Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik félnek az oltástól,...

Akik félnek az oltástól, utánanéztek annak, hogy hogyan, milyen technológiával készült?

Figyelt kérdés

Én is szkeptikus voltam egy rövid ideig, de azóta részletesen tanulmányoztam az oltások elméletét.

Hogy milyen fajta védőoltások vannak, milyen fajta mellékhatásaik lehetnek egyáltalán, és hogy a létező védőoltásokhoz képest hol állnak ezek az új korona elleniek.

A lényeg, hogy minden vírus elleni oltás úgy működik, hogy a vírus fehérjéjének egy darabját juttatja be a szervezetbe, különböző módokon. A legveszélyesebb mellékhatás az lehet, hogy ez a fehérje autoimmun betegséget indíthat be annál, aki megkapta, de ez ritka. Viszont, aki az oltástól beteg lesz, az az igazi vírustól is megkapta volna ugyanezt a betegséget, mivel ez a fehérje a vírusban is ott van, annak egy részlete. Márpedig, aki nem oltatja be magát, az előbb-utóbb elkapja a vírust. Hacsak nem zárkózik be még évekre.

Szóval ha a vírus vagy a vakcina közül kell választani, akkor inkább a vakcina, mert az kíméletesebb.

2021. jan. 18. 23:07
 161/203 anonim ***** válasza:
59%
2021. jan. 24. 21:31
 162/203 anonim ***** válasza:
30%
#tehát nemcsak méreg, de hatástalan is🤔
2021. jan. 24. 23:16
 163/203 anonim ***** válasza:
30%

Nééézd meg, megint hírlapokról tájékozódnak :D Ezért nem érdemeltek döntést a kezetekbe. És ezt nem szívesen mondom. De ez a helyzet. Egyszerűen nem tudtok dönteni egy olyan dologról, amiről fogalmatok sincs. Ne hírlapokról tájékozódjatok, könyörgöm már. Tudom, ez a ti megbízható forrásotok, és a tudósak szava hihetetlen, de ezen lépjünk már túl.

133:

Mire megyünk a három diplomáddal? Honnan van, BTK-ról? Akkor meg? Semmit nem jelent, hiába próbálsz vele felvágni. Ezen is látszik, hogy a saját tükrödről beszélsz; valójában neked van önbizalomhiányod. Sajnállak, tényleg. Ha három diplomád van, akkor tudhatnád, hogy kinek érdemes hinni és kinek nem. Ezen az oldalon pedig tökéletesen látszik, hogy ti, oltás-ellenesek vagytok azok, akik véleménybuborékban élnek, és semmi sem jó nekik. A kis barátaidnak mind ugyanilyen nyomorúságos visszataszító stílusa van, mint neked. Hirdetik a hülyeségüket; propagálják. Szó szerint.

"És nem, az emberek többsége nem kéri, nem tudom milyen propaganda oldalakat olvasol de néha a valóságban is szétnézhetnél."

MILYEN PROPAGANDA OLDALAKRÓL BESZÉLSZ? Már ne is haragudj, de EGY PROPAGANDA OLDALRA SEM JÁROK. És te? Hova jársz informálódni? Szaros híroldalakra? Tudod te mit jelent egy propaganda oldal, milyen az? HIVATALOS SZERVEKRŐL TÁJÉKOZÓDJATOK. Tehát lényegében pont, hogy neked kéne szétnézni a valóságban. Mert én megteszem, hidd el. De te nem. Nem véletlen nem tudod miről beszélsz.

2021. jan. 25. 05:18
 164/203 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó. Ismét vagdalkozol konkrétumok helyett. Linkelj be akkor olyan oldalakat, amiről szerinted érdemes tájékozódni a szófosás helyett.

Köszönjük hogy fényt hozol a sötét éjszakába.

Leírtam, hogy engem pont nem érdekel mások végzettsége, valamelyik okos elvtársad (vagy magad) hozta fel azt, hogy aki nem ért egyet magasztos eszméitekkel, az tanulatlan. Legalább a saját gondolataitokban lennétek következetesek.

