Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik félnek az oltástól,...

Akik félnek az oltástól, utánanéztek annak, hogy hogyan, milyen technológiával készült?

Figyelt kérdés

Én is szkeptikus voltam egy rövid ideig, de azóta részletesen tanulmányoztam az oltások elméletét.

Hogy milyen fajta védőoltások vannak, milyen fajta mellékhatásaik lehetnek egyáltalán, és hogy a létező védőoltásokhoz képest hol állnak ezek az új korona elleniek.

A lényeg, hogy minden vírus elleni oltás úgy működik, hogy a vírus fehérjéjének egy darabját juttatja be a szervezetbe, különböző módokon. A legveszélyesebb mellékhatás az lehet, hogy ez a fehérje autoimmun betegséget indíthat be annál, aki megkapta, de ez ritka. Viszont, aki az oltástól beteg lesz, az az igazi vírustól is megkapta volna ugyanezt a betegséget, mivel ez a fehérje a vírusban is ott van, annak egy részlete. Márpedig, aki nem oltatja be magát, az előbb-utóbb elkapja a vírust. Hacsak nem zárkózik be még évekre.

Szóval ha a vírus vagy a vakcina közül kell választani, akkor inkább a vakcina, mert az kíméletesebb.

2021. jan. 18. 23:07
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/203 anonim ***** válasza:
35%
Én tök jól elvagyok karantén alatt is. Nem izgat az a réteg , aki vírustagadó és oltásellenes.
2021. jan. 23. 19:14
 122/203 anonim ***** válasza:
21%
#121 a te bajod hogy antiszoc nyomi vagy.
2021. jan. 23. 19:15
 123/203 anonim ***** válasza:
74%
Pont miattatok van korlátozás, az elvtársad (vagy te magad) épp fentebb írta, hogy mennyire nem érdeklik pl a vendéglátosok. Felölem akár holnap vissza nyithatunk mindent. Akkor is ülhetsz otthon, senki nem kíváncsi a nyomorúságodra. A felelősséget a saját nyávaságodért ne ide told, anyáddal meg apáddal beszéld meg, amiért ilyen életképtelen, másokba kapaszkodó nyápic lettél.
2021. jan. 23. 19:23
 124/203 anonim ***** válasza:
37%
119: Igen, mert eddig jut el az agyi szintjük. Mint amikor a kisgyerek nem akar éhes lenni, de enni se akar. Nem véletlen nincs a vakcina-elleneseknek diplomájuk. Kívánnék nektek rosszakat, de tudom, hogy a sors úgyis egész életetekben ver titeket. Pont azért mindegy nektek a gazdaság kérdésre is. Másnak van élete, sajnálom. Ha nem fogjátok beoltatni magatokat, akkor mi fogunk lefogni titeket és belétek nyomni a vakcinát a törvény nevében! Mivel jogunk van szabadnak lenni! Ezért is lesz kötelező a vakcina remélhetőleg minél hamarabb.
2021. jan. 23. 19:27
 125/203 anonim ***** válasza:
10%

#124 azt lesheted.

Inkább élek nomádként az orosz vadonban de nem fogsz beoltani.

Erről ennyit.

2021. jan. 23. 19:32
 126/203 anonim ***** válasza:
16%
A lakosság nagy része nem akar oltatni, te vagy a kisebbség... gondolom már hozzá szoktál. :)
2021. jan. 23. 19:53
 127/203 anonim ***** válasza:
75%
Elég naivak lehettek, ha azt hiszitek a kormány bárkinek a véleményét is kikéri a lakosságból, hogy akkor most legyen-e korlátozás vagy sem. 😂 Szakemberek javasolják, hogy legyenek, úgy ahogy konkrétan bármelyik európai országban. De nektek aztán lehet barmi értelmeset is mondani, mintha a falnak beszelne az ember.
2021. jan. 23. 20:19
 128/203 anonim ***** válasza:
29%

Értem. Örülök hogy anya és apa után a kormányban megtaláltad azt, aki a szaros kis életed irányítja. Nehogy már neked kelljen vmiért felelősséget vállalni birka.

Az eröre mindig erö a válasz... Majd a saját és a családod kárán meg tanulod

2021. jan. 23. 20:43
 129/203 anonim ***** válasza:
26%
Attól még, hogy nem iszok minden másnap hajnali kettőig az egyik bárban még nem jelenti azt ,hogy antiszociális lennék aranyom. Most is lehet normális időtöltést csinálni , bár nyilván neked addig már nem terjed a képességed. Hamarabb leszek én újra szabad ,mint te Antivaccinás.
2021. jan. 23. 21:48
 130/203 Helosziaszia ***** válasza:
60%

Valaki nagyon erőszakos, és elhiszi h ő bármit megtehet (pl #124)

Nem hinnem h az oltásellenesek miatt tartunk itt és miattunk hanyatlik a gazdaság

2021. jan. 23. 22:01
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!