Akik félnek az oltástól, utánanéztek annak, hogy hogyan, milyen technológiával készült?
Én is szkeptikus voltam egy rövid ideig, de azóta részletesen tanulmányoztam az oltások elméletét.
Hogy milyen fajta védőoltások vannak, milyen fajta mellékhatásaik lehetnek egyáltalán, és hogy a létező védőoltásokhoz képest hol állnak ezek az új korona elleniek.
A lényeg, hogy minden vírus elleni oltás úgy működik, hogy a vírus fehérjéjének egy darabját juttatja be a szervezetbe, különböző módokon. A legveszélyesebb mellékhatás az lehet, hogy ez a fehérje autoimmun betegséget indíthat be annál, aki megkapta, de ez ritka. Viszont, aki az oltástól beteg lesz, az az igazi vírustól is megkapta volna ugyanezt a betegséget, mivel ez a fehérje a vírusban is ott van, annak egy részlete. Márpedig, aki nem oltatja be magát, az előbb-utóbb elkapja a vírust. Hacsak nem zárkózik be még évekre.
Szóval ha a vírus vagy a vakcina közül kell választani, akkor inkább a vakcina, mert az kíméletesebb.
Nah, átrágtam magam az egészen, vagyis jobbára a kérdező válaszain, azért, hogy csökkentsem a 'hülyeségfaktort' a kérdésemben. 🙈
Egyébként egy előttem szólóhoz csatlakoznék, hogy a kérdező válaszai szerintem is intelligensek, néhol pici méreg faktor befigyel de ezzel együtt is teljesen ok. Nekem.
"a jelenlegi adatok alapján a vírus kockázata jóval nagyobb, mint az oltásé."
Pontosan mely adatok alapján a vírus kockázata nagyobb és mely adatok alapján az oltásé kisebb?
Ha átestem a fertőzésen és rendelkezem antitesttel, az mennyiben marad el (ha elmarad) az oltás nyújtotta immunitástól?
Az AAV-k biztonságosabbak e az mRNS-nél?
Kristine Berzina elemző mondta a következő mondatot. Idézem úgy ahogy elhangzott, mert ez igaz, nem rémhír, így hangzott el!
Bárki ellenőrizheti!
"Kína és Oroszország részéről elindult egy befolyásolási kampány is, amely pl. a Pfizer oltóanyagok mellékhatásait hangsúlyozza, küzdelem folyik az oltóanyagok hatásosságáért és az elismertségéért is."
Ez igaz?
"Letoha Tamás szerint az orosz vakcina alapját jelentő adenoasszociált vírusok (AAV-k) olyan, nem emberi patogének, amelyek nagy hatékonysággal képesek az emberi szervezet sejtjeibe jutni és ott tetszőleges gének kifejeződéséhez hozzájárulni. Mivel az adenovírusok képesek az emberi örökítőanyagba is beépülni, ezért megzavarhatják bizonyos emberi gének normál működését, ezzel is megágyazva daganatos folyamatok kialakulásának.
Nem véletlen, hogy a világ gyógyszergyárai, bár rendelkeznek az adenovírus-alapú terápiás eljárások kifejlesztéséhez szükséges magas szintű technológiai készségekkel, óvatosak az adenovírus-vakcinák alkalmazásával. Az adenovírusok által okozott mutációk hatása pedig csak évek múlva derülhet ki, és ez a potenciális mellékhatás függetlenül jelenhet meg a célként elért immunitástól – fejtette ki Facebook-oldalán a kutatóorvos."
#195 Amit írsz, az a bizonyított. Felette: a potenciális "ami évek múlva derülhet ki."
A mamavírusról 12 évig azt tanították, hogy baktérium...
Nem gondolom, hogy amit az orvosoknak jelenleg tanítanak az 100%-ban egy Petőfi vershez lenne hasonlatos, ami 100 év múlva is állandó, változatlan, szóról szóra ugyanaz...
Értem amit írsz de most elfogultság nélkül a cikk információ tartalmának hitelességét szeretném tisztázni és nem a megjelenési felületet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!