Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha 18 évesen...

Mit tegyek ha 18 évesen értelmi fogyatékos vagyok és nincs kedvem élni?18f

Figyelt kérdés

ennyi idős létemre anny sok stresszet tapasztalok hogy szinte ma is majdnem migrént kaptam, összevissza járkálok és azon stresszelek hogy, hogy milyen egy buta vagyok és félek nem leszek képes leéretségizni sem, szakközép sulira járok és 0-24 azon aggódom hogy nem fogok tudni leéretségizni, egyrészt más mentális betegségekkel is küzdöm mint a szociális fóbia, neurotikus személyiségzavar, az iskola nemtud az álapotomról de félek nem felelek meg az elvárásaimnak hogy leéretségizzek...

nincs meg az a IQm hozzá egyátalán, mit tegyek legyek ongyilkos??

jan. 10. 18:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/116 anonim ***** válasza:
Minek neked penz, ugyis csak elb-szod
febr. 20. 18:24
 92/116 anonim ***** válasza:
Kerj beutalot a zartosztalyra, ott nem kell aggodnod semmiert
febr. 20. 18:26
 93/116 A kérdező kommentje:
[link] ezen besirtam a rohogéstol
febr. 21. 17:50
 94/116 anonim ***** válasza:
Na megis van iq-d
febr. 21. 17:55
 95/116 A kérdező kommentje:
Ha lenne akkor nem tartanék ahol tartok...
febr. 22. 19:35
 96/116 anonim ***** válasza:
Miert 18 evesen hol kene tartanod?
febr. 22. 19:49
 97/116 anonim ***** válasza:
Hiába próbálsz neki segíteni....
febr. 22. 19:57
 98/116 anonim ***** válasza:
Én nem olvastam végig az összeset de szerintem értelmes vagy az írásod alapján. Már csak a matek kérdéses mert az itt nem derül ki, de ha az nem megy kérj korrepetálást. Sokan izgulnak érettségi előtt van akinek nem sikerül elsőre, de minél többet tanulgatsz annál több az esélyed.
febr. 24. 22:38
 99/116 A kérdező kommentje:

104es, nem azt kérem hogy sajnáljatok mert méginkabb cikinek érzem magam, hanem megszeretnék halni de nemtudom hogyan.

5 éve napi szinten szenvedek nincs semmilyen vágyam élni mert nincs ertelme

febr. 25. 14:17
 100/116 anonim ***** válasza:
Vazze az a depresszió kérdező, nem a fogyatékosság. Kezdem azt hinni, neked fétised van arra, hogy magadat fogyatékosnak képzeld és mondjad. Fura egy flex... Az viszont dühít, hogy már több, mint 100 választ kapott ez az értelmetlen nyavalygás, míg más komoly kérdés meg egyet sem sokszor.
febr. 25. 14:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!