Mit csináljak ha beleszerettem a pszichológusomba? :/
Jó, oké, értettem! :D
Köszi a választ és a segítséget!
Nincs mit, és hidd el, direkt jó, hogy kiírtad ezt a kérdést, mert gyakorlatilag összeszedted, hogy mit kell elmondanod!
Beszélj a félelmedről is, hogy emiatt "lepasszol", beszélj az érzéseidről, a kellemesekről és a kellemetlenekről is! Ezek ugyanis kulcsfontosságúak! (Különösen az elutasítástól való félelem, ezt tapasztalatból írom!)
Na elmondtad???
Én nem mertem elmondani szemtől szembe, csak levelet küldtem..
Szia!
Hát elmondtam. 28-szor elterveztem, hogyan kezdek majd bele, mit fogok pontosan mondani, mint valami betanult szöveget, aztán persze nem úgy lett:)
Elkezdtünk beszélgetni, de valamit biztos észrevett, mert mondta, hogy úgy érzi, valami nyomja a lelkem. Aztán megijedtem, és mondtam, hogy semmi, persze nem mertem a szemébe nézni, gondolom levágta rögtön, hogy nem mondok igazat. Aztán nem faggatott egy darabig, de képtelen voltam koncentrálni a "munkára" és mondta, hogy nem kell félnem tőle, mert segíteni szeretne.
Na hát itt elkezdtem bőgni, kb 10 percig fuldokoltam a könnyeimtől, ő meg azt se tudta mi van.
Aztán mondtam, hogy most nagyon össze vagyok zavarodva, mert nem akarom ezt érezni, de szeretem, de tudom, hogy nem lehet, mert ő nem szeret és hogy ne haragudjon.
Aztán mire végre sikerült elmondanom, utána megint bőgtem 10 percig, és nem emlékszem nagyon miket mondott, de valami olyasmit, hogy ez a terápia lényege, és, hogy nem kell félnem, mert majd segít.
Aztán abban maradtunk, hogy jöjjek jövőhéten is, de én nem tudom, annyit mondtam, hogy nem tudom, hogy alakul majd a jövőhét és, hogy ráérek-e majd
Mert milyen vicces, hogy eddig azért féltem, hogy kirúg, most pedig én nem akarok többet visszamenni hozzá.
Nálad válaszolt a levélre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!