Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki az oltástól fél, az a...

Aki az oltástól fél, az a vírustól miért nem?

Figyelt kérdés

Sokan pampognak a vakcina hosszútávú mellékhatásai miatt, miközben a vírusnak pedig van rengeteg, ismert hosszútávú mellékhatása!

Sokan lettek autoimmun betegek, csökkent a szellemi, fizikai teljesítőképességük még hónapokkal a fertőzés után is. Nagy valószínűséggel a ti ismerősi körötökben is történt már ilyen - sajnos.

Azt nem értem, hogy ha annyira erősnek gondolod magadat, hogy szerinted a víruson simán átesnél enyhe tünetekkel, akkor miért gondolod, hogy a vakcina, amit már többszázezer embernek beadtak gond nélkül, az legyűrne?

2020. dec. 20. 16:48
 71/118 anonim ***** válasza:
79%
De nem érted, hogy nem terjesztek rémhíreket? Én nem terjesztek semmi, mert nem érdekel. Az sem érdekel, ha van mellékhatása, meg az sem, ha nincsen. NEM ÉRDEKEL. Sem a vírus, sem az oltás. Oltassa be magát akit érdekel, és ne oltassa be magát, akit nem érdekel. Olyan nehéz ezt az utolsó 1 mondatot értelmezni?
2020. dec. 22. 12:14
 72/118 anonim ***** válasza:
22%
De hogyan nem érdekelhet egy olyan dolog ami aktuálisan mindenki életét meghatározza, és kisebb nagyobb mértékben fenyegeti? Ez nagy tájékozatlanságra utal, ami valószínűleg az álhírek terjedésének köszönhető
2020. dec. 22. 13:04
 73/118 anonim ***** válasza:
62%
#71: tudjuk, persze, mindenki hülye, csak te vagy a helikopter
2020. dec. 22. 13:36
 74/118 anonim ***** válasza:
40%
Na pont ez az amit te képzelsz. A világ és a vezető szakértők, tudósok, kormányok hülyék, Gö.. ti és társaitok tudjátok csak az igazat. Nevetséges 😂
2020. dec. 22. 14:08
 75/118 anonim ***** válasza:
86%

Még mindig nem értem, hogy az oltástól hogyan tűnik el egy vírus, ami elvileg már mutálódik is... Ellenben a hozzászólásomat értékelik, magyarázat viszont nulla.

Meg miért is veszélyeztetek én olyan embereket, akik be vannak oltva? Ők elvileg védve vannak, vagy mégsem? Azért vagyok unintelligens, mert elfogadom más érveit az oltás mellett, de én erre nem vagyok hajlandó, mert nekem is megvan a saját véleményem? Kimondottan érdekes szemléletek vannak itt, bár már meg sem lepődök...

2020. dec. 22. 14:11
 76/118 anonim ***** válasza:
89%

#76 Ne foglalkozz velük, ők olvasták a neten, hogy milyen szövődményei lehetnek ennek a vírusnak. Mi elfogadjuk azt, hogy ők félnek, de ők nem fogadják el azt, hogy minket nem érdekel.

#72 A vírus nem érdekel, a gazdasági következményei nagyon is érekelnek, bár szerencsére nem befolyásolnak semmiben, ezért végülis az sem érdekel, bár már kezd unalmas lenni a home office. :D

2020. dec. 22. 15:50
 77/118 anonim ***** válasza:
82%
Oké, a pánikolók beadatják maguknak, tehát ők védve lesznek. Mi meg nem, tehát mi akár mind meghalhatunk. De ez nektek miért baj, ha amúgy is hülyének tartotok minket?
2020. dec. 22. 16:35
 78/118 anonim ***** válasza:
21%
Mert nem hiszek az aki hülye haljon meg elvben. Ti is értékes emberek lehettek, csak rossz forrásból tájékozódtok, esetleg nincs meg a megfelelő (szak)tudásotok a forrás hitelességének a megállapításához. Ezért nem érdemel senki halált!
2020. dec. 22. 17:00
 79/118 anonim ***** válasza:
21%
76: Nem értem hogy nem érdekelhet valakit? Neked nincsenek szeretteid, esetleg 50+ hozzátartozóid? Kedvenc zenészeid színészeid a veszélyeztett korosztályból? Hogy nem érdekelhet valakit??
2020. dec. 22. 17:02
 80/118 anonim ***** válasza:
20%

77 egyáltalán nem baj, abszolút nem érdekel mi lesz veled, nem is ismerlek.

Na ez a pampogó szemlélet, ami oltásellenességgel párosul, észre se veszed, hogy leszarjuk beoltatod-e magad, mert olvastál egy kommentet, amiben lehülyéztek emiatt.

2020. dec. 22. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!