Akik félnek az oltástól, utánanéztek annak, hogy hogyan, milyen technológiával készült?
Én is szkeptikus voltam egy rövid ideig, de azóta részletesen tanulmányoztam az oltások elméletét.
Hogy milyen fajta védőoltások vannak, milyen fajta mellékhatásaik lehetnek egyáltalán, és hogy a létező védőoltásokhoz képest hol állnak ezek az új korona elleniek.
A lényeg, hogy minden vírus elleni oltás úgy működik, hogy a vírus fehérjéjének egy darabját juttatja be a szervezetbe, különböző módokon. A legveszélyesebb mellékhatás az lehet, hogy ez a fehérje autoimmun betegséget indíthat be annál, aki megkapta, de ez ritka. Viszont, aki az oltástól beteg lesz, az az igazi vírustól is megkapta volna ugyanezt a betegséget, mivel ez a fehérje a vírusban is ott van, annak egy részlete. Márpedig, aki nem oltatja be magát, az előbb-utóbb elkapja a vírust. Hacsak nem zárkózik be még évekre.
Szóval ha a vírus vagy a vakcina közül kell választani, akkor inkább a vakcina, mert az kíméletesebb.
#140 Miért kellene elfogadni azt a más "nézőpontot" ha az nyilvánvalóan és bizonyítottan ostobaság?
Ez ugyanolyan, mintha nagy mellényel hangoztatnám, hogy 1+1=5 és szidnám azokat, akik nem hajlandók elfogadni ezt a "nézőpontot". 😁
De ez nem nézőpont kérdése, ezek tények, egyem a szíved. Attól hogy szerinted nincs halántéklebenyünk mert te még nem láttál halántéklebenyt, attól még tény, hogy van. Lehet az a nézőpontod, hogy baktériumra nem kell antibiotikumot adni, de attól még az evidenciák azt fogják mutatni, hogy aki kap, az meggyógyul. Lehet az a nézőpontod, hogy a korona nem veszélyes/nem kell rá védőoltás/a védőoltás veszélyes stb., a kutatások ezt megcáfolják. Az orvostudománnyal nem mész szembe, de velem, aki az orvostudományt képviselem, azzal meg igen? Hogy van ez? 😀 Ez nem az én kitalációm, nem én vagyok ilyen hű de okos, hanem az orvoskollégáim igen nagy százalékának álláspontja, akik szintén onnan tájékozódnak, ahonnan én.
A szórakozóhelyekre én nem tudok mit mondani. Nagyon sajnálom a helyzetüket, és hogy nem kapnak elegendő támogatást. Ezért kellene minél előbb végigoltani a lakosságot, annál hamarabb állhatna vissza a rend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!