Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt az, amiben hazudtatok...

Mi volt az, amiben hazudtatok valakinek, valamiben?

Figyelt kérdés
Tudnátok mesélni ilyen történetet? És aztán lett ennek az idő folyamán következménye?
ma 12:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Semmi értelme. Elég nyílt, őszinte voltam s vagyok is.

Emiatt sok konfliktusom volt már gyerekként és tiniként is.

Azóta pedig megtanultam szépen megfogalmazva tálalni és befogadóbbak az emberek.

Nemrég 2 emberről is komoly dolgok derültek ki s bizony a hazugságuk, árulásuk miatt minusz két ember az életemből ismét.

Leszelektálom az ilyeneket.

Egyiket 1 éve ismertem.

Itt a történet helyett elég lenne az utolsó napi beszélgetést megmutatnom... Brutális nagy öngólt rúgott magának az illető keményen.

Legalább bocsánatot kért, bár semmire nem megyek vele.

Másikukat 13 éve...

A történet hosszú, de felesleges is... Hazugsággal zárta le az utolsó napot is...egy bocsánatot se eresztett meg a gyökér.

Ez van. Az emberek jönnek mennek az életünkben. A normálisakat pedig értékelem, megbecsülöm.

Totálisan felesleges hazudni,kammantani.

A mi társaságunkban az is alap, hogy pl nem akarunk mégse talizni, megmondjuk egyenesen pl "bocsi, egyedül akarok lenni" vagy pl pihennék.

A legtöbb ember erre se képes, én pedig keresem ezen kivételes normális embereket. A legtöbb ilyen apró dolgokban is hazudozik, kifogásokat gyárt.

Mi mentalitásunk az, hogy elfogadjuk s tiszteletben tartjuk a másik felet, döntéseit, saját idejét. Stb.

Néhány tag a baráti körben kb át lett nevelve erre nagy nehezen és bizony elismerték, hogy sokkal könnyebb minden és felszabadultabb a lelkük +nem kell extra energiát befektetni abba, hogy adott hazugságokat, kammantásokat ne szóljanak el, azaz fenntartsák a látszatját a pl hazug sztorinak.

Próbáld ki, ha volt/van hazugság az életedben. Sokkal chillesebb az élet.

Aminek mennie kell az menjen, aminek/akinek maradnia kell az marad. Nincsenek felesleges szálak.

ma 13:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Esetemben a szex volt az, nagyon egymásra találtunk a haverom barátnőjével. De ez csak ideig-óráig működött, mindenképp be kellett vallani.
ma 13:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Hogy vallottad be és mikor?
ma 14:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Az eset után vagy jóval később
ma 14:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Utána szinte rögtön, nekem még van gerincem.
ma 14:39
 6/11 A kérdező kommentje:
És megbántad? Elveszítetted a barátodat?
ma 14:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem bántam meg, és azt a barátomat sem veszítettem el. Talán ő is jól tudta.
ma 14:48
 8/11 A kérdező kommentje:
😅 gondolom ugrált örömében
ma 14:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze, ugrált, bele a képembe. Cserébe én is megvertem.
ma 14:53
 10/11 A kérdező kommentje:
És ők együtt maradtak?
ma 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!