Aki az oltástól fél, az a vírustól miért nem?
Sokan pampognak a vakcina hosszútávú mellékhatásai miatt, miközben a vírusnak pedig van rengeteg, ismert hosszútávú mellékhatása!
Sokan lettek autoimmun betegek, csökkent a szellemi, fizikai teljesítőképességük még hónapokkal a fertőzés után is. Nagy valószínűséggel a ti ismerősi körötökben is történt már ilyen - sajnos.
Azt nem értem, hogy ha annyira erősnek gondolod magadat, hogy szerinted a víruson simán átesnél enyhe tünetekkel, akkor miért gondolod, hogy a vakcina, amit már többszázezer embernek beadtak gond nélkül, az legyűrne?
Még a WHO szerint is - akik a legnagyobb pánikkeltők közt vannak - a fertőzöttek 80%-a DIAGNOSZTIZÁLATLAN mert konkrétan észre sem veszik hogy betegek. 20%-ot diagnosztizálják az eseteknek és ennek a 20%-nak a kb 2%-a az akire halálos veszélyt jelent a vírus.
Szóval egészséges, fiatal emberként rám konkrétan a vakcina nagyobb kockázatot jelent mint a covid.
"Én sem oltatnám be magam az első sorban, várnék pár hónapot..."
Most akkor miről is beszélünk kedves kérdező?
Ha már London, valószínűleg tudod, miért zárnak. Erre lenne egy kérdésem: mi értelme ezek után az oltásnak?
Apropó, miért is zavar másokat, ha én nem kérek ebből a sz**ból? Ha olyan rohadt nagy védettséget ad, oltassátok csak be magatokat, egészségetekre, de onnantól engem hagyjatok békén.
Azért külömbséget kell tenni a lefizetett propagsndista "orvosok" és a valóban tudással rendelkező orvosok között.
Aki az osztrák TV-BEN beszélt az egy valós tudású nem lefizetett orvos.
Akik itt nyomják az oltást Szlávik meg Boldogkői azok le vannak fizetve.
Itt mindenki virológus, biológus professzor?!😅
Kedves Kérdező! Én szerintem fiatal létemre beoltatom magam, mert sokkal jobban félek a korona következményeitől, mint a vakcináétól. Ahogy beveszem fájdalomcsillapítót, mikor görcsöl a hasam, meg beoltattam magam HPV vírus ellen, úgy ezt is meglépem. Mert nem tartom releváns érvnek azt, hogy “az immunrendszerünk tökéletes”. Ha így lenne, akkor nem lenne az ember rákos, nem halt volna meg rengeteg gyermek torokgyíkban, tuberkulózisban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!