Ma kaptam az első oltásom. Rengetegen voltak ma rosszul oltást követően a megfigyelőhelyen. Más is tapasztalta?
Figyelt kérdés
Én mondjuk pszichésen, annak hatására lettem rosszul, hogy nagyon sokan voltak körülöttem rosszul. Többiek nem tudom mitől, de fura. Más is járt így?2021. máj. 22. 01:15
51/109 anonim válasza:
Nem kellett eddig se kártya a teraszhoz amúgy,mondjuk én nem is mentem ilyen helyre nyomorogni még ha volna is kártyám mondjuk.Előtte sem szerettem a tömeget csak ha nagyon muszáj volt akkor viseltem el.Strand se játszik mert van nagy kert és saját medence úgyhogy ennyi.Ja és edzőgép is van szóval nekem nem oszt nem szoroz a kártyás történet.Aki akarja oltassa magát ha azt gondolja az a helyes.Kár ezen vitázni mert mindenki másképp gondolkodik,ez van.
52/109 anonim válasza:
Azért még felvilágosítanám a sötét urat, hogy így írják helyesen a kedvenc szavát: kotyvalék!
(Ám még így sem érheti fel ésszel, mit is nevez annak...)
Az meg kifejezett rosszindulatra vall, hogy a halálát kívánja azoknak, akik a józan észre hallgatva úgy döntöttek, hogy beoltatják magukat.
53/109 anonim válasza:
Elöző nekedaztàn vanjózan eszed agymosott hibbant birka
54/109 anonim válasza:
Megdöbbentő, hogy a szellemi színvonalnak milyen alacsony szintjei vannak. Szívesen megnézém a képét ennek az előző retardáltnak, mert ilyen ostoba embert ritkán látni.
55/109 anonim válasza:
Eleve az nemnormàlis aki belemegy ebbe a kisérletbe. Amugy látszik azoknak mindegy meddig élnek és hogyan.a védettségi kártyával azthisszik többek lesznek csak pont hogy nem mert még ez a cucc nem az egészséget szolgálja.
56/109 anonim válasza:
Most úgy sem kell jópár helyre a kártya 55-ös hanem majd szeptembertől folytatják a cirkuszt🤭
Nekem mindegy csináljanak amit akarnak.
57/109 anonim válasza:
Körbenézek és mennyi oltásellenes, járványtagadó butaprolit látok mindenfele...
58/109 anonim válasza:
Aki beoltatta magàt megis érdemli a mellékhatàsokat..nemhiàba akarnak kikényszeritve oltani, mert ennyi gyenge elméjű megérdemli.. annyira agymosottak és demensek hogy önmaguktól mennek a vàgó hídra.
60/109 anonim válasza:
Mindenkinek jogában áll ostobábak lenni, de te már visszaélsz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!