Mit tegyek ha 18 évesen értelmi fogyatékos vagyok és nincs kedvem élni?18f
ennyi idős létemre anny sok stresszet tapasztalok hogy szinte ma is majdnem migrént kaptam, összevissza járkálok és azon stresszelek hogy, hogy milyen egy buta vagyok és félek nem leszek képes leéretségizni sem, szakközép sulira járok és 0-24 azon aggódom hogy nem fogok tudni leéretségizni, egyrészt más mentális betegségekkel is küzdöm mint a szociális fóbia, neurotikus személyiségzavar, az iskola nemtud az álapotomról de félek nem felelek meg az elvárásaimnak hogy leéretségizzek...
nincs meg az a IQm hozzá egyátalán, mit tegyek legyek ongyilkos??
80-as leszartak a tanárok,
13 evesen kellett irni egy levelet az ofonek hogx milyen lesz a felnott eletunk, en beleirtam hogy elvegzem a sulit, dolgozok, aztan ha nagyon szar lesz ongyilkos leszek, se pszichologusnak nem szolt, se a szuleimnek csak elbeszelgetett velem de mar nem tudom mirol
A matek egy osi ellensegem volt mindig, az agyam nagyon ellenkezett hogy megertse epphogy 2-esekkel jutottam at mindig evvegen meg ev kozbe, sose buktam semmibol
Nem az IQ-dat kell novelni
Hipnoterapeutához menj hogy hipnozisba kiszedje azt a sok negativ gondolatot amit beadagoltál magadnak az évek során
84es, fölösleges "kiszedetni belőlem a negativ gondolatokat" ha a probléma gyökere ezzel nem szünne meg és idővel úgyis visszaesnek, mindezt tapasztalatból mondom.
A baj a gyenge kognitiv késségeimből fakadó ömbizalomhány, tökéletesen Steve Jobs mentalitásom van abból a szempontból hogy maximalista és túlkritikus vagyok, csak hát nekem nincs még megközelithtő szintü IQm hozzá képest. :'(
számomra a tökéletes munka az aminek tanulok, egyenlőre remekül megy nagyrészt annak köszönhetem hogy itthon is foglalkozom vele, viszont már attól is fosok hogy még ezt a "szenvedelyt" is elveszitem a mentális egéségem miat na akkor tuti mégjobban bekattanok.
Már most is az vagyok mivel az itthoni tavaszi szüneteket 0-24 az ágyban töltöm semmilyen vágyam nincs innen kikerülni, mert ha szociális ingerek érnek akkor csak méginkább frusztrált, ingerlékeny leszek és rettentően szorongó.
" semmilyen vágyam nincs innen kikerülni, "
Hát akkor erről ennyit, 10-20-50 év múlva is ugyanitt leszel
CSÁ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!