Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki az oltástól fél, az a...

Aki az oltástól fél, az a vírustól miért nem?

Figyelt kérdés

Sokan pampognak a vakcina hosszútávú mellékhatásai miatt, miközben a vírusnak pedig van rengeteg, ismert hosszútávú mellékhatása!

Sokan lettek autoimmun betegek, csökkent a szellemi, fizikai teljesítőképességük még hónapokkal a fertőzés után is. Nagy valószínűséggel a ti ismerősi körötökben is történt már ilyen - sajnos.

Azt nem értem, hogy ha annyira erősnek gondolod magadat, hogy szerinted a víruson simán átesnél enyhe tünetekkel, akkor miért gondolod, hogy a vakcina, amit már többszázezer embernek beadtak gond nélkül, az legyűrne?

2020. dec. 20. 16:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/118 anonim ***** válasza:
24%

Még egy fontos infó:

"Aki az oltástól fél, az a vírustól miért nem?"

Hidd el, nem magunkra vonatkozik a féltés.

Emberek, akik az emberiség megmentéséért dolgoznak, nem féltik a saját életüket. Nekünk mindegy. Sokkal magasabb életminőséghez vagyunk szokva, mint amit ez a bolygó nyújtani tud.

A harang értetek szól.

Akinek füle van, hallja meg!

2020. dec. 20. 18:25
 22/118 anonim ***** válasza:
32%
20: Pontosan milyen csomó személyes jogét vették el az emberiségnek?
2020. dec. 20. 18:52
 23/118 anonim ***** válasza:
42%

20

"védőoltásokkal kell csökkenteni az emberiség létszámát. "

Megmagyaráznád kérlek, hogy miért nem az évtizedek óta létező, KÖTELEZŐ védőoltásokkal akarnák csökkenteni a népességszámot, miért egy új, nem kötelező oltást kell hozzá kitalálni?

2020. dec. 20. 18:54
 24/118 anonim ***** válasza:
33%

22: Értékelem a Kérdező és a Te érdeklődésedet is, azért tettem ennyi energiát ebbe a kérdésbe. Most már kérlek, magad kutakodj tovább, neked is van neted, megtalálsz mindent. A fél netet be lehetne linkelni. Kulcsszavakat kell beírni Google-be, videómegosztókba és közösségi oldalakba és dőlni fog az infó.

Emberi jogok, személyiségi jogok tekintetében Alkotmány, Alaptörvény, római jog, polgári törvénykönyv, kereskedelmi jog, tengeri jog, nemzetközi jog, stb. tanulmányozása is kell.

Én 6 egyetemi szakon tanultam társadalomtudományokat, nem tudom 5 mondatban átadni az ide vonatkozó jogi tudást.

2020. dec. 20. 19:01
 25/118 anonim ***** válasza:
30%
2020. dec. 20. 19:02
 26/118 anonim ***** válasza:
73%
24: szóval állítasz valamit, de bizonyítani már nem megy... ezért kár volt 6 szakba belekezdeni.
2020. dec. 20. 19:05
 27/118 anonim ***** válasza:
48%
Nincs több kérdésem. 😂 Azt hittem már valós aggályokról fogunk beszélgetni, én naív. Kár volt bezáratni a lipótot, azóta úgylátszik bekötötték a netet is.. bilgécc írtja a népet a csippes oltásokkal 🤣
2020. dec. 20. 19:11
 28/118 anonim ***** válasza:
75%
"[...]videómegosztókba és közösségi oldalakba[...]" -> na innen ered a probléma gyökere, régen a valóvilágból, most már előbbiekből ömlik a szemét. Csak míg az pusztán primitív volt, ez ami itt zajlik az borzasztóan káros, ijesztő, és veszélyes is.
2020. dec. 20. 19:14
 29/118 anonim ***** válasza:
41%

Ennyit a halálos oltásról: [link]

270ezerből 6 allergiás reakció (ami kezelhető). Van még kérdés?

2020. dec. 20. 21:21
 30/118 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem a félelelmről szól. Te beoltatnád magad szúnyogcsípés ellen? Vagy pattanás elen? Az ember nem akar felesegesen olyan ellen oltakozni, aminek nincs értelme. Egy olyan vírus, amit az emberek 90%-a észre sem vesz és csak 1%-ánál alakul ki komolyabb komlikáció, de ott is csak azoknál, akiknek más komolyabb betegségei is vannak, nem oltakozik értelmes ember. Az immunrendszer egy tökéletes rendszer egészen addig, amíg magunk tönkre nem tesszük. Én inkább ebben bízom és mindezt a gyakolat igazolta is. Ráadásul a környezetemben egyetlen olyan ember sem volt, akit megviselt volna a covid, tehát a nulla szinten hiteles sajtónak miért higgyek, amikor a tapsztalat pont az ellenkezőjét mutatja.
2020. dec. 21. 09:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!