Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ma kaptam az első oltásom....

Ma kaptam az első oltásom. Rengetegen voltak ma rosszul oltást követően a megfigyelőhelyen. Más is tapasztalta?

Figyelt kérdés
Én mondjuk pszichésen, annak hatására lettem rosszul, hogy nagyon sokan voltak körülöttem rosszul. Többiek nem tudom mitől, de fura. Más is járt így?

2021. máj. 22. 01:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/109 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy nem volt jól behűtve? Nem ezt kell - valahány fokon tárolni? Most melegebb is volt az idő. Amúgy meg nem láttam honnan vették elő a vakcinát.
2021. máj. 22. 11:01
 12/109 anonim ***** válasza:
80%
A felhasználás előtti utolsó néhány órában már nem kell annyira hűteni. Szerintem simán peched volt. Vagy nem volt jól szellőztetve a helyiség, ilyesmi.
2021. máj. 22. 11:16
 13/109 krwkco ***** válasza:
93%

Én tegnap voltam. Pfizer. Haller u 29.

Mindenki békésen üldögélt az oltás után. Amikor szólították, felpattant, átvette a papírokat és elhúzott.

Egy nap után semmi hőemelkedés. Egy kicsit sajog a karom, ha megnyomom.

2021. máj. 22. 11:24
 14/109 A kérdező kommentje:
Nekem sincs semmi bajom, lázam se volt, faradtsag sem, egy kicsit mára már érzem a karom de nem jelentős. Gondolom már így marad akkor.
2021. máj. 22. 11:38
 15/109 anonim ***** válasza:
91%
Ez nagyon furcsa. Hol volt, milyen oltóanyaggal oltottak? Benézhettek volna valamit? Senkit nem hallottam hogy ilyet tapasztalalt volna, ha igaz mindenképpen kivizsgálást kell maga után vonjon.
2021. máj. 22. 12:52
 16/109 anonim ***** válasza:
87%
Ja, látom Pfizer.
2021. máj. 22. 12:52
 17/109 A kérdező kommentje:
Mindenki jol lett utana termeszetesen, csak abban a megfigyeléses időben lettünk rosszul. Azon is gondolkodtam, hogy lehet láncreakcióban tényleg mindenki azért lett rosszul amiért én is? Amúgy én alapból hajlamosabb vagyok az elájulásra vérvételnél is ha régen voltam már. De volt olyan hogy mindennap vettek vért, akkor meg semmi bajom nem volt már mert “megszoktam”. Csak mikor mondjuk 4 év után kerül sor rá akkor kicsit stresszelek de az amúgyis másabb mert kicsi vékony vagyok talán jobban megérzem, hogy lecsapolnak. Amúgy tüneményesek voltak, mind az orvosok mind pedig a nővérek, az egész személyzet akikkel találkoztam, tényleg annyira hogy úgy ápoltak és figyeltek rám mint a saját anyukám. Olyan odadással, szerettettel, figyelemmel és türelemmel voltak felém és mindenki más felé, nem győztem megköszönni.
2021. máj. 22. 14:13
 18/109 anonim ***** válasza:
68%

Hol volt ez?

És éjfél után oltottak?

2021. máj. 22. 20:48
 19/109 anonim ***** válasza:
85%
Én tegnap kaptam meg.Alapból félek a tűtől,de úgy mentem oda,hogy egy szuri és kész, egyáltalán nem féltem,nem paráztam.Majd miután beadták,elkezdtem rosszul lenni.Nem tudom,ez mi nálam.Vérvételkor oké,attól tényleg tartok,de egy szuri miatt?látta a nővér,hogy valami nem oké,odajött,mondtam,hogy csak tulreagálom a tűszurást,de lefektettek,vérnyomás mérés,aztán jól is lettem pár perc múlva.Nyugtassatok meg,hogy nemcsak én vagyok így vele!😅 Tényleg nem értem,mi ez a rosszullét minden tűszúrás után..az oltástól semmi bajom nem lett amúgy,karfájás még ma is megvan,de tűrhető.:)
2021. máj. 22. 22:32
 20/109 anonim ***** válasza:
90%
Hát, szerintem is valami tömeghisztéria-féle lehetett. Esetleg időjárási fronthatással súlyosbítva.
2021. máj. 22. 23:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!