Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha 18 évesen...

Mit tegyek ha 18 évesen értelmi fogyatékos vagyok és nincs kedvem élni?18f

Figyelt kérdés

ennyi idős létemre anny sok stresszet tapasztalok hogy szinte ma is majdnem migrént kaptam, összevissza járkálok és azon stresszelek hogy, hogy milyen egy buta vagyok és félek nem leszek képes leéretségizni sem, szakközép sulira járok és 0-24 azon aggódom hogy nem fogok tudni leéretségizni, egyrészt más mentális betegségekkel is küzdöm mint a szociális fóbia, neurotikus személyiségzavar, az iskola nemtud az álapotomról de félek nem felelek meg az elvárásaimnak hogy leéretségizzek...

nincs meg az a IQm hozzá egyátalán, mit tegyek legyek ongyilkos??

2024. jan. 10. 18:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/116 anonim ***** válasza:
31%
Hát ha magadon nem akarsz segíteni, más sem fogsz tudni. Te egyáltalán nem akarsz élni, vagy ÍGY nem akarsz élni?
2024. jan. 12. 13:45
 12/116 A kérdező kommentje:
mindkettő igy nem eri meg élni meg már nincs is kedvem élni mert elment az életkedvem
2024. jan. 12. 13:56
 13/116 anonim ***** válasza:
95%

Ha valóban buta lennél, nem riasztana meg a monotonitás.

A depresszió ezen fokán viszont már nem fog menni egyedül a pozitívnak levés, barátkozás, emberek közé járás,lazánvevés. Pszichiáter kellene minél hamarabb.

2024. jan. 12. 20:53
 14/116 anonim ***** válasza:
100%
Hat a leírtak alapján csak egy stresszes tininek látszol,nemhiszem hogy szemmeli fogyatékos vagy úgy tenyleg.Ne parázd túl a dolgokat csak tégy meg minden tőled telhetőt hogy utólag ne bánj semmit... ezentúl meg mit tudsz tenni? Szóval kár a stressz,nyugi.
2024. jan. 13. 03:21
 15/116 A kérdező kommentje:
14es, bárcsak úgyenne, de a valóságban már azt se tudom megjegyezni amit előttem mondanak olyan buta vagyok h már élni sincs kedvem
2024. jan. 15. 01:48
 16/116 anonim ***** válasza:
A memóriazavar, figyelem zavara is lehet a depresszió tünete
2024. jan. 15. 09:59
 17/116 A kérdező kommentje:
16-meg a demencia tünete is, ivel engem nem depresszioval diagnosztizaltak hanem szellemi visszamardasgággal igy arra következtetek hogy egy idiota vagyok valoszinüleg és ez sajnos a valóságban is rám jellemző.
2024. jan. 15. 14:52
 18/116 anonim ***** válasza:
Az valószínűleg egy téves diagnózis volt. Egy értelmi fogyatékos nem reflektál így magára.
2024. jan. 27. 08:13
 19/116 anonim ***** válasza:
Figyelj! Ha már magadban kételkedsz ezt illetően úgymond nyert ügyed van ,mert a fogyatékosoknak,butáknak nincsenek ilyen aggályaik! Sok a nyomás rajtad, de szerintem nem vagy veszett ügy! Semmiképpen ne dobd el magadtól az életet,fiatal vagy bármi lehet még belőled!
2024. jan. 29. 10:20
 20/116 A kérdező kommentje:
18as, dehogynem tisztában vagyok azzal hogy nyomorként élek ppntosabban mint egy fogyatékos(nemtanulok, mert nincs rá akkora motivációim mivel ha fogyatékos vagyok akkor az fölösleges időpazarlás, a higéniával is problémámim vannak ezen belül nem vagyok képes rendben és tisztaságban élni vagyis azt folyamatosan rutinosan fenttartani, képtelen vagyok bármilyen rutint is felálitani és betartani azt, képtelen vagyok kontrollápni az életem, mindent a kedvem szerint csinálok pedig már megtanultam hogy így nem jutok semerre)
2024. febr. 4. 10:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!