem saját magaddal. Ezen gondolkozz el inkább, és ne másokba kössél bele folyton. És mégegyszer, ha meg nem szereted a kpop-ot akkor lapozz tovább az ilyen kéréseknél, mindenki jobban jár. Vagy élvezed, hogy most jól megmondhatod? Nem is értem az ilyen embereket. Foglalkozz magaddal, ne másokkal.
Szép napot.
28 álszentség képmutatás hazugság... az a probléma hogy amiket írsz és amiket te vallasz azok ellentmondanak egymásnak!
Itt mondod nekem hogy mit képzelek magamról menjek máshova miközben azt írod ha valami nem tetszik akkor inkább ignoráld!
Ed sherannak még mindig sokkal jobb vokalja van mint a kpop-osok 90%-ának!
Nem adtak semmi újat főleg nem eminem aki akkor kezdte ezt fehér létére amikor a feketéknek ez volt a himnuszuk és mindenki ezt csinálta és voltak akkor is fekete legendás rapperek sőt csak azok voltak mert a fehérek nem értettek hozzá... (ezért is volt neki még nehezebb mert kb az a kategoria amikor egy fekete akarna kpop idol lenni!)
És hagyjuk már az én bűnöm nem mentesít fel az alól hogy te állandóan személyeskedsz meg mások életébe akarsz turkálni… inkabb te rendezd el magad körül a dolgokat mert engem legalább nem érdekelnek ismeretlen emberek otthoni körülménye nem úgy mint téged! Inkabb ezen gondolkozz el...
Te akarsz érvelni ja nem csak hülyeségeket írsz meg csak személyeskedsz… szánalmas álszent képmutató hazug... (tudod ilyenkor nem nekem hazudsz hanem saját magadnak… a hazugság meg szerintem elég kártékony nagyon könnyen képes az emberi lelket eldeformálni! Csak egy ténylegesen jó tanács nem pedig jókívánságba csomagolt rosszindulat!!!)
És ha tényleg nagyon akarsz turkálni az életembe akkor meg mutatom a számlámat jó? Hogy milyen rendet tudok magam körül tenni oke? 😆😏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!