Aki az oltástól fél, az a vírustól miért nem?
Sokan pampognak a vakcina hosszútávú mellékhatásai miatt, miközben a vírusnak pedig van rengeteg, ismert hosszútávú mellékhatása!
Sokan lettek autoimmun betegek, csökkent a szellemi, fizikai teljesítőképességük még hónapokkal a fertőzés után is. Nagy valószínűséggel a ti ismerősi körötökben is történt már ilyen - sajnos.
Azt nem értem, hogy ha annyira erősnek gondolod magadat, hogy szerinted a víruson simán átesnél enyhe tünetekkel, akkor miért gondolod, hogy a vakcina, amit már többszázezer embernek beadtak gond nélkül, az legyűrne?
Még egy fontos infó:
"Aki az oltástól fél, az a vírustól miért nem?"
Hidd el, nem magunkra vonatkozik a féltés.
Emberek, akik az emberiség megmentéséért dolgoznak, nem féltik a saját életüket. Nekünk mindegy. Sokkal magasabb életminőséghez vagyunk szokva, mint amit ez a bolygó nyújtani tud.
A harang értetek szól.
Akinek füle van, hallja meg!
20
"védőoltásokkal kell csökkenteni az emberiség létszámát. "
Megmagyaráznád kérlek, hogy miért nem az évtizedek óta létező, KÖTELEZŐ védőoltásokkal akarnák csökkenteni a népességszámot, miért egy új, nem kötelező oltást kell hozzá kitalálni?
22: Értékelem a Kérdező és a Te érdeklődésedet is, azért tettem ennyi energiát ebbe a kérdésbe. Most már kérlek, magad kutakodj tovább, neked is van neted, megtalálsz mindent. A fél netet be lehetne linkelni. Kulcsszavakat kell beírni Google-be, videómegosztókba és közösségi oldalakba és dőlni fog az infó.
Emberi jogok, személyiségi jogok tekintetében Alkotmány, Alaptörvény, római jog, polgári törvénykönyv, kereskedelmi jog, tengeri jog, nemzetközi jog, stb. tanulmányozása is kell.
Én 6 egyetemi szakon tanultam társadalomtudományokat, nem tudom 5 mondatban átadni az ide vonatkozó jogi tudást.
23: Talán kezdésnek ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!