Nah ezért vagytok teljesen hiteltelenek, és ezért érzitek szükségét ennek a melldöngetésnek. Obégatás, ostobázás mindenkinek, aki nem ért egyet veletek... Csodás.

Még egy kérdés: jelenlegi HIVATALOS információk alapján hány ember fog oltatni Magyarországon? Mert erre szintén nem kaptam választ.

Kérlek a konkrét kérdésekre válaszolj, ha tudsz.

2021. jan. 25. 08:21
 165/203 anonim ***** válasza:
51%

Én eddig csak két hsz-t írtam, még valahol az elején. Szörnyű olvasni a sok egymást becsmérlő kommentet. Miért nem lehet elfogadni, hogy vannak, akik nem hisznek az oltások csodatévő erejében, és nem bíznak az orvostudományban (talán okkal)?

Tökmindegy, kinek hány és milyen diplomája van, nem ettől függ az intelligencia, vagy hogy amit mond, az mennyire igaz.

[link]

Az, hogy eddig is voltak, és lesznek is oltáskárosultak, vitathatatlan tény, hiába is próbálja az orvostudomány és vele karöltve a média szőnyeg alá söpörni és elbagatellizálni.

2021. jan. 25. 08:34
 166/203 anonim ***** válasza:
26%
Abból a nézőpontból ez ostobaság, ebből meg az ostobaság. Most aztán jól megvagyunk, mert mindenki ostoba. Na ezért kellene inkább érvekkel vitázni, nem pedig azzal, hogy nekem van igazam, mert a másik eleve hülyeséget állít.
2021. jan. 25. 13:19
 167/203 anonim ***** válasza:
30%
#166: Ez nem érdeke a hatalomnak jelenleg.
2021. jan. 25. 13:19
 168/203 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudom hányszor írtam már le, Pubmed, NCBI, Nature, Clinical Immunology, ezeknek van relevanciája.

#165 most jobb lesz, ha 13 angol nyelvű Pubmed cikket idelinkelek, hogy miért is veszélyes a vírus, miért nem veszélyes az oltás és hogy amúgy a lakosságnak miért csak töredéke az oltáskárosult, amit egyébként soha nem tagadott az orvostudomány, akármennyire is ezt igyekszel állítani? Úgyse olvassák el, csak dobálják a levegőbe az alaptalan tényeket. Ugyanakkor miért is ne lehetne, hogy esetleg egy orvostudományt érintő kérdésben egy orvosnak lehet több köze a dologhoz, mint egy nem eü végzettségűnek? Gondolom az autószerelő véleményét kéred ki, ha bedöglött az autód, nem pedig a fodrászét.

Gőzöm sincs #164, hogy hányan terveznek oltatni, nézz utána ha ennyire érdekel, számomra nem bír hírértékkel.

2021. jan. 25. 17:29
 169/203 anonim ***** válasza:
67%
Miért hivatkoztok érveléses vitára? Már bocsánat, de ez nálatok marad el. Mi tudunk valós tényekkel alátámasztott érveket felhozni, ti nem. Állandóan spekuláltok. Ez van.
2021. jan. 25. 21:13
 170/203 anonim ***** válasza:
60%

"amúgy a lakosságnak miért csak töredéke az oltáskárosult, amit egyébként soha nem tagadott az orvostudomány"

Látod, ezért nem kényszerítheted az embereket arra, hogy orosz rulettet játszanak az életükkel. Gondolom Te sem, és rajtad kivűl senki más sem szeretne abba a kis "töredékbe" tartozni. Az nem vigasz, hogy nem tagadja az orvostudomány. Emberi életet, vagy maradandó egészségkárosodást pedig nem lehet kárpótolni.

Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy melyik kockázatot (vírus/oltás) vállalja. Megértem, hogy kisebb az oltás kockázata, de mégiscsak létezik ilyen. Ezért nem szólhatunk egymás életébe bele. Ez mindkét táborra (oltáspártiak/oltásellenesek) igaz.

2021. jan. 26. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!