Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ma kaptam az első oltásom....

Ma kaptam az első oltásom. Rengetegen voltak ma rosszul oltást követően a megfigyelőhelyen. Más is tapasztalta?

Figyelt kérdés
Én mondjuk pszichésen, annak hatására lettem rosszul, hogy nagyon sokan voltak körülöttem rosszul. Többiek nem tudom mitől, de fura. Más is járt így?

2021. máj. 22. 01:15
 81/109 Barbell Deadlift ***** válasza:
42%

"és ha megvàgott a videó akkor is azt mondta igyis ugyis...miért ha nemlenne megvàgott a video akkor te mit értenél ezalatt az ellenkezőjét vagy mi ?"

Amíg nem hallgatod végig, és nem értelmezed a teljes felvételt, addig fölösleges bármit is írni.

"Az influenza mutácioihoz nemgyártottak új vakcinát jó volt az eredeti .mint most se gyártanak ujat covid mutácio esetébe."

Persze, te értesz hozzá, te, a gyakorikérdések önjelölt immunológiai szakértője. A valóság meg ne zavarjon, az a hülyéknek való.

"A kórházakba senki sehova se mehetett be nem csak a fertöző osztályra."

Akkor én hogy mentem be, toprongy?

"Amit most irnak számokat a covidrol nemis hasonlogatnám az influenza megbetegedés leközölt adataihoz. Mivel ez a covid propaganda reklàmnak csak jót tesz. Buta és naiv vagy."

Igen, ezt te frankót tudod, a hörpintőben, két feles betyárkörte után, kőbánya alsón.

Nem az a baj, hogy kő buta vagy, hanem hogy ilyen magabiztosság társul mellé.

2021. júl. 4. 16:54
 82/109 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy a buta mert nemtudsz gondolkodni.a kórhàzakba vàltozó a látogatàs a szàmoktól fűgg mikor és hova mehetsz be, de ha az operativ törzs azt talàlja ki magasak a szàmok akkor nemlehet sehova se bemenni.
2021. júl. 4. 17:00
 83/109 anonim ***** válasza:
30%
Ja és kàsler az összes kórhàznak kiküldte a protokolt. Amit szigoruan bekell tartani . A titoktartàst is alá kellett irniuk a kórhàzi dolgozoknak nemhiàba emelték 500 ezerre a bérüket. Igy aki ehez aszisztàlt azoknak se lehet hinni semmit. Kamu tulóràk meg telitett kórhàzak, meg felvett szinészi covid betegek ide oda tologatàsa.
2021. júl. 4. 17:06
 84/109 anonim ***** válasza:
23%
Vagy bàbuk
2021. júl. 4. 17:06
 85/109 anonim ***** válasza:
0%
Neked nagyon súlyos szellemi és mentális problémáid vannak, ha komolyan így gondolod..
2021. júl. 4. 17:36
 86/109 anonim ***** válasza:
0%
Neked meg van egy nagyon komoly speciál fogyaték.
2021. júl. 4. 17:39
 87/109 anonim ***** válasza:
31%

Mi lett itt a színvonallal?

Barbell, ne próbálj vitázni ezekkel a sötét agyúakkal, mert reménytelen vállalkozás! Nem vagytok azonos súlycsoportban!

Nagyon elkeserítő, amúgy, hogy mennyi ilyen, szellemi korlátok közt élő alkotja a társadalmat. Nem csoda, ha itt tartunk...

2021. júl. 4. 20:12
 88/109 anonim ***** válasza:
15%
Szinvonalat akarsz..🤣😄? Beee beee beee birka bégessél akkor😄
2021. júl. 4. 20:19
 89/109 anonim ***** válasza:
32%
Látod, pont erre utaltam.
2021. júl. 4. 20:28
 90/109 anonim ***** válasza:
30%
Igen, amikor a legostobább birkák birkáznak.. 😆
2021. júl. 4. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!