Mi volt az, amiben hazudtatok valakinek, valamiben?
Semmi értelme. Elég nyílt, őszinte voltam s vagyok is.
Emiatt sok konfliktusom volt már gyerekként és tiniként is.
Azóta pedig megtanultam szépen megfogalmazva tálalni és befogadóbbak az emberek.
Nemrég 2 emberről is komoly dolgok derültek ki s bizony a hazugságuk, árulásuk miatt minusz két ember az életemből ismét.
Leszelektálom az ilyeneket.
Egyiket 1 éve ismertem.
Itt a történet helyett elég lenne az utolsó napi beszélgetést megmutatnom... Brutális nagy öngólt rúgott magának az illető keményen.
Legalább bocsánatot kért, bár semmire nem megyek vele.
Másikukat 13 éve...
A történet hosszú, de felesleges is... Hazugsággal zárta le az utolsó napot is...egy bocsánatot se eresztett meg a gyökér.
Ez van. Az emberek jönnek mennek az életünkben. A normálisakat pedig értékelem, megbecsülöm.
Totálisan felesleges hazudni,kammantani.
A mi társaságunkban az is alap, hogy pl nem akarunk mégse talizni, megmondjuk egyenesen pl "bocsi, egyedül akarok lenni" vagy pl pihennék.
A legtöbb ember erre se képes, én pedig keresem ezen kivételes normális embereket. A legtöbb ilyen apró dolgokban is hazudozik, kifogásokat gyárt.
Mi mentalitásunk az, hogy elfogadjuk s tiszteletben tartjuk a másik felet, döntéseit, saját idejét. Stb.
Néhány tag a baráti körben kb át lett nevelve erre nagy nehezen és bizony elismerték, hogy sokkal könnyebb minden és felszabadultabb a lelkük +nem kell extra energiát befektetni abba, hogy adott hazugságokat, kammantásokat ne szóljanak el, azaz fenntartsák a látszatját a pl hazug sztorinak.
Próbáld ki, ha volt/van hazugság az életedben. Sokkal chillesebb az élet.
Aminek mennie kell az menjen, aminek/akinek maradnia kell az marad. Nincsenek felesleges szálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!