Aki az oltástól fél, az a vírustól miért nem?
Sokan pampognak a vakcina hosszútávú mellékhatásai miatt, miközben a vírusnak pedig van rengeteg, ismert hosszútávú mellékhatása!
Sokan lettek autoimmun betegek, csökkent a szellemi, fizikai teljesítőképességük még hónapokkal a fertőzés után is. Nagy valószínűséggel a ti ismerősi körötökben is történt már ilyen - sajnos.
Azt nem értem, hogy ha annyira erősnek gondolod magadat, hogy szerinted a víruson simán átesnél enyhe tünetekkel, akkor miért gondolod, hogy a vakcina, amit már többszázezer embernek beadtak gond nélkül, az legyűrne?
#59 Igen, kell a régi élet (bár az enyém kb. semmit nem változott). De azok miatt nem tudjuk a régit élni, akik félnek. Tehát ha beoltják magukat, akkor mehet minden tovább, de nekem ehhez nem kell semmit sem tennem. Illetve de... Egy éven keresztül hallgatni a nyavalygást...
Felfogtuk, hogy valaki fél. Arra várunk, h legyen oltás, de ettől még aki nem fél, annak nem kell beoltatnia magát.
(Mellékes megjegyzés: Kíváncsi lennék egy olyan alternatív valóságra, amelyben 2020 márciusától kezdve nem lett volna SEMMI. Sem hírverés, sem korlátozások, de még csak tájékoztatás sem. Kíváncsi lennék, mennyien vették volna észre ezt az egészet, ellenben most az egész világ szenved).
Azért, mert "komolyan veszel" valamit, még nem vagy tanultabb, felelősebb, csupán csak érzékeny.
Annak az esélye is megvan, hogy az utcán sétálva elüt egy autó. Mégsem teszünk mindenhova szalagkorlátot, pedig éjjel-nappal az folyik a médiából, hogy mennyien halnak meg közúti balesetben. Igen, ha velem, vagy hozzátartozókkal történne meg, rossz lenne, ugyan így a covid is, de valahogy tudok nyugodtan létezni ilyen minimális kockázat mellett, nem kell ehhez betonkorlát, vagy ebben az esetben vakcina. Akinek meg igen az oltassa be magát.
"Törvényjavaslatom"
Te egy senki vagy, nincsen beleszólásod a törvényhozásba.
"Fogd fel, hogy te félsz az oltástól"
Ha nem szerelek fel a vasrácsokat az ablakomra, akkor az azt jelenti, hogy félek a vasrácsoktól, vagy azt, hogy annyira kicsi a betörés esélye, hogy nem érdekel?
Átkonvertálva erre a témára:
Ha nem oltom be magam, akkor az azt jelenti, hogy félek az oltásoktól, vagy azt, hogy annyira kicsi a veszély, hogy még ingyen sem kell az a sz'r.
Előbb kapsz szívrohamot ilyen idegállapottal, mintsem, hogy elvinne a vírus :D
10/10
Az elmúlt covid időszak pompásan rávilágított arra, hogy széles tömegek mennyire büszkék és rendíthetetlenek a saját szűklátókörűségükben, tájékozatlanságukban és manipulálhatóságukban.
Eljutottunk oda, hogy mindenki választhat az egyéniségének megfelelő, egybites igazságmorzsát - amiről szentül meg van győződve, hogy csekély tudásvágyát jóllakathatja vele.
Ha valaki tájékozottabb, vagy csak megpróbál szélesebb körben informálódni azt arrogáns módon leüvöltik.
Persze lehet tudományellenes nézeteket terjeszteni, de internet és okostelefon helyett hitelesebb lenne, ha barlangrajzon tennék...
"A vakcina biztonságos"
Én láttam a videót az amerikai ápoló beoltásárol és hogy utána milyen rosszul lett.
Most sem tudják mi van vele, és titkolnak mindent vele kapcsolatban. Nekem több infó nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!