Mit csináljak ha beleszerettem a pszichológusomba? :/
10 év. Hát ja akkor nálad is az a gáz, hogy ha más lenne a szituáció, akkor akár..
Mondjuk én már nem tudom mit érzek, igazából semmit, nekem tök idegen. Hát ja, ez gáz.
Te végül visszamentél hozzá? Hogy reagált a leveled után?
Próbáltam neked privátot írni, de valamiért nem küldi el.
Én is hasonló helyzetben vagyok #44-es!
Én 22 éves fiú vagyok, a pszichológusom kb. 8-10 évvel idősebb nő. Így, hogy a kommentek szerint ez normális, nagyobb bátorsággal mondom el neki majd a jövő héten, már csak azért is, mert ha "mélyebb" témákról beszélünk valamelyik ülésen, utána sokkal felszabadultabb vagyok.
Ezt nagyon érdekes volt elolvasni, köszönöm:)
Én is azért keveredtem ide mert ebben a szituban vagyok...
24 vagyok, a pszichológusom szintén 24 éves, pályakezdő. Rettegek elmondani neki, én is sokat haladtam vele. Simán lehet ,hogy én vagyok neki az első páciense, félek, hogy elijesztem ezzel és elküld. Pedig tudom, hogy jó szakember. Voltam már ezelőtt egy 30 éves gyakorlattal rendelkező csodaterapeutánál is és semmi javulást nem tapasztaltam. Szóval biztos tudja kezelni, de bennem van ez a félelem ,hogy én mondom majd neki először ezt, hogy belezúgtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!