Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ma kaptam az első oltásom....

Ma kaptam az első oltásom. Rengetegen voltak ma rosszul oltást követően a megfigyelőhelyen. Más is tapasztalta?

Figyelt kérdés
Én mondjuk pszichésen, annak hatására lettem rosszul, hogy nagyon sokan voltak körülöttem rosszul. Többiek nem tudom mitől, de fura. Más is járt így?

2021. máj. 22. 01:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/109 anonim ***** válasza:
38%
Ostoba hazudozó troll ez a kérdező...
2021. máj. 23. 10:31
 22/109 anonim ***** válasza:
84%
Figyelj, 21, gondolom, te oltáspárti vagy (én is). Viszont ezzel a túlzó hozzáállással nem arról győzöl meg valakit, hogy oltassa magát, hanem, hogy ne tegye. Mivel, ha valaki tapasztal valami negatívat oltás után, más pedig ezek után hazugnak nevezi őt, az illető joggal gondolhatja, hogy az őt meghazudtoló véleménye másban sem helytálló, és nem fog megbízni benne.
2021. máj. 23. 10:56
 23/109 anonim ***** válasza:
100%
#19, igen, van ilyen jelenség, az az oka, hogy a szervezet sérülést érzékel és lecsökkenti a vérnyomást, hogy ha esetleg véreznél, ne vérezz el. Szerintem ezentúl szólj, hogy téged le kell fektetni ilyesmi után mindig. Bajod nem lesz ettől, ahogy írtad is, pár perc alatt jobban lettél.
2021. máj. 23. 11:08
 24/109 anonim ***** válasza:
100%
#21, szerintem csak precízen leírta a tömeghisztéria jelenségét. Ami simán előfordulhat ilyen helyen.
2021. máj. 23. 11:09
 25/109 anonim ***** válasza:
100%
Tul vagyok a masodik oltason, raadasul en terhes nokkel-szoptatos anyukakkal voltam. Egyik oltas utan sem tapasztaltam ilyet. 1 embert sem lattam,aki rosszul lett volna. (Lrgalabbis mig en is ott voltam.)
2021. máj. 23. 11:48
 26/109 anonim ***** válasza:
29%
#22 Én nem akarok meggyőzni senkit csak leírtam, amit gondolok és amiben biztos vagyok. Azt viszont már többször tapasztaltam, hogy egyesek már-már hihetőnek mesébe foglalták bele az oltásellenes mondandójukat.
2021. máj. 23. 15:58
 27/109 anonim ***** válasza:
32%
#23..köszi az infót 😀 19-es voltam
2021. máj. 23. 20:14
 28/109 Barbell Deadlift ***** válasza:
77%

Érdekes itt a "hisztériáról" olvasni. Én elég sok oltást kaptam már az életem során, sőt, volt hogy magamnak adtam be gyógyszert ilyen formában. Sosem voltam rosszul.

Szombaton viszont megkaptam a pfizert, és kb. 5 perc múlva egy elég komoly rosszullét jött rám. Nem tartott sokáig, kb 10 percig, lehet az volt a baj, hogy le kellett volna ülni, de én egyből mentem ki, mondván hogy "úgysem lesz bajom". Rajtam kívül senkinek nem volt semmi baja a váróban, szóval még azt sem lehet mondani, hogy ráparáztam volna erre :) Fogalmam sincs, hogy mi történhetett, elképzelhető, hogy valami segédanyag kiváltott valami heves testi reakciót, azóta egyébként nincs bajom, kicsit fájt a vállam másnap, de ennyi.

2021. máj. 24. 15:30
 29/109 anonim ***** válasza:
89%

Túl sokat foglalkozik mindenki ezzel az egész oltás-kérdéssel. Az emberi elme pedig sok mindenre képes. Hisztéria vagy tömeghisztéria. Ugyanaz a gyökere. Most már szinte mindenki vár valami negatív reakciót. Bevonzza.

Az immunreakció más, de az csak órákkal később kezdődik.

2021. máj. 24. 21:51
 30/109 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is pszichés lehetett. Én is hajlamos vagyok sajnos a pánikra, de szerencsére sikerült összeszednem magam oltás alatt, de ha ilyet látok magam körül, mint a kérdező, hát...
2021. máj. 24. 22:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!