Ma kaptam az első oltásom. Rengetegen voltak ma rosszul oltást követően a megfigyelőhelyen. Más is tapasztalta?
Paniknak hívják
Túl sok baromság kering a neten. Persze, hogy mindenki fél.
Mindenki aki meregrol meg halottakrol beszél vagy arról hogy aki vakcinát kap az 2 éven belül meghal..
Kíváncsi vagyok mit tennének ha az összes orvos meghalna. Mivel a nagyrésze oltott.. Megkerdeztem párszor, de senki se tudott felelni rá.
Megmondom. Ha már ennyire "ostoba birkák " voltak , hogy felvettek az oltást, pedig tudják hogy méreg és meghalnak tőle ugye, hát talán arra gondoltak hogy jó példát mutatnak az embereknek a kollektív öngyilkossággal. Mivel ugye az egészségügy mint olyan megszunne létezni, az oltatlanok is hullanának mint a legyek. Egy sima fertozesbe akár.
De ez senkit se zavarjon..
Olyan logikai bukfencek és ellentmondások vannak ezeknek az embereknek a fejében, szövegeiben hogy kész röhej. Es észre sem veszik. Na ez a baj.
De az elején választható volt.
Es azt sem értem, hogy pl itt Magyarországon miért probléma akkor, hogy kevés nő szül. Folyamatosan erről beszélnek, és minden féle módon próbálják ösztönözni a gyerek vállalásra. Eloregedett a társadalmunk, kevesen vagyunk.
Es miért várnak ennyi ideig (3-10 év)?
Az emberek többsége dolgozik. Vagyis valamilyen módon hasznos része a társadalomnak. Hasznos egy művelt 60as, és egy szemét szállító is.
Mi a haszontalan? Nem mondom , hogy nincs ilyen ember, de kevés ahhoz, hogy a népesség csökkentés szempontjából mérvadó legyen. Igen, vannak olyan országok, ahol nagy a népesség és a szegénység. Ezekben az országokban pl alig oltottak be embereket 1-2%-ot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!