Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ma kaptam az első oltásom....

Ma kaptam az első oltásom. Rengetegen voltak ma rosszul oltást követően a megfigyelőhelyen. Más is tapasztalta?

Figyelt kérdés
Én mondjuk pszichésen, annak hatására lettem rosszul, hogy nagyon sokan voltak körülöttem rosszul. Többiek nem tudom mitől, de fura. Más is járt így?

2021. máj. 22. 01:15
 71/109 Barbell Deadlift ***** válasza:
78%

"63 as te hiszel még a médiànak amit ott leközölnek szàmokat bàrmiről is?"

Nem, én annak hiszek, amit a saját két szememmel láttam a Szent Lászlóban (tudod, ahová vírustagadó még sosem tette be a lábát, csak kívülről okoskodik).

"Menjél be csoportoka ahol ezekről van szó ... rengeteg komment van fent hogy mennyi ember halt bele nyomorodott meg tőlle ,és még csak most kezdődött az oltàs."

Bent voltam ilyen csoportokban. A posztok 95%-a nem az oltások hatásairól szólt, hanem nettó vírustagadó hülyeségekről, a maradék 5% nagy részében meg minimum megkérdőjelezhető beszámolók voltak leírva. Volt, akinek már "minden ismerőse meghalt, egyből az oltás után" (persze semmi konkrétumot nem írt le), volt, aki furcsa mellékhatásokról írt, de ha bárki rákérdezett, hogy ez pontosan mit jelent, arra nem jött válasz. Aztán voltak az "ismerős ismerősének a szomszédjától hallotta, hogy..." típusú kommentek, természetesen itt is konkrétumok nélkül. Talán ha 1-2 korrekt beszámolót olvastam a több ezer fős csoportban, lehet sokat mondok.

"2023 ig kisérleti teszt fàzisba van a vakcina."

Ezt ki mondta? A gődény?

"fingja sincs senkinek mi lessz ennek a végkifejletje mivel még nemvolt soha ez letesztelve hosszútàvon."

Mint ahogy általában semmilyen más gyógyszerről sem állnak rendelkezésre évtizedes tanulmányok. Egyébként kis mennyiségben ugyan, de adtak már be mRNS vakcinát 2009-ben is, és nem tudni hosszútávú mellékhatásról.

2021. júl. 3. 20:52
 72/109 anonim ***** válasza:
39%
Nem a gődény hanem a szlàvik mondta.ott a link pàr kommentel hàtràbb. Ami kötelező oltàsokat beadtak születéskor meg az influenza oltàs az éveken àt kivoltak kisérletezve. Pont hogy a kórhàzakba nemegedtek be senkit.hiàba akartak bemmeni pl a gődényék szkafanderbe ...valamit nagyon takargatnak. Talàn lehet szt hogy valójàba nincs is ugy tele a kórhàz mint ahogy azt úgy előadjàk. Az igazsàg nemszabad hogy kitudodjon mi?anno influenzàba volt hogy napi 5-600ember halt meg és az iskolàbol a gyerekek 80%hiànyzott mégse lett ez hogy korlàtpztak meg maszk meg kikényszeritik az oltàst.ez az egész bűzlik és màr rég nem a vírusról szól . Csak a sok agyhallott zombi bekemet ebbe a jàtékba igy màr nemlehet megàllitani ezt a mókuskereket.mert ezt a korona virust az új vilàgrend kialakitàsára hasznàljàk fel. És a birkàk miatt ezt megis fogjàk tudni valósitani.
2021. júl. 3. 21:19
 73/109 anonim ***** válasza:
55%
72-es szerintem effelől fúj a szél lepontozás ide vagy oda😁
2021. júl. 4. 09:35
 74/109 anonim ***** válasza:
29%

Második és a legfontosabb szabály hogy nem követünk el becsületsértést mert ezt BTK szóval nehogy ip cím alapján fellegyél nyomva.Vírustagadózás nagyon divat lett itt🤭🤭

Ezt kár volt ideírni

2021. júl. 4. 14:05
 75/109 anonim ***** válasza:
63%
Olyan naivak és buták vagytok hogy mindent elhisztek annak amit a tv ben mondanak.
2021. júl. 4. 14:10
 76/109 anonim ***** válasza:
0%
lorik.hu/buntetojog/az-emberi-meltosag-elleni-buncselekmenyek/becsuletsertes/
2021. júl. 4. 14:14
 77/109 anonim ***** válasza:
0%
Az igazi bünüzőket meg nemkapjàk el mert nemtudjàk
2021. júl. 4. 14:16
 78/109 Barbell Deadlift ***** válasza:
73%

"Nem a gődény hanem a szlàvik mondta.ott a link pàr kommentel hàtràbb."

