Elmondjam a pszichológusomnak, hogy abban a tévhitben vagyok, hogy belészerettem?
értem én, teljesen szokványos ez: a közelség okozza, meg hogy egy szimpatikus emberre "fel lehet nézni". nekem az auróoktatómmal volt így, nagyon rendes volt, jókat nevettünk, és igazából nem is tetszett mint pasi, de a közelség, az összezártság, a kikerülhetetlen érintések engem is kicsit megzavartak, és élveztem a kicsit kétértelmű megjegyzéseket. aztán levizsgáztam, és elmúlt :)
szerintem ne mondj neki semmit, mert megértené (biztos van ilyen betege nem egy), de maximum bosszantaná, vagy inkább megmosolyogna. ő ezt megszokta, te meg ne csinálj magadból bohócot.
köszi a válaszod!!
NEm is úgy gondoltam, hogy azért mondanám el, hogy legyen a dologból valami, hanem hogy hátha tud segíteni abban is, hogy ne lássam helytelenül a dolgokat, és ne legyek padlón, mikor véget ér a terápia, és el kell válnunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!