Ma kaptam az első oltásom. Rengetegen voltak ma rosszul oltást követően a megfigyelőhelyen. Más is tapasztalta?
"és ha megvàgott a videó akkor is azt mondta igyis ugyis...miért ha nemlenne megvàgott a video akkor te mit értenél ezalatt az ellenkezőjét vagy mi ?"
Amíg nem hallgatod végig, és nem értelmezed a teljes felvételt, addig fölösleges bármit is írni.
"Az influenza mutácioihoz nemgyártottak új vakcinát jó volt az eredeti .mint most se gyártanak ujat covid mutácio esetébe."
Persze, te értesz hozzá, te, a gyakorikérdések önjelölt immunológiai szakértője. A valóság meg ne zavarjon, az a hülyéknek való.
"A kórházakba senki sehova se mehetett be nem csak a fertöző osztályra."
Akkor én hogy mentem be, toprongy?
"Amit most irnak számokat a covidrol nemis hasonlogatnám az influenza megbetegedés leközölt adataihoz. Mivel ez a covid propaganda reklàmnak csak jót tesz. Buta és naiv vagy."
Igen, ezt te frankót tudod, a hörpintőben, két feles betyárkörte után, kőbánya alsón.
Nem az a baj, hogy kő buta vagy, hanem hogy ilyen magabiztosság társul mellé.
Mi lett itt a színvonallal?
Barbell, ne próbálj vitázni ezekkel a sötét agyúakkal, mert reménytelen vállalkozás! Nem vagytok azonos súlycsoportban!
Nagyon elkeserítő, amúgy, hogy mennyi ilyen, szellemi korlátok közt élő alkotja a társadalmat. Nem csoda, ha itt tartunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!