Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik félnek az oltástól,...

Akik félnek az oltástól, utánanéztek annak, hogy hogyan, milyen technológiával készült?

Figyelt kérdés

Én is szkeptikus voltam egy rövid ideig, de azóta részletesen tanulmányoztam az oltások elméletét.

Hogy milyen fajta védőoltások vannak, milyen fajta mellékhatásaik lehetnek egyáltalán, és hogy a létező védőoltásokhoz képest hol állnak ezek az új korona elleniek.

A lényeg, hogy minden vírus elleni oltás úgy működik, hogy a vírus fehérjéjének egy darabját juttatja be a szervezetbe, különböző módokon. A legveszélyesebb mellékhatás az lehet, hogy ez a fehérje autoimmun betegséget indíthat be annál, aki megkapta, de ez ritka. Viszont, aki az oltástól beteg lesz, az az igazi vírustól is megkapta volna ugyanezt a betegséget, mivel ez a fehérje a vírusban is ott van, annak egy részlete. Márpedig, aki nem oltatja be magát, az előbb-utóbb elkapja a vírust. Hacsak nem zárkózik be még évekre.

Szóval ha a vírus vagy a vakcina közül kell választani, akkor inkább a vakcina, mert az kíméletesebb.

2021. jan. 18. 23:07
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/203 anonim ***** válasza:
25%
Nem keverhetem a tiéddel, mert az sem tudom ki vagy. Ezt értsd már meg.
2021. jan. 23. 14:07
 112/203 anonim ***** válasza:
71%

#100: Neked több diplomád van és ezért neked van igazad? Istenem, gyere le. Ez egy orvosbiológiai kérdés, ergo az ért hozzá aki molekuláris biológus, mikrobiológus, népegészségügyi szakember, gyógyszerész, orvos, stb. Na, nekem orvosi diplomám van. Erősen kétlem, hogy neked bármilyen formában is közöd van az egészségügyhöz, innentől kezdve pedig felőlem akár 10 diplomád is lehet.

Nyájimmunitást nem lehet a lakosság átfertőződésével elérni. Vagyis tudod mit? Lehet, csak éppen

- sokkal rövidebb időre

- addig 10x összeomlik az eü, mert betelnek a kórházak

- olyan emberi életek vesznek oda, akiknek még nem kellett volna eltávoznia

- sok dolgozóképes fiatal szövődményekkel fog gyógyulni

Felnőtt, értelmes embereknek ezt még mindig magyarázni kell 2019. decembere óta? Be vagyok oltva. Kár, hogy nem ellenetek.

2021. jan. 23. 15:35
 113/203 anonim ***** válasza:
65%
111, értsd már meg, hogy te vagy rohadt feszült ,mert nem fogod fel, hogy kell az oltás
2021. jan. 23. 16:39
 114/203 Helosziaszia ***** válasza:
38%
Annak kell az oltás aki fél, és úgy érzi magát biztonságban. Ennyi kész pont, de nem kéne jogokat elvenni attól, aki nem élne ezzel a remek lehetőséggel
2021. jan. 23. 16:46
 115/203 Helosziaszia ***** válasza:
43%

"Valószínűleg senki nem hal meg, ha 1évig nem megy fodrászhoz. Maximum a fodrászszalon zár be, de talán a szalon a húgodé, az édesanyádé, a nagybátyádé.

Valószínűleg senki nem hal meg, ha kihagyja a kozmetikus látogatását. Maximum bezár a kozmetika, amely a lányod vagy a feleségedé.

Fél évig sem mehet edzőterembe. Kit érdekel? Lehet, hogy soha többé nem nyílik meg. És talán a szomszédé.

Az étteremben? Remélem, hogy az étterem nem a fiadé.

Helyi divatbolt? Nem kell az télre divatosnak lenni, úgysem megyünk sehova. De vásárolsz-e az internetről? (Wish, eBay, Amazon) mint mindenki más! Annak ellenére, hogy tudod, hogy a bolt tulajdonos akár az unokatestvéred is lehet.

Mi van a bárokkal és klubokkal? Jobb, ha bezárnak, igaz? Tehát férjed, feleséged, barátod, barátnőd, este korábban tér haza. Remélve, hogy nem ők a tulajdonosai, vagy munkatársai ennek a bárnak vagy klubnak.

Van egy pont, amikor a vírus elleni küzdelemre irányuló intézkedések többet öl, mint maga a vírus ...

Kitartást minden érintettnek, vállakozónak!...."

2021. jan. 23. 16:47
 116/203 anonim ***** válasza:
21%
Ha kell az oltás, adasd be, de másnak ne mondd már meg, hogy mit tegyen.
2021. jan. 23. 17:56
 117/203 anonim ***** válasza:
0%
107: Te nagyon el vagy keveredve. TE mi jogon korlátozol engem? Tudod mi korlátozza a másikat? Az, ha nem adatja be magának mindenki a vakcinát, és továbbra is lockdown lesz, az embereknek nem lesz munkájuk, a gazdaság pedig tovább hanyatlik. Át kéne gondolni mit írsz, mert azzal, hogy beadatod magadnak a vakcinát, SEMMILYEN formában sem kerülsz korlátozásra, csak a te különlegesérzeted nem engedi ezt meg magadnak. Tévképzetekben élsz. Te korlátozol minket a korlátozott gondolkodásoddal együtt.
2021. jan. 23. 19:06
 118/203 anonim ***** válasza:
16%

És hiába írogatjátok, hogy hogy ha ilyen jó az oltás, adassuk be magunkat, mit érdekel minket, hogy ti mit csináltok...

FEL KÉNE FOGNI HOGY EZ NEM ÍGY MŰKÖDIK!!!! MIATTATOK HANYATLIK A GAZDASÁG ÉS MIATTATOK FOG ILYEN MARADNI!!! Az ember nyújtaná a megoldást ti meg földhöz veritek magatokat mint egy 5 éves kisgyerek... Eddig jutottatok el az életben. Meg lehet nézni felméréseket, a vakcina-ellenesek nagy része (majdnem mindenki közülük) nem végzett egyetemet... Magától értődik.

2021. jan. 23. 19:08
 119/203 anonim ***** válasza:
30%

Nem igaz. Mert akik nem akarják Beoltatni magukat, korlátozásokat se akarnak...

A kormányok erőltetik ezt, akik a rettegőkre építkeznek. Szóval nem az oltásszkeptikusok miatt tartunk itt ahol hanem az idióta kormányok és média valamint a hülyesegeiket szó nélkül benyelő birka rettegő réteg miatt

2021. jan. 23. 19:11
 120/203 anonim ***** válasza:
16%
#118 a gazdaság a kormányok és rettegők miatt hanyatlik mert ők akarnak lezárást.
2021. jan. 23. 19:12
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!