Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ma kaptam az első oltásom....

Ma kaptam az első oltásom. Rengetegen voltak ma rosszul oltást követően a megfigyelőhelyen. Más is tapasztalta?

Figyelt kérdés
Én mondjuk pszichésen, annak hatására lettem rosszul, hogy nagyon sokan voltak körülöttem rosszul. Többiek nem tudom mitől, de fura. Más is járt így?

2021. máj. 22. 01:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/109 anonim ***** válasza:
78%
Senkinek semmi baja nem volt sem az első, sem a második körnél. Másodiknál meg se várták a félórát.
2021. máj. 24. 22:35
 32/109 Barbell Deadlift ***** válasza:
38%

"Túl sokat foglalkozik mindenki ezzel az egész oltás-kérdéssel. Az emberi elme pedig sok mindenre képes. Hisztéria vagy tömeghisztéria. Ugyanaz a gyökere. Most már szinte mindenki vár valami negatív reakciót. Bevonzza."

Én ugyan olyan nyugodtan vártam az oltást, mint amikor a reggeli teámat iszom. Mint írtam, én saját magamnak is adtam már injekciót. Meg ha hiszti volt, akkor miért percekkel később kezdődött, a szúrás után, miért nem azonnal?

"Az immunreakció más, de az csak órákkal később kezdődik."

Nem immunreakcióra gondoltam, hanem valami más reakcióra, amit akár egy segédanyag válthatott ki, pl hirtelen vérnyomásesést. Nem tudom én sem, hogy mi lehetett, de ha eddig egyetlen egy oltástól sem volt ilyen, akkor talán mondhatjuk, hogy nem feltétlenüp hisztireakció történt a részemről.

2021. máj. 24. 23:42
 33/109 anonim válasza:
94%

Nekem / nálunk oltóponton nem volt semmi (csütörtökön kaptam). Viszont most vasárnap óta nagyon megemelkedett a vérnyomásom és a pulzusom (120-130/75 szokott lenni, most 150/100 nyugalmi helyzetben), és olyan 'majd kiugrik a szívem' érzésem van. Más is járt így esetleg?

Egyébként karom fájt utána, fáradtság érzés.

2021. máj. 25. 17:18
 34/109 anonim ***** válasza:
81%
Jart.Olvastam valahol hogy felment 200-ra a vernyomasa es korhazban vittek le neki.De nem arra akarok utalni hogy te is igy jarsz.Csak eszembe jutott.Le fog menni par nap mulva jobbik esetben
2021. máj. 25. 20:47
 35/109 Barbell Deadlift ***** válasza:
36%

1 éve kűzdök a vírustagadó hülyék ellen, úgy látszik ők végre kihalófélben vannak, helyettük jönnek az vakcináci idióták, akiknek nem szabad semmi rosszat írni a vakcináról, mert az biztos csak "kamu", meg "hiszti". :)

Pontozzatok még le 25-en, amiért leírtam a tapasztalataimat :)

2021. máj. 26. 12:32
 36/109 A kérdező kommentje:
35-ös áh, hagyjad is! Semmi logika, a hülyeségükben. Engem pont hidegen hagynak amúgy, az is ha meghazudtolnak. Én voltam ott, én láttam és tapasztaltam. Arról nem tehetek, hogy élettelenként idejönnek büfögni, hadd mondják, vérző száju ostoba banda! 🤯 A többieknek akik normálisan írtak/válaszoltak nekik nagyon köszönöm! :)
2021. máj. 26. 12:44
 37/109 anonim ***** válasza:
59%
A stessz miatt volt a rosszulét
2021. máj. 28. 23:26
 38/109 anonim ***** válasza:
26%
Ez kamu. Érdekes módon a kérdezőn kívül soha senki más nem tapasztalt ilyet.
2021. máj. 29. 08:02
 39/109 anonim ***** válasza:
15%
Persze, hogy kamu.
2021. máj. 29. 11:43
 40/109 anonim ***** válasza:
66%

Ez a legjobb oltas. Ugy hallottam, azonnal erezni valamit. Ettol fuggetlenul veszelytelen, az ajulas is. En orvosi beavatkozasnal helyi erzestelenitestol ereztem panikrohamot, heves szivdobogast. Mondtak, az adrenalin, mindenki ezt erzi. A covid oltas mas szuri, de annak is lehet eros tunete.

En Astrat kaptam, attol masnap lesz vacakul az ember. Meger ennyit.

2021. máj. 31. 03:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!