Mit tegyek ha 18 évesen értelmi fogyatékos vagyok és nincs kedvem élni?18f
ennyi idős létemre anny sok stresszet tapasztalok hogy szinte ma is majdnem migrént kaptam, összevissza járkálok és azon stresszelek hogy, hogy milyen egy buta vagyok és félek nem leszek képes leéretségizni sem, szakközép sulira járok és 0-24 azon aggódom hogy nem fogok tudni leéretségizni, egyrészt más mentális betegségekkel is küzdöm mint a szociális fóbia, neurotikus személyiségzavar, az iskola nemtud az álapotomról de félek nem felelek meg az elvárásaimnak hogy leéretségizzek...
nincs meg az a IQm hozzá egyátalán, mit tegyek legyek ongyilkos??
131, nem mondtam hogy nemkaptam meg mindent amit akartam, hanem azt hangsúlyoznám ezzel hogy az anyám nevelésével többel eltorzultam minthogy életképessé váltam volna, ső érzelmi szinten nagyon komoly terrorizálásokat csinált nekem gyerekkoromtól kezdve, fenyegetett, mások előtt leszégyenített, manipulál, kihasznál, hazudik álandóan sőt párszor már lopott is tőlem pénzt, 0 őszinteség 200% narcisztikus paranoid viselkedése van, féltékeny rám és próbál lehúzni.
Azzal pedig hogy "kinyalja a seggem" csak annyit mutat vagyis "bizonyít" másoknak hogy" ő milyen jó anya", de közben 10x annyit szenvedek/szenvedtem tőle mint amennyit adott.
Nekem apám ahogy emlitettem nemvolt mert elhagyott de nemis csodálkozom hogy egy ilyen undorító párja legyen amilyen az anyám.
141es, "Ha te tudnád kérdező, hogy mennyi hülye pszichológus / pszichiáter van..."- szerinted akkor miért van ennyire normálistól eltérő mentalitásom, miért vagyok totál képtelen beszélni egy nyelven sem folyékonyan sőt beszéd hibás is vagyok ahogy veszem észre magamon, mert nemcsak nemjutnak eszembe a szavak rengetegszer, hanem azoknak a kiejtése is problémát okoz.
Továbbá 100%-ban igénytelen vagyok, úgy élek mint egy disznó az óljában ha párszor úgy döntök feltakaritok akkor ez után már ennek a rutinositása számomra lehetetlen feladat, mindennek csak a végső fokát akarom képtelen vagyok arra fáradságot venni hogy valamit A tól Z-ig befejezzek hanem én már egyből a végén akarok lenni.
Életemben nem olvastam még végig egyetlen könyvet sem mivel nincs rá idegzetem, még a köteles olvasmányokat is elhanyagoltam ez miatt..
Szóval minden jel amiket leirtam alacsony értelmi szintre utal, katasztrofális családi háttérel keverve...
Szakemberhez már félek elmenni, mert azzal hogy jobban felkelti bennem azt hogy értelmileg sérült vagyok méginkább elveszi az életkedvem félek még az éretségi sem lesz ennyi ésszel mert nincs semmilyen motivációm tanulni, mert ez is azt a tudatot kelti bennem hogy mivel fogyatékkos vagyok igy pl. 3x annyi időt igényelhet a számomra megtanulni ugyan azt amit egy átlagosnak tartana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!