Nem zavar téged, hogy az egy megvágott videó? Ja, nem, a vírustagadók már egy éve megvágott és félrefordított videókból tájékozódnak, miért is zavarna...Itt az eredeti: [link]

"Ami kötelező oltàsokat beadtak születéskor meg az influenza oltàs az éveken àt kivoltak kisérletezve."

Melyik influenza oltás volt évekig kísérletezve, amikor minden évben új vakcinát kellett előállítani, a mutánsok miatt? Ember, mielőtt önjelölt tudóst játszol egy weboldalon, legalább alap szinten tájékozódj már...

"Pont hogy a kórhàzakba nemegedtek be senkit.hiàba akartak bemmeni pl a gődényék szkafanderbe ...valamit nagyon takargatnak."

A fertőző osztályra nem engedtek be senkit (mint ahogy oda soha sem szoktak beengedni embereket), a kórház területére bárki bemehetett. Vagy ezt nem mondta el a görény?

"Talàn lehet szt hogy valójàba nincs is ugy tele a kórhàz mint ahogy azt úgy előadjàk. Az igazsàg nemszabad hogy kitudodjon mi?"

Igen, a kórházak nincsenek tele, ezért kellett minden dolgozónak heti hét napban 14 óráznia...biztos csak unatkoztak otthon, de szerencsére te lerántottad a leplet az átverésről.

"anno influenzàba volt hogy napi 5-600ember halt meg és az iskolàbol a gyerekek 80%hiànyzott mégse lett ez hogy korlàtpztak meg maszk meg kikényszeritik az oltàst"

Ilyen pontosan mikor is volt? Az USA-ban az elmúlt 30 év legkeményebb influenza szezonja 60 ezer embert vitt el. A covid eddig 300 ezret. Remélem azért számolni tudsz.

".ez az egész bűzlik és màr rég nem a vírusról szól . Csak a sok agyhallott zombi bekemet ebbe a jàtékba igy màr nemlehet megàllitani ezt a mókuskereket.mert ezt a korona virust az új vilàgrend kialakitàsára hasznàljàk fel. És a birkàk miatt ezt megis fogjàk tudni valósitani."

A vírusról szólna most is, ha a sok hülye nem pampogna az új világrendről.

2021. júl. 4. 16:16
 79/109 Barbell Deadlift ***** válasza:
28%

"Második és a legfontosabb szabály hogy nem követünk el becsületsértést mert ezt BTK szóval nehogy ip cím alapján fellegyél nyomva.Vírustagadózás nagyon divat lett itt🤭🤭

Ezt kár volt ideírni"

Húha, most nagyon rámijesztettél. Kérlek, nyomj fel IP cím alapján ;)

2021. júl. 4. 16:16
 80/109 anonim ***** válasza:
23%

78 as.és ha megvàgott a videó akkor is azt mondta igyis ugyis...miért ha nemlenne megvàgott a video akkor te mit értenél ezalatt az ellenkezőjét vagy mi ?

Az influenza mutácioihoz nemgyártottak új vakcinát jó volt az eredeti .mint most se gyártanak ujat covid mutácio esetébe.

A kórházakba senki sehova se mehetett be nem csak a fertöző osztályra.

Amit most irnak számokat a covidrol nemis hasonlogatnám az influenza megbetegedés leközölt adataihoz. Mivel ez a covid propaganda reklàmnak csak jót tesz. Buta és naiv vagy.

Hidj csak el mindent amit a tényekbe mondanak és maradj zombi.

2021. júl. 4. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!