Aki az oltástól fél, az a vírustól miért nem?
Sokan pampognak a vakcina hosszútávú mellékhatásai miatt, miközben a vírusnak pedig van rengeteg, ismert hosszútávú mellékhatása!
Sokan lettek autoimmun betegek, csökkent a szellemi, fizikai teljesítőképességük még hónapokkal a fertőzés után is. Nagy valószínűséggel a ti ismerősi körötökben is történt már ilyen - sajnos.
Azt nem értem, hogy ha annyira erősnek gondolod magadat, hogy szerinted a víruson simán átesnél enyhe tünetekkel, akkor miért gondolod, hogy a vakcina, amit már többszázezer embernek beadtak gond nélkül, az legyűrne?
88: köszönöm az értelmes, fröcsögésmentes választ. Valami hasonlóra akartam kilyukdani, miszerint a vírus nem tűnik el, jó esetben legfeljebb - ahogy te is írtad - visszaszorul. A nagyon okos médiában azonban nem egy helyen fogalmaztak így, amin én azért akadok fent, mert az ilyenek miatt is tartunk ott, hogy rengetegen képtelenek értelmezni, amit a másik mond vagy ír.
Egyébként az átoltottság jelen pillanatban maximum egy álom lehet azoknak, akik mellette vannak. Eleve ha a legutolsó állításodból kiindulunk, miszerint rengetegen nem is kaphatják meg. Ezek mellett nyilván nem mindenki bízik egy 6 hónap alatt összerakott anyagban, aminek nem ismer(het)ik a hosszútávú mellékhatásait.
91 nem 6 hónap alatt lett összerakva, annyi idő alatt nem is lehetne.
Volt korábban egy másik sars járvány, akkor fejlesztették ki az oltóanyagot 2003-ban, de akkor visszaszorult a sars és nem kellett végül használni.
93: Nem is kell velem egyetérteni, csak leírtam az álláspontomat. Világ életemben kerültem az oltásokat - a kötelezőkön kívül - és a gyógyszerek használatát is igyekszem minimalizálni. Hogy miért, azt már korábban leírtam.
Értem, amit 88 írt, sőt azzal egyet is értek, hogy valahol a korábbi oltásoknak is neki kellett állni, de attól még vannak bennem kételyek.
#94 Így van, a gógyszernek mindig egy végső tartaléknak kellene lennie, nem pedig egy integrált résznek az ember mindennapi életében. Olyan ez az oltás kérdés, mintha mindennap bevennénk két fájdalomcsillapítót, csak azért, hogy ha egyszer éppen fájna majd a fejünk, akkor ne fájjon. Semmi értlme, és mivel beavatkozás a szervezetbe (ok nélkül) legjobb esetben is értelmetlen, de fennáll a veszélye, hogy feleslegesen károsítjuk magunkat.
(Igen, tudom, hogy fejfájásba nem hal bele senki, de ez nem változtat azon a tényen, h az emberek 99 százalékának felesleges)
Nézzük inkább azt, hogy 1,73 millió embert halt meg a covidban a megjelenés óta (forrás: [link]
A világon majdnem 8 milliárd ember él (forrás: [link]
Tehát a lakosság 0,02125%-a halt bele ebbe.
Ezek hivatalos számok, tehát biztos sokan nem is ebbe haltak bele, de persze sok emberről nincsen statisztika, úgyhogy vegyük ezt a számot kiegyenlítettnek (jobb híján).
Egy év alatt 0,02125% sok? Ezt majd mindenki eldönti, de remélem arra elég, hogy legalább azt megértsék a riogatók, hogy egyesek miért nem akarják beoltatni magukat.
Ha azt mondják, hogy 0,02125% az esélye, hogy magas vérnyomásod lesz 1 éven belül, akkor leállsz a kávéval? Valaki igen, ő dönt a legracionálisabban, hiszen ő biztosan elkerüli a veszély, de ne lepődjünk meg, ha valakit nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!