Tényleg megbetegedhet az ember az influenza elleni oltástól?
Sok olyanról tudok,akik nagyon megbetegedtek az oltás után,van,aki több hétig volt beteg,volt aki utána egész tavaszig nagyon sokszor,de egy ismerős hölgy férje az oltásba halt bele.
Tudom,hogy csak 50-60 százalékban véd az oltás,és ha már bujkál valakiben valamilyen betegség,megbetegedhet az oltás után.De egyre több olyanról hal
lok (ismerősök között is vannak többen),hogy soha többé nem adatják be,miután az ellenkező hatást érte el az oltás.
Ti tudtok ilyenről,vagy volt benne részetek?
Elolvashatid barmelyik influenza elleni vedooltas betegtajekoztatojat. Es abban minden le van irva.
En a 4 influenzavirus ellenit olvastam el. Abban nem gyengitett virusok hanem a virusoknak bizonyos feherjei reszletei vannak, ami ellen az immunrendszernek kell vedekeznie hogy kesobb az elo virust hatekonyan felismerje es vedekezzen ellene. A leirasban az szerepel hogy mivel az oltoanyag nem tartalmaz elo korokozot igy nem attol peszel beteg ha veletlen megis beteg lennel utana. De leirja milyen rohadt mellekhatasai pehetnek es milyen gyakorisaggal. Laz izomfajdalom stb. Szoval olvasd el...
En egyszer beadattam nem volt semmi bajom. De ha kicsit is meg vagy fazva akkor ne adasd be amig rendbe nem jossz. Es beadast lrobald ugy idoziteni hogy utana pihenhessne pedig rohangalj masok kozott akik esetleg betegek akarmivel is.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Kedves első!
Igen,tudom,hogy lutri,kinek mit vált ki a szervezetéből.
Sosem gondoltam az oltásra,és nem szeretném beadatni,mert elég sok rosszat hallok róla.
Mégis vacillálni kezdtem,tavaly ugyanis annyira megbetegedtem,hogy annyira beteg,és főleg hosszú ideig beteg még sosem voltam!Február elején kaptam el,és május közepén éreztem nagyjából embernek magam újra.Szövődményekkel gyógyultam,fél tüdőgyulladással,hónapokig tartó fáradtsággal és hőemelkedéssel,arc és homloküreg gyulladással,stb...Szóval gondolkodom,melyik ujjamba harapjak...
De.Nagyon nem szeretnék oltást.Viszont elkapni se.
A típusú influenza volt,39-40 fokos láz,több napig felkelni sem tudtunk (itthon mindenki elkapta- a fiam osztálytársától-).
Valójában a mérleg nyelvét szeretném elbillenni látni valamerre,sok ember tapasztalata alapján.
A barátnőm tavaly majdnem belehalt a védőoltásba, ezért soha többet nem adatja be.
Amúgy 40 körüli és teljesen egészséges.
Baromira nem az oltas veszelyes. Ha az orvos felelotlen, vagy az oltasra jelentkezo nem jelzi, hogy nathas, nincs jol, na az baj. Lazas embernek beadott oltastol szivizomgyulladasa lett ismerosomnek, de a hatvanas evekben. Es az az orvos a legnagyobb hibat kovette el.
Az oltas nem veszelyes. A hulyeseg az. Normalis allatorvos beteg allatot sem akkor olt be az aktualis oltassal.
Pedig igen. Ez egy friss hír. Sorra halnak meg az emberek az influenza oltástól:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!