Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ma kaptam az első oltásom....

Ma kaptam az első oltásom. Rengetegen voltak ma rosszul oltást követően a megfigyelőhelyen. Más is tapasztalta?

Figyelt kérdés
Én mondjuk pszichésen, annak hatására lettem rosszul, hogy nagyon sokan voltak körülöttem rosszul. Többiek nem tudom mitől, de fura. Más is járt így?

2021. máj. 22. 01:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/109 anonim ***** válasza:
0%
Azért lett igy hogy 3-10 év, mert így nemlessz olyan feltünő a sok elhalálozás mindenek megvan a menete hogy ne legyen akkora lázadás. És ehez évek kellenek.Az egész bolygón rengeteg haszontalan ember van :fogyatékosok,nyugdijasok,életfogytosok,analfabéták,tartósan lebetegedettek.Ez százmilliokat tesz ki világszerte.Ha annyira szeretnék hogy a magyar népesség növekedjen akkor növelnék az életszinvonalat is és emelnék a béreket,nem pedig kamu csok támogatással ösztönöznék az embereket a családalapitásra ami valójába kamatmentes hitel és önerő is kell hozzá. Ez nem segitség.
2021. aug. 8. 00:35
 102/109 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a számot honnan tudod? (100milliók)

Ha nem lenne feltűnő, akkor nem beszelgetnenk most itt róla, nem? Akkor semmit se tudnánk erről. Vagyis feltunt.

Ezek közül en csak nyugdíjast ismerek. Azok száma is folyamatosan nő. Hiszen az idő nem áll meg. 3-10ev mulva is sok nyugdíjas lesz.

Ezzel azt vetíted előre, hogy aki megbetegszik, vagy eléri a nyugdíjas kort stb. hogy ezeket az embereket folyamatosan mérgezik majd, hogy ne duzzadjon fel újra a számuk vagy mondjuk x évente?

Az emberek kb 10%-a volt oltva világ szinten (kb 2 héttel ezelőtt volt statisztika róla). Foleg a szegényebb országokban nagyon kevés.

2021. aug. 8. 00:57
 103/109 anonim ***** válasza:
55%
Igen az oltások rendszeresek lesznek ezért is épül a vakcina gyár. Ha kötelezővé fogják tenni mindenki számára a vakcinát akkor megnő a beoltotsági szám.
2021. aug. 8. 01:15
 104/109 anonim ***** válasza:
94%
101: Ember hogy lehet ennyire buta, tanulatlan és demagóg, el nem tudom képzelni..
2021. aug. 8. 10:39
 105/109 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy az okos mert gyorsan beoltatod a kisérleti vakcinával és védettnek hiszed magad. Holott fingod sincs mit nyomnsk beléd ráadásul ha belenyomorodsz azért senki se fogja válallni a felelőséget. Ja hogy ezeket nem mutazják neked a tényekbe. Csak hogy a vakcinától lessz csak immunrendszered attól lessz egészséged.. vicc.
2021. aug. 8. 22:17
 106/109 A kérdező kommentje:
Jesszus mi van itt?? Nagyon eltértetek az eredeti kérdéstől, csak a gyűlölködés megy! Senkinek semi köze, hogy mit csinál a másik ugyanis az nem a TE életed!!!
2021. aug. 8. 22:39
 107/109 anonim ***** válasza:
0%
Mégis lekorlátozzák az oltatlant.
2021. aug. 8. 22:42
 108/109 A kérdező kommentje:
És ezzel én mit kezdjek? Vagy a másik gyakoris felhasználó? Nem itt kell kanapehuszarkodni
2021. aug. 8. 22:49
 109/109 anonim ***** válasza:
36%
107: nagyon helyesen! Szerencsére már ők a kisebbseg :)
2021. aug. 8. 23:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!