Nem tapasztaltam ilyet. Kis félelem nekem is volt, amikor ott ülsz és félóráig figyeled saját magad, hogy nem-e lesz baj, mégha tudod hogy lottóhoz közelien kicsi az esély.
2021. máj. 22. 01:22
2/109 anonim válasza:
Csak simán áljatok le a hisztériával. Olyanok vagytok, komolyan, mint a dedóban: jaj a szuri az szörnyű, ki kell verni a hisztit. Felnőtt emberek vagytok, bmeg, az élet mindennapos sokkal komolyabb megpróbáltatásait is így viselitek?
Sok primadonna.
Az oltás valódi, hőemelkedéssel járó enyhe, esetleges, múló mellékhatásai nem a helyszínen jelentkeznek, hanem több óra múlva. Szóval ez 100% hisztéria.
3/109 anonim válasza:
És akik megkapták az oltást, azok mind meg is fognak halni. Előbb vagy utóbb, de biztosan. Ettől mindenki rosszul lesz, ez természetes...
Eszem a zúzádat, te ki hipochonder!
4/109 anonim válasza:
#1: a lottó esélye 1:44millió.
Ha ennyi lenne, akkor nem figyelnének, mert senki nem lenne rosszul.
Néhány nagyságrenddel nagyobb az arány.
Tudom a számok a legtöbb oltásfasisztának és oltásellenesnek is ősellenségei.
2021. máj. 22. 05:05
5/109 anonim válasza:
Melyik oltástól?
2021. máj. 22. 06:26
6/109 anonim válasza:
Ja,látom,bocs.
2021. máj. 22. 06:27
7/109 anonim válasza:
Nem, én vagy 20 percig ültem ott kollégákkal és senki sem panaszkodott semmire, nem történt senkivel semmi.
2021. máj. 22. 06:56
8/109 anonim válasza:
Az mit jelent,hogy rosszul voltak?
2021. máj. 22. 08:20
9/109 anonim válasza:
érdekes én egy ilyet se láttam oltásnál , mások körül meg tömegesen hullanak mindig.
2021. máj. 22. 09:14
10/109 A kérdező kommentje:
Mikor megérkeztem a helyre már többen voltak hordágyon, jelezték hogy nincsenek jól. Megkaptam az oltást természetesen nem fájt, kiültem a megfigyelőbe majd mindkét oldalamon ülők rosszul lettek. Fél perc nem telt el és majdnem elájultam, így engem is hordágyra tettek, vérnyomást mértek, borogattak mert a víz is levert és felemelték a lábam. Nekem tuti nem az oltástól volt bajom, hanem attól, hogy sokan jelezték rosszul vannak. Ismerőseim se tapasztaltak ilyet más oltópontokon, sőt a megfigyelők sem eddig, elvétve volt 1-1 ember aki rosszul volt más napokon de tegnap tényleg “tömegesen”. Ezért kérdeztem mi lehetett a baj és más is járt-e így? Mivel azt azért nem gondolom, hogy mindenki csak attól lett volna rosszul, hogy más is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!