Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ma kaptam az első oltásom....

Ma kaptam az első oltásom. Rengetegen voltak ma rosszul oltást követően a megfigyelőhelyen. Más is tapasztalta?

Figyelt kérdés
Én mondjuk pszichésen, annak hatására lettem rosszul, hogy nagyon sokan voltak körülöttem rosszul. Többiek nem tudom mitől, de fura. Más is járt így?

2021. máj. 22. 01:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/109 anonim ***** válasza:
37%
Sajnos valóban sokaknál vannak súlyos szövődmények az oltástól, de erről nem szabad beszélni.
2021. máj. 31. 07:51
 42/109 anonim ***** válasza:
59%
Ja, persze... :D Kamuzz máshol.
2021. máj. 31. 11:33
 43/109 anonim ***** válasza:
82%

41: már miért ne szabadna? Itt is beszélünk róla. A Facebook-on direkt van egy ilyen csoport, hónapok óta működik, senki nem tiltotta le őket!

A nemkívánatos hatásokat ráadásul kérik is jelenteni az OGYÉI-nek. Kíváncsi lennék, hányan tették meg a panaszkodók közül, pedig fontos lenne, azért is kérik.

2021. máj. 31. 20:16
 44/109 anonim ***** válasza:
39%
43. Szerintem kb senki,mert kamuznak.
2021. máj. 31. 20:54
 45/109 anonim ***** válasza:
71%

Van, aki kamuzik, persze, pl. akinek az "ismi"-jei közül többen belehaltak az oltásba...

De egy csomóan a valóságot írják le. Ezek között vannak, akik valami másnak a tüneteit tulajdonítják az oltásnak, de vannak sokan, akiknél valóban az oltás okozott problémákat.

Azért is kellene jelenteni, hogy tisztában legyenek vele a kutatók, nem csak azzal, hogy ez előfordulhat, hanem azzal is, hogy milyen gyakorisággal.

Mindezek mellett, a COVID-nak még mindig messze rosszabb rövid- és hosszútávú kimenetele lehet, mint az oltásnak, ráadásul jelentősen nagyobb valószínűséggel.

Az van, hogy akik nem akarják magukat beoltatni, azt gondolják, őket a) elkerüli a betegség, b) ha nem is kerüli el őket, de könnyen átvészelik. Vagyis, arra játszanak, hogy van esélyük megúszni a COVID-ot, mely azonban, ha mégis eléri őket, elég nagy valószínűséggel okoz súlyos következményeket. Ugyanakkor, ha bevállalják az oltást, akkor már 100%, hogy kiteszik magukat a nagyon-nagyon kicsi valószínűséggel bekövetkező súlyos következményeknek.

2021. máj. 31. 22:01
 46/109 anonim ***** válasza:
30%
Nyomassàtok csak magatokba ettöl lesztek többek védettségi kàrtya az új immunredszeretek:-D még a gyàrtója se tudja mit okoz ez a kotyfalék kisérleti stàdiumba szaladjatok nyomjàtok magatokba ki tudjatok ülni a teraszra utànna meg lehet itt nyavajogni..lassan lehet a temetőbe is helyet foglalni.
2021. jún. 27. 02:15
 47/109 anonim ***** válasza:
62%

Hát, aki ilyen szintem primitív, mint ez a jún.27 02:15-ös, attól pont ilyen válasz várható. Ezért is lett volna jobb, ha nem ír ide.

A helyesírás elég jó fokmérője az intelligenciának.

Akinek ilyen a helyesírása, az oltás és COVID-kérdésben semmilyen releváns véleményt nem tud alkotni. Még fogalmazni sem tud rendesen.

2021. jún. 27. 08:54
 48/109 anonim ***** válasza:
60%

Nem meglepő, leginkább a gyengébb képességű, aluliskolázott emberek oltásellenesek. Elég megnézni egy Gődény tüntetést, hogy milyen fazonok vannak ott.

Persze az iskola sem minden, itt van pl. ez a Tamasi, aki ugyebár orvos, de ha tekintetét megnézzük mindent elárul. Sugárzik róla a butaság, ostobaság.

2021. jún. 27. 09:07
 49/109 anonim ***** válasza:
26%
Helyesírás agyon iskolázottak ..helyesen iró tudatlan agymosott birkák.Nembaj mondjuk az ilyenek megis érdemlik azt a kotyfalékot. Erre van eszetek ,de arra nincs hogy önálló okos döntést hozzatok ami jó is .Álljatok a sorba egykis kisérleti gyógyszerért laboratoriumi pat..ányok.
2021. jún. 27. 11:20
 50/109 anonim ***** válasza:
41%
48 as.akkor ha ilyen okos vagy te és a zseni fajtàrsaid ne nyavajogjanak itt meg ott, hogy ez és az lett utànna a bajuk, mert mikor az ifluenza volt akkor nemkelett semmilyen oltàs ,most meg a sok agymosàs meg kényszerités hatàsàra mérlegelés nélkül szaladtok kisérleti laboratoriumi pat.ánynak.Aláirtok egy nyilatkozatott hogy senki se fogja vàllalni a felelőséget ,ha bàrmi bajod lessz ,és ugye egy egészséges szervezetet megéri bekockàztatni csak azért hogy teraszon ülhessetek:-D...Józan ész nincs, csak birka megvezetett demens viselkedés.Bújjatok el jön a 4. Hullàm delta variàns ,oltassàtok magatokat nincs immunredszeretek.kajàljatok be mindent smit az a szenny fityesz tv sugàroz.
2021. jún. 27. 11:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!