Akik félnek az oltástól, utánanéztek annak, hogy hogyan, milyen technológiával készült?
Én is szkeptikus voltam egy rövid ideig, de azóta részletesen tanulmányoztam az oltások elméletét.
Hogy milyen fajta védőoltások vannak, milyen fajta mellékhatásaik lehetnek egyáltalán, és hogy a létező védőoltásokhoz képest hol állnak ezek az új korona elleniek.
A lényeg, hogy minden vírus elleni oltás úgy működik, hogy a vírus fehérjéjének egy darabját juttatja be a szervezetbe, különböző módokon. A legveszélyesebb mellékhatás az lehet, hogy ez a fehérje autoimmun betegséget indíthat be annál, aki megkapta, de ez ritka. Viszont, aki az oltástól beteg lesz, az az igazi vírustól is megkapta volna ugyanezt a betegséget, mivel ez a fehérje a vírusban is ott van, annak egy részlete. Márpedig, aki nem oltatja be magát, az előbb-utóbb elkapja a vírust. Hacsak nem zárkózik be még évekre.
Szóval ha a vírus vagy a vakcina közül kell választani, akkor inkább a vakcina, mert az kíméletesebb.
"Inkább élek nomádként az orosz vadonban de nem fogsz beoltani." Orosz VADON? Te azt úgy képzeled el, mint egy esőerdőt, vagy mi? Tudod te, hogy az a Föld melyik tájékán van? Ott kőkemény hideg van, és Szibéria.
Aranyoskáim, Mo. több mint fele kéri az oltást. Nem véletlen. Nekem pedig meg már az tűnt fel, hogy nem tudnak írni az oltás-ellenesek. Tanulatlanok és buták vagytok.
Utolsó: kevesebb, mint 2 milliot láttam hivatalos adatként. Értem, hogy te vagy a helikopter, csak lassan érdemes lenne elfogadnod, hogy van a nyomi kis világod, azon kívül meg még nagyon sok minden. Azt hogy itt mantrázod a tanulatlanságot: nekem 3 diplomám van, neked mennyi? Pont a hozzád hasonló álértelmiségiek gondolják azt, hogy milyen qrva okosak, miközben elemi információk össze kötögetésével is komoly problémáik vannak.
Még mindig ott tartunk, hogy te akarod nekem megmondani, hogy mit csináljak, engem meg pont nem érdekel, hogy te mit csinálsz. Ha hinnél a saját igazadban, nem itt pörögnél. Ezzel csak a saját önbizalomhiányod szeretnéd takargatni... Nem sikerül.
#132 pontosan tudom hol van az orosz vadon és milyen ott az időjárás. Épp ezért írtam mert inkább viselem el azt minthogy beolstanak ezzel.
És nem, az emberek többsége nem kéri, nem tudom milyen propaganda oldalakat olvasol de néha a valóságban is szétnézhetnél.
Ha eddig nem sikerült rájönnöd, hogy nem én vagyok minden egyes válaszoló, aki neked címezi a hozzászólásait, hanem többen vagyunk, akkor cirka itt kéne rekesztenem ezt a beszélgetést, mert hiába az a 3 diplomád, ha észt nem osztottak hozzá.
Nem virológus vagyok, csak orvos, gondolom megengeded nekem azt a luxust, hogy tájékozott legyek a témában.
Csilliárdszor le lett írva, hogy miért baj, ha nem érünk el ~60%-os oltottsági szintet, én ugyan nem tehetek róla, hogy neked összesen addig terjed az agykapacitásod, hogy mindenki, aki oltja magát, az a tévéből tájékozódik.
Berekeszteni a beszélgetést .. szerintem ez volt eddig az egyik (talán egyetlen értelmes gondolatod)
A hozzád hasonló "csak én vagyok tájékozott orvos" (amúgy honnan a manóból tájékozódsz, nyilván neked is mondja valaki) tették tönkre Semmelweis Ignácot. Ott is 99% egyet értett. Könnyebb lenne titeket fellöni a holdba, mint a 60%os oltottságot elérni. Én ezt támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!