Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik félnek az oltástól,...

Akik félnek az oltástól, utánanéztek annak, hogy hogyan, milyen technológiával készült?

Figyelt kérdés

Én is szkeptikus voltam egy rövid ideig, de azóta részletesen tanulmányoztam az oltások elméletét.

Hogy milyen fajta védőoltások vannak, milyen fajta mellékhatásaik lehetnek egyáltalán, és hogy a létező védőoltásokhoz képest hol állnak ezek az új korona elleniek.

A lényeg, hogy minden vírus elleni oltás úgy működik, hogy a vírus fehérjéjének egy darabját juttatja be a szervezetbe, különböző módokon. A legveszélyesebb mellékhatás az lehet, hogy ez a fehérje autoimmun betegséget indíthat be annál, aki megkapta, de ez ritka. Viszont, aki az oltástól beteg lesz, az az igazi vírustól is megkapta volna ugyanezt a betegséget, mivel ez a fehérje a vírusban is ott van, annak egy részlete. Márpedig, aki nem oltatja be magát, az előbb-utóbb elkapja a vírust. Hacsak nem zárkózik be még évekre.

Szóval ha a vírus vagy a vakcina közül kell választani, akkor inkább a vakcina, mert az kíméletesebb.

2021. jan. 18. 23:07
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/203 anonim ***** válasza:
57%

EGÉSZSÉGTAGADÓK

Az EGÉSZSÉGTAGADÓ tudatállapot a fővonalas média hír-termékeinek túlfogyasztása következményeként alakul ki. Az innen származó nagy mennyiségű, homogén jellegű ingerek rövid időn belül egyfajta gondolkodásmóddá transzformálódnak.

Az EGÉSZSÉGTAGADÓK olyan személyek, akik a fővonalas média hír-termékeinek túlfogyasztása okán egyfajta megváltozott tudatállapotba kerülve úgy vélik, hogy 2020 elejétől kezdve nem létezhet egészséges ember – avagy ennek az (egészséges) állapotnak a fenntartása legalábbis szinte lehetetlen.

Az EGÉSZSÉGTAGADÓK szerint mindenkit POTENCIÁLISAN FERTŐZÖTTNEK kell tekinteni. Meggyőződésük, hogy egy időben egyszerre MINDENKI és BÁRKI BETEG lehet, ezért kell például MINDENKINEK hordania az arcmaszkot. Még annak is, aki állítólag egészséges (így nincs mivel fertőznie), de ők úgy vélik, hogy az egészségesség sokkal inkább valamiféle összeesküvés-elmélet, semmint a valóság része. A magát egészségesnek tartó ember vagy hazudik, vagy nem tudja, hogy nem egészséges.

Az EGÉSZSÉGTAGADÓK áldozatok, mivel a világmédia hipochonderré tette őket.

Az EGÉSZSÉGTAGADÓ állapot eredményes gyógyítására még nem dolgoztak ki hatékony eljárást.

Óvakodjon attól, hogy EGÉSZSÉGTAGADÓVÁ váljék! Preventív megoldásként javasoljuk a fővonalas világmédia hír-termékeinek jelentősen korlátozott fogyasztását – azt is csak megfelelően kritikus szemléletmód mellett!

Az EGÉSZSÉGTAGADÁS spontán regeneráció révén nehezen múló állapot, egyetlen ismert kezelési módszere a fővonalas média információinak megvonása a pácienstől. A kúra időtartalma legalább 4-5 hét, ez idő alatt ajánlott kizárólag az úgynevezett alternatív (de még mértéktartó) hírforrások produktumait fogyasztani.

2021. jan. 22. 19:58
 102/203 anonim ***** válasza:
14%
92. Te egy hangember vagy. Innentöl kezdve mindegy, mit írsz. Magyarázzál csak te félkegyelmü.
2021. jan. 22. 20:00
 103/203 anonim ***** válasza:
58%
101. Ezeknek magyarázhatod. Az m1 azt mondta, tehát úgy van. Az értelmi képességeik a béka segge alatt. Mondjuk ennél többet várni szerintem irreális.
2021. jan. 22. 20:03
 104/203 Helosziaszia ***** válasza:
32%
A nyájimmunitást oltás nélkül is megszerezhetnénk, főleg ha szerintük több százezren elkaptuk már Mo on.
2021. jan. 22. 22:05
 105/203 anonim ***** válasza:
57%
Jajj, most látom, itt is mennyi hülye ember vakcina-elleneskedik... :( Nyilván nem néznek utána, csak összekukázzák a hülyeségeiket FB-ről, Origóról, Indexről, meg még egy-két fizetett helyről, aztán meg büszkék rá, hogy ők nem hisznek a televíziónak. Nekik aztán magyarozhatod az orvostudományt... Mintha a falnak beszélnél.
2021. jan. 22. 23:15
 106/203 anonim ***** válasza:
36%
101: Igen, te elolvastam az Origon, meg megnézted a Gödény cikkeit, mi? Hát igen, te más vagy...
2021. jan. 22. 23:16
 107/203 anonim ***** válasza:
44%

Én nem tudom eldönteni, hogy jó-e a vakcina, majd az idő eldönti. Okoskodni persze lehet mindkét oldalról.

Én azt látom, hogy az oltás pártiak egy része höbörög azoknak, akik nem akarják beoltatni magukat. Kérdezem: miért? Ha olyan szuper a vakcinátok, ti védve vagytok, ugye? Milyen jogon akarjátok korlátozni az embereket, ha müködik az a hitrendszer, amiben hinni szeretnétek?

2021. jan. 23. 08:47
 108/203 anonim ***** válasza:
19%
102-es, bizonyítgasd csak az IQ szinted alacsony voltát.
2021. jan. 23. 08:51
 109/203 anonim ***** válasza:
59%
Az iq szint egy egzakt érték, és az enyém egészen magas. Nem lehet, hogy a tiéd alacsony?
2021. jan. 23. 09:05
 110/203 anonim ***** válasza:
23%
Nem, szerintem te az enyémmel kevered a tiédet drága.
2021. jan. 23. 12:30
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!