Ma kaptam az első oltásom. Rengetegen voltak ma rosszul oltást követően a megfigyelőhelyen. Más is tapasztalta?
Érdekes itt a "hisztériáról" olvasni. Én elég sok oltást kaptam már az életem során, sőt, volt hogy magamnak adtam be gyógyszert ilyen formában. Sosem voltam rosszul.
Szombaton viszont megkaptam a pfizert, és kb. 5 perc múlva egy elég komoly rosszullét jött rám. Nem tartott sokáig, kb 10 percig, lehet az volt a baj, hogy le kellett volna ülni, de én egyből mentem ki, mondván hogy "úgysem lesz bajom". Rajtam kívül senkinek nem volt semmi baja a váróban, szóval még azt sem lehet mondani, hogy ráparáztam volna erre :) Fogalmam sincs, hogy mi történhetett, elképzelhető, hogy valami segédanyag kiváltott valami heves testi reakciót, azóta egyébként nincs bajom, kicsit fájt a vállam másnap, de ennyi.
Túl sokat foglalkozik mindenki ezzel az egész oltás-kérdéssel. Az emberi elme pedig sok mindenre képes. Hisztéria vagy tömeghisztéria. Ugyanaz a gyökere. Most már szinte mindenki vár valami negatív reakciót. Bevonzza.
Az immunreakció más, de az csak órákkal később kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!