Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki az oltástól fél, az a...

Aki az oltástól fél, az a vírustól miért nem?

Figyelt kérdés

Sokan pampognak a vakcina hosszútávú mellékhatásai miatt, miközben a vírusnak pedig van rengeteg, ismert hosszútávú mellékhatása!

Sokan lettek autoimmun betegek, csökkent a szellemi, fizikai teljesítőképességük még hónapokkal a fertőzés után is. Nagy valószínűséggel a ti ismerősi körötökben is történt már ilyen - sajnos.

Azt nem értem, hogy ha annyira erősnek gondolod magadat, hogy szerinted a víruson simán átesnél enyhe tünetekkel, akkor miért gondolod, hogy a vakcina, amit már többszázezer embernek beadtak gond nélkül, az legyűrne?

2020. dec. 20. 16:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/118 anonim ***** válasza:
27%

1. Nincsenek érvek? Ember, 11 oldalon keresztül soroljuk az érveket, a statisztikát pubmedes meg egyéb cikkekből szedem.

2. Szövődmények bárkinél lehetnek.

3. Gazdaság tönkremegy, igen, tenni kéne ellene valamit. A) elengedjük a vírus kezelést és ráborul az amúgy is labilis egészségügyre a korona, ezzel jelentősen megnövelve a halálozást

B) védőoltás

2020. dec. 24. 22:19
 112/118 anonim ***** válasza:
72%
Hát én azt tapasztalom, hogy amikor durvábbak lettek a korlátozások több lett a beteg is. Pont az után ugrott meg látványosan a betegszám, amikor kötelezővé tették a maszkot. Ez politika, ha nem foglalkoznának vele, észre sem vennénk az egészet, úgy élnénk, mint más influenzajárvány idején. (Ami most valamiért érdekes módon elmaradt.)
2020. dec. 25. 11:08
 113/118 anonim ***** válasza:
64%
Nincs szignifikáns különbség az országok közt, csupán minimális, ami adódik a helyi körülményekből, pedig van ahol teljesen elengedték a dolgot, van ahol meg igen keményen korlátoznak. Mégsem látni a különbséget, tehát egyértelműen kijelenthető, nincs értelme a korlátozásoknak.
2020. dec. 25. 11:11
 114/118 anonim ***** válasza:
22%
"Aki az oltástól fél, az a vírustól miért nem?" Mert rosszul vannak informálva, vagy az agyuk nem elég nagy ahhoz hogy fölfogják miröl van szó
2020. dec. 29. 12:53
 115/118 anonim ***** válasza:
71%
114 Na, megérkezett a szakértő. Hol írták az interneten?
2020. dec. 29. 16:56
 116/118 anonim ***** válasza:
0%
Ezt te jobban tudod, hogy a marhaságaidat honnan veszed
2020. dec. 29. 17:31
 117/118 anonim ***** válasza:
42%

Én: "Nem érdekel sem az oltás, sem a vírus"

Te: "Miért félsz az oltástól? Biztos azért, mert hülye vagy. Én olvastam a neten, h veszélyes, SŐŐŐT, A TV-BEN IS BEMONDTÁK. Ez már csak igaz lehet".

2020. dec. 29. 19:55
 118/118 anonim ***** válasza:
60%

Itt minden el van magyarázva érthetően mégis teljesen tudományosan: [link]

Megérdemelne egy rendes weblapot.

2020. dec. 29. 20:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!