Mit tegyek ha 18 évesen értelmi fogyatékos vagyok és nincs kedvem élni?18f
ennyi idős létemre anny sok stresszet tapasztalok hogy szinte ma is majdnem migrént kaptam, összevissza járkálok és azon stresszelek hogy, hogy milyen egy buta vagyok és félek nem leszek képes leéretségizni sem, szakközép sulira járok és 0-24 azon aggódom hogy nem fogok tudni leéretségizni, egyrészt más mentális betegségekkel is küzdöm mint a szociális fóbia, neurotikus személyiségzavar, az iskola nemtud az álapotomról de félek nem felelek meg az elvárásaimnak hogy leéretségizzek...
nincs meg az a IQm hozzá egyátalán, mit tegyek legyek ongyilkos??
Nem mert a hangos zene kozbe nem tudsz gondlkodni, probald ki, a hangos zene elnyomja a zavaro gondolatokat
Igy viszont sose fogsz kijonni ebbol az allapotbol
Vazze lóf.szt nem szorong, te meg két és fél pipás ne mondj már ekkora baromságokat. Diagnosztizált szorongó vagyok, nem, nem hat se a pia, se a buli, se a hangos zene, sőt... Méghogy hangos zene közben nem lehet gondolkodni.
Kérdező, te meg menj ár el egy fogyatékosoknak fenntartott otthonba, hogy lásd, hogy nem vagy az. De kezdem azt hinni, te nem is akarsz magadon segíteni, csak indokolatlanul dobálózol a fogyatékos szóval.
Azé szorong mert folyamatosan magát b-szogatja hogy fogyatekos, ebbol igy soha az eletbe nem fog kijonni!!!!
1 ev mulva is igy akarsz elni kerdezo? Meg 2 meg 5 ev mulva is???
Segits magadon, senki nem fog segiteni ha te nem akarod meg folyamatosan magadat b-sztatod
44es, azért szorongok mert fogyatékos vagyok és képtelen vagyok magam ebből kihozni, " 1 ev mulva is igy akarsz elni kerdezo? Meg 2 meg 5 ev mulva is???" lassan 5 éve ebben élek 1 év mulva már nem is akarok létezni,
félek hogy a pszichés álapotom miat b@szhatom a jövőmbeli biztos munkahelyem, mert igy nem fognak felvenni ettől félek nagyon, számomra az a munka jelenti hogy nem öltem meg magam mert mikor itthon vagyok 0-24 az agyban fekszem félek hogy igy nem leszek képes a hajtásitsem megcsinalni mert mar lassan 19 leszek és még sehol semmi ugy erzem levagyok késve mindennel, eedig egy baratom sem volt 18, 7 éves letemre
párom pedig eselytelen se csok semmi mindennel levagyok maradva mert fogyatekos vagyok
Mit dolgozol?
Hagyd abba ezt a "fogyatékos vagyok" dumat
Azé "vagy" fogyatékos mert folyamatosan ezt mondogatod és elhiszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!