Mit tegyek ha 18 évesen értelmi fogyatékos vagyok és nincs kedvem élni?18f
Figyelt kérdés
ennyi idős létemre anny sok stresszet tapasztalok hogy szinte ma is majdnem migrént kaptam, összevissza járkálok és azon stresszelek hogy, hogy milyen egy buta vagyok és félek nem leszek képes leéretségizni sem, szakközép sulira járok és 0-24 azon aggódom hogy nem fogok tudni leéretségizni, egyrészt más mentális betegségekkel is küzdöm mint a szociális fóbia, neurotikus személyiségzavar, az iskola nemtud az álapotomról de félek nem felelek meg az elvárásaimnak hogy leéretségizzek...
nincs meg az a IQm hozzá egyátalán, mit tegyek legyek ongyilkos??
jan. 10. 18:15
31/116 A kérdező kommentje:
29es, tökéletesen nem értesz azthiszem azért szorongok mert fogyatékosnak látom magam,képtelen vagyok a korom ellenére megfelően komunikalni főleg szóbeszédben meg az egyéb fogyatékosságra intő jeleket az alábbi kommentjeimben kifejtettem így kérlek ne csupan a szorongásomra irjatok...
febr. 14. 05:34
32/116 A kérdező kommentje:
30as, jólvan de én rengetegszer érzem a frusztrációt ebből h sosem voot még nőm ezért rávagyok függve a p0rn0ra ez a függőség méginkább csak rontja az álapotom és méginkább szarul vagyok tőle (vagyis egy ördögi kört csinál)
febr. 14. 05:36
33/116 anonim válasza:
Az a baj hogy tele van a fejed negativ gondolatokkal, napi 1 ora meditacios zene hallgatasa ajanlott hogy rendbe szedd magad, mert igy sose lesz jobb az életed
34/116 anonim válasza:
De ha egyszer nem vagy fogyatékos vazze... :D Pszichésen sértült az egyértelmű, de a fogyatékosság nem ez. Dolgoztam fogyatékos gyerekekkel iskolában, nagyon nem a te kategóriád.
35/116 A kérdező kommentje:
34es, azzal tisztában vagyok hogy az írásombeli fogalmazással nincsennek olyan nagy problémáim ,pláne hogy nem vagyok magyarországi, visszont a szóbeli komunikáció az én esetemben kb egy óvodás szintjén van:nem jutnak az eszebe általában napi szinten hasznalt szavak és folyton feleléskor az iskolaban a tanulasom ellenére nem jutnak az eszembe azok a mondatok amiket tanultam, persze altalában nem vagyok az a "magoló" típus aki mindent csak bemagol és semmi logikat nem lát az egész anyagban, én altalaban igyekszem a saját szókincsemmel kifejezni a gondolatam csak sajnos velem ez a probléma, hogy hiaba vagyok trilingualis és beszéd közben megértem az mindennapi mondatok 90% mindharom nyelven, mikor viszont nekem kell beszélnem barmelyik nyelven ugye "leál" az agyam és nem jutnak az eszembe a szavak...
febr. 14. 20:25
36/116 A kérdező kommentje:
33as, ez így van visszont mikor én bármelyik reggel is elhatározom magam hogy pozitív vagyis hogy ,,ma jó napom lesz" ekkor pontosan az ellentétje történik, méginkabb szorongok és stresszelek de ha nem is mondom ezt a pozitív mondatot el magamnak akkor általában sokkal élvezhetőbb napom szokott lenni.
febr. 14. 20:30
37/116 anonim válasza:
35.: Igen, mindezt okozhatja a szorongás, sőt, nekem van olyan is, hogy konkrétan nonverbálba megyek át (igaz, ez nagyon ritka). Szakember mihamarabb!
39/116 anonim válasza:
38.: Hagyjuk már... Egy szorongó k.rvára nem vágyik bulizni, a pia meg ronthat is az egészen. Én is ilyen vagyok, a pia csak rosszat hoz ki belőlem, nem "lazulok le", meg ilyen közhelyes marhaságok.
40/116 anonim válasza:
Ez nem szorongo csak telebeszélte a fejét mindenféle baromsággal ahelyett hogy menne és szétbulizná magát
Sose fog kijönni ebből ha igy halad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!