Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha 18 évesen...

Mit tegyek ha 18 évesen értelmi fogyatékos vagyok és nincs kedvem élni?18f

Figyelt kérdés

ennyi idős létemre anny sok stresszet tapasztalok hogy szinte ma is majdnem migrént kaptam, összevissza járkálok és azon stresszelek hogy, hogy milyen egy buta vagyok és félek nem leszek képes leéretségizni sem, szakközép sulira járok és 0-24 azon aggódom hogy nem fogok tudni leéretségizni, egyrészt más mentális betegségekkel is küzdöm mint a szociális fóbia, neurotikus személyiségzavar, az iskola nemtud az álapotomról de félek nem felelek meg az elvárásaimnak hogy leéretségizzek...

nincs meg az a IQm hozzá egyátalán, mit tegyek legyek ongyilkos??

jan. 10. 18:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/116 anonim ***** válasza:
*igazad
febr. 25. 17:50
 102/116 anonim ***** válasza:

#119 teljesen igazad van!

Felháborító am!

Unatkozik szerintem. Az x-box meg a PS nem foglalja már le biztos...

febr. 25. 21:40
 103/116 anonim ***** válasza:
Így igaz, engem is ez dühít benne leginkább, hogy brutál hálátlan, egy köszönömöt sem volt képes kinyögni a segítőinek, csak kritizált nagyban meg nyafogott...
febr. 25. 22:25
 104/116 A kérdező kommentje:

119es, már nem emlékszem, de szerintem nagy eséllyel megköszöntem annó atanácsokat csak annyi hogy a nagy része haszontalan az esetemben..

A szar hogy én okkal azzal lettem diagnosztizálva és ezzel minden bizalmamnak lőttek és elvesztettem minden reményem egyátalán nem gúnyolódom az ilyen emberekkel, visszont engem zavar hogy ezzel diagnosztizáltak és 100%ba elhiszem hogy az vagyok, mivel az életben való viselkedésem és párszor a mentális kapacitásom is azt sugalja.

A gaming ahogy a 120as mondja már eggyátalán nem érdekel, inkább vonzanak az életen belüli dolgok mint. kalandozás, utazás, csajozas, tanulás, versenygés stb. visszont a bökkenő, hogy én totál életképtelen vagyok és mindez számomra elérhetetlen...

így inkább fekszem 0-24, iszom és várom a halált

febr. 25. 22:30
 105/116 A kérdező kommentje:
jah es persze utólag köszönöm a tanacsokat amiket még eddig nem köszöntem meg
febr. 25. 22:35
 106/116 A kérdező kommentje:

128as, te nagyon tévedsz valójában az én régiomban az egész oktatási rendszer egy kalap xar és hiába járok "normális" közép sulira ha úgy tanitanak mint egy alapiskolást sőt...

Amúgy vicces ahogy kiborulsz rajtam nem könnyebb ignorálni inkább kioktatsz közben fogalmad sincs milyen nyomorban élek, éltem

febr. 25. 22:56
 107/116 anonim ***** válasza:
130-as Úristen, még olvasni is rettenetes volt! Rohadjon meg az, aki egy gyerekkel ilyet képes tenni, meg az exed is, de komolyan! Undorító, hogy milyen alakok élnek köztünk! Le a kalappal előtted, hogy nem adtad fel, kivakartad magad a sz.rból és most másoknak segítesz, másoknak mutatsz jó példát!
febr. 25. 23:32
 108/116 anonim ***** válasza:

Köszönöm, bevallom nehéz volt. Van, hogy még most is előjönnek a rémálmok, de màr sokkal jobb. Am én most boldog embernek tartom magam. Nem egy idegroncsnak kell elképzelni.

Bem is azert írtam, hogy sajnáljanak majd. Csak már úgy felmergelt ez a kis tetű...azt hiszi a vilàg legnagyobb gondja az övé, mert épp nincs kiny@alva a se*ge.

És am pontosan tudom, hogy az én gondom se nagy egy olyan emberhez képest, mint egy daganattal élő vagy egy gyógyítjatatlan beteg.

febr. 25. 23:40
 109/116 anonim ***** válasza:
100%

Azzal lett diagnosztizalva hogy egy orvos azt mondta neki egyszer "hulye vagy fiam"

Es et elhitte

Erre fog mindent higy egyszer egy orvos azt mondta neki hogy hulye

Es ez felmentést ad mindenből

Ha ha o hulye, akor nem kell csinalnia semmit

Aki sajat magan nem akar segiteni, azon senki se fog tudni segiteni

febr. 26. 06:33
 110/116 anonim ***** válasza:
133.: Hát, azért elég nagy keresztet kaptál te is... Szörnyű, hogy az bánt így veled akinek épp szeretnie és megvédenie kellett volna. A kérdező helyében inkább példát vennék rólad, teljesen őszintén mondom!
febr. 26. 08:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!