Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha 18 évesen...

Mit tegyek ha 18 évesen értelmi fogyatékos vagyok és nincs kedvem élni?18f

Figyelt kérdés

ennyi idős létemre anny sok stresszet tapasztalok hogy szinte ma is majdnem migrént kaptam, összevissza járkálok és azon stresszelek hogy, hogy milyen egy buta vagyok és félek nem leszek képes leéretségizni sem, szakközép sulira járok és 0-24 azon aggódom hogy nem fogok tudni leéretségizni, egyrészt más mentális betegségekkel is küzdöm mint a szociális fóbia, neurotikus személyiségzavar, az iskola nemtud az álapotomról de félek nem felelek meg az elvárásaimnak hogy leéretségizzek...

nincs meg az a IQm hozzá egyátalán, mit tegyek legyek ongyilkos??

jan. 10. 18:15
 71/116 anonim ***** válasza:
100%

66-os vagyok.

Látom már mi a baj. Egy hisztis kamasz vagy. Elolvastál valami baromságot a megfelelő IQ szintről és most ezen pörögsz.

Figyelj 28 éves vagyok. A múltkor a konyharuhát bezàrtam a hűtőbe és kb fél napig kerestem, hogy hova a fenébe tettem. Mégsem vagyok értelmi sérült. Vagy milliószor van olyan, hogy elindulok pénztàrca nelkül a boltba. Tájekozódó képességem=0

És megis programozó vagyok és nem vagyok értelmi sérült.

febr. 19. 12:44
 72/116 anonim ***** válasza:
100%
Az IQ szart se ér ha tele van a fejed negativ gondolatokkal
febr. 19. 12:56
 73/116 A kérdező kommentje:
72es, ér mivel ha lenne mondjuk annyim mint egy átlagosnak, akkor nem lennék negatív
febr. 19. 15:04
 74/116 A kérdező kommentje:

71es, persze és szerinted ezért lassan 5 éve ezen agyalok non stop álandóan és minden egyes cselekvésemkor az azon belüli hibáktól kiborulok és napokig depis leszek.

már az bőven elég hogy képtelen vagyok beilleszkedni a társadalomba, de nem még agyilag is az alsók körébe tartozom...

febr. 19. 15:10
 75/116 anonim ***** válasza:

Ezt úgy hívjàk, hogy depresszió.

Valami a csaladi helyzetedben nem stimmel. Neked semmi bajod azon kívül, hogy dúrván depressziós vagy. Igen ez is egy betegség, kezelni kell és lehet is kezelni.

Mentális betegséged van, de nem értelmi sérült vagy.

Még egyszer mondom! A szellemi fogyatékkal élő embereknek nincs tudatàba az, hogy ők betegek. Max annyit tudnak, hogy màsok, de azt is külső forràsból tudjàk, de a jelentésével nincsenek tisztàban.

Örülj neki, hogy egészséges vagy és segíts magadon azzal, hogy sűrgős módon felkeresel egy pszichàtert!!! Ez az egész is, hogy itt osztod meg ezt az egeszet is azert van, mert itt név nélküli profil maradhatsz, bàtran le írhatsz mindent, amit akarsz! És vàrod a pozitív vissza igazolást, hogy te nem vagy beteg. Mindenki vàlaszára szinte azonnal reagálsz, mert egesz nap ezt nézegeted. Mert a kétségeidet nem tudod senkivel megbeszélni. Mi itt nem tudjuk, hogy ki vagy és milyen, de itt kb mindenki leírta neked látatlanból, hogy te nem vagy értelmi sérült. Nyilván onnan tudjuk, ahogy beszélsz magadról.

De egyszer majd ide már senki nem fog írni. Akkor mi lesz? Ki fogja majd adni a pozitív vissza jelzest?

Sűrgős módon keress meg egy pszichàtert! De kb azonnal?

febr. 19. 15:22
 76/116 A kérdező kommentje:

75ös,"valami a családi helyzetedben nem stimmel" - eddig tanalt.

"Neked semmi bajod nincs azon kívül, hogy durvan depressziós vagy"- az előző kommentembe fejtettem ki miért vagyok ilyen negatív, ennek az oka hogy ostoba vagyok de durvan az hogy itt képes vagyok szinte "normalisan" fogalmazni stb. még eggyatalán nem jelenti hogy élőben is ilyen komunikációs meg minden alapvető késségem ilyen szinten van...

"örülj neki neki hogy egésséges vagy" itt már az a érzésem fakadt hogy szerintem te se vagy tuti(már bocs, de ha mar itt miliószor leirom hogy nem vagyok rendben és te pont bevagod az ellentétjét kicsit az kiborít mar bocs...

de röviden leirom negint hatha leesik,

nemhiaba diagnosztizált a doki értelmi sérültséggel éd annó az alapsulin utolsó tagozatokban nagyon rossz jegyeim voltak)

febr. 19. 16:01
 77/116 anonim ***** válasza:

Hibázni emberi dolog

Nincs olyan ember aki mindet hibátlanul csinál

febr. 19. 16:54
 78/116 anonim ***** válasza:

"nemhiaba diagnosztizált a doki értelmi sérültséggel"

El kéne menned egy másikhoz is.

febr. 19. 17:33
 79/116 anonim ***** válasza:
100%
Matek érettsegimen 0,5 pontot értem el, a tanarok szanalombol engedtek at es meg mindig elek, van hazam, autom, cicam minden ami kell
febr. 19. 18:23
 80/116 anonim ***** válasza:

"Matek érettsegimen 0,5 pontot értem el"

Egyetlen tanárod se volt 12 év alatt, aki megpendítette volna, hogy ki kéne vizsgáltatni, nem vagy-e diszkalkuliás?

febr. 19. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!