Aki az oltástól fél, az a vírustól miért nem?
Sokan pampognak a vakcina hosszútávú mellékhatásai miatt, miközben a vírusnak pedig van rengeteg, ismert hosszútávú mellékhatása!
Sokan lettek autoimmun betegek, csökkent a szellemi, fizikai teljesítőképességük még hónapokkal a fertőzés után is. Nagy valószínűséggel a ti ismerősi körötökben is történt már ilyen - sajnos.
Azt nem értem, hogy ha annyira erősnek gondolod magadat, hogy szerinted a víruson simán átesnél enyhe tünetekkel, akkor miért gondolod, hogy a vakcina, amit már többszázezer embernek beadtak gond nélkül, az legyűrne?
50
Az a baj, hogy a gyógyszerfelíráson kívül mást nem tud. Én azt hittem, majd megmondja, mi lehet a bajom, és nem azt mondom, hogy 100%-osan állapítsa meg, de hogy semmit se tud rá mondani, csak felír valamit találomra... Az meg azért igen nagy baj, ha nem ismerik a gyógyszereket, amelyeket felirkálnak. Elég nagy felelőtlenség. Ehhez kell diploma?
Nem bőrgyógyászok mondják neked, hogy vedd fel a maszkot és oltasd be magad, hanem az intenzíves ellátók, a járványszakértők, a kutató gyógyszerészek.
A bőrgyógyászatról meg annyit, hogy konkrétan van kismillió féle betegség, annak a fele legalább ugyanúgy néz ki, és gyakran nem tudod megmondani, hogy az most mi. De vannak indirekt jelek, mint gyulladás jelei, vakarás, szárazság, hogy mióta áll fenn stb és ezekből lehet tippelni. Felírnak valamit, ha jó, akkor minden rendben, ha nem, akkor folyt. köv. Lehet számodra ez kiábrándító, de ez így működik. Csinálja jobban, aki tudja.
#56-osnak. Szó sincsen erről. Az emberek eltek nyugodtan 2020 márciusáig, amikor a nyakunkra szakadt ez szr, és azóta azt hallgatjuk, hogy aki nem fél, meg nem ül egész nap otthon, meg nem akarja beoltatni magát, az egy tanulatlan, középkori, 5g hívő proli.
Erről szó sincsen.
Pont most volt Ausztriában (húha, rájuk felnézünk, ugye?) ingyenes tesztelési lehetőség MINDENKINEK, és tudod mennyien mentek el? A lakosság 20 százaléka... (forrás: [link]
Pedig ez teszt volt, nem oltás, és ráadásul ingyen volt.
Akkor ők is primitív középkori tuskók?
A valóság az, hogy az embereket nem érdekli. Egyáltalán nem. Sem a halálozások, sem a vakcina mellékhatásai, sem a maszkok hatékonysága, sem semmi más. (kivéve a a gazdasági következmények)
Aki fél, adja be, aki nem fél, az meg nem. Ennyire egszerű.
"A valóság az, hogy az embereket nem érdekli. Egyáltalán nem. Sem a halálozások, sem a vakcina mellékhatásai, sem a maszkok hatékonysága, sem semmi más. (kivéve a a gazdasági következmények)"
Persze, mindenkinek kéne a zseton meg a régi élet, de tenni (oltatni,tesztelni,távolságot tartani, karanténba vonulni) nem akar senki.
Majd amikor még májusban sem lehet aperolt szürcsölgetni a bazilikánál, mert még minden zárva van, vagy még mindig zoom meetingen tanulod Petőfi verseit, megint lefújták a balaton soundot és átrakták 2025-re, megint le kell mondanod az all inclusive Törökországot, nem mehetsz csápolni Halott Pénz koncertre, mert nem oltatja be magát elég ember, lehet átgondolja mindenki, hogy mit kell tenni.
56: Inkább az a tendencia, hogy ha bármilyen kisebb betegség adódik, egyből a gyógyszerhez nyúl az ember, mert gyors eredményeket vár. Nincs tisztában azzal, hogy egy gyógyszernek rengeteg mellékhatása van. Ráadásul ezek nem gyógyítanak, hanem a tüneteket enyhítik. A kettő között óriási a különbség. Mielőtt bárki nekem támadna, tudom, hogy van az a pont, mikor nincs más választás. Az viszont, hogy már a legenyhébb fejfájásra is azonnal a fájdalomcsillapító az első, amiért nyúlnak, elég gáz. A szervezet nem hülye, jelzi, ha valamiből hiánya van (ha túl sok, azt is...).
Az oltásra visszakanyarodva: honnan a következtetés arra, hogy az "eltünteti" a vírust? (Tudom, hogy nem ti írtátok, de most ez a duma megy a "nagy" és "okos" orvosok egy jó részétől.) Nem inkább csak védelmet nyújt egy bizonyos időre? Mert a kettő között itt is óriási a különbség.
Szerintem sokkal szomorúbb, hogy az emberek simán összemosnak dolgokat/fogalmakat, amiknek sok köze nem lenne egymáshoz. A média meg még rá is tesz egy lapáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!