Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ma kaptam az első oltásom....

Ma kaptam az első oltásom. Rengetegen voltak ma rosszul oltást követően a megfigyelőhelyen. Más is tapasztalta?

Figyelt kérdés
Én mondjuk pszichésen, annak hatására lettem rosszul, hogy nagyon sokan voltak körülöttem rosszul. Többiek nem tudom mitől, de fura. Más is járt így?

2021. máj. 22. 01:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/109 anonim ***** válasza:
16%
Majd leshettek jön a delta izraelbe szinte mindenki bevan oltva de màr elkezdtek hullani.
2021. júl. 4. 20:40
 92/109 anonim ***** válasza:
93%

Paniknak hívják

Túl sok baromság kering a neten. Persze, hogy mindenki fél.

Mindenki aki meregrol meg halottakrol beszél vagy arról hogy aki vakcinát kap az 2 éven belül meghal..

Kíváncsi vagyok mit tennének ha az összes orvos meghalna. Mivel a nagyrésze oltott.. Megkerdeztem párszor, de senki se tudott felelni rá.

Megmondom. Ha már ennyire "ostoba birkák " voltak , hogy felvettek az oltást, pedig tudják hogy méreg és meghalnak tőle ugye, hát talán arra gondoltak hogy jó példát mutatnak az embereknek a kollektív öngyilkossággal. Mivel ugye az egészségügy mint olyan megszunne létezni, az oltatlanok is hullanának mint a legyek. Egy sima fertozesbe akár.

De ez senkit se zavarjon..

Olyan logikai bukfencek és ellentmondások vannak ezeknek az embereknek a fejében, szövegeiben hogy kész röhej. Es észre sem veszik. Na ez a baj.

2021. aug. 7. 01:10
 93/109 anonim ***** válasza:
0%
Be vannak osztályozva az emberek mindenki más vakcinát kap ,van olyan réteg akik mérget kapnak .
2021. aug. 7. 21:53
 94/109 anonim ***** válasza:
74%
Ha ezt komolyan gondolod, akkor keress fel egy pszichiátert.
2021. aug. 7. 22:27
 95/109 anonim ***** válasza:
0%
Te meg higgy el mindent a tényeknek meg a fidesz tv nek.
2021. aug. 7. 22:44
 96/109 anonim ***** válasza:
59%
Es mi alapján vannak beosztalyozva?
2021. aug. 7. 23:10
 97/109 anonim ***** válasza:
0%
Életkor,hasznosság,tudás,életképesség. Aki haszontalan az megy a levesbe.A felesleges fogyasztók útba vannak és csak azok maradhatnak akik hasznosak .mert a föld készletei fogyóba és hosszutávon a növekvő népesség ki szipolyozza a földet igy csökkenteni kell a népet.Erre jó a vakcina 3-10 év alatt ledarálnak mindenkit vele aki útban van. Nemhiába nemválasztható a vakcina.
2021. aug. 7. 23:37
 98/109 anonim ***** válasza:
93%
Vannak bajok... :XD
2021. aug. 7. 23:50
 99/109 anonim ***** válasza:
0%
Akik ezt véghez viszik ott vannak a bajok. De már elkezdték.
2021. aug. 7. 23:54
 100/109 anonim ***** válasza:
100%

De az elején választható volt.

Es azt sem értem, hogy pl itt Magyarországon miért probléma akkor, hogy kevés nő szül. Folyamatosan erről beszélnek, és minden féle módon próbálják ösztönözni a gyerek vállalásra. Eloregedett a társadalmunk, kevesen vagyunk.

Es miért várnak ennyi ideig (3-10 év)?

Az emberek többsége dolgozik. Vagyis valamilyen módon hasznos része a társadalomnak. Hasznos egy művelt 60as, és egy szemét szállító is.

Mi a haszontalan? Nem mondom , hogy nincs ilyen ember, de kevés ahhoz, hogy a népesség csökkentés szempontjából mérvadó legyen. Igen, vannak olyan országok, ahol nagy a népesség és a szegénység. Ezekben az országokban pl alig oltottak be embereket 1-2%-ot..

2021. aug. 8. 00:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!