Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki az oltástól fél, az a...

Aki az oltástól fél, az a vírustól miért nem?

Figyelt kérdés

Sokan pampognak a vakcina hosszútávú mellékhatásai miatt, miközben a vírusnak pedig van rengeteg, ismert hosszútávú mellékhatása!

Sokan lettek autoimmun betegek, csökkent a szellemi, fizikai teljesítőképességük még hónapokkal a fertőzés után is. Nagy valószínűséggel a ti ismerősi körötökben is történt már ilyen - sajnos.

Azt nem értem, hogy ha annyira erősnek gondolod magadat, hogy szerinted a víruson simán átesnél enyhe tünetekkel, akkor miért gondolod, hogy a vakcina, amit már többszázezer embernek beadtak gond nélkül, az legyűrne?

2020. dec. 20. 16:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/118 anonim ***** válasza:
30%
30-es, én speciel biológus vagyok.Mi a kérdés?
2020. dec. 21. 19:58
 42/118 anonim ***** válasza:
76%
Bármilyen oltás beavatkozás a szervezet rendjébe. A víruson meg többen átestek gond nélkül, mint ahányan belehaltak. Több esély van oltás nélkül, ezért én nem akarom beadatni. Engem nem zavar, ha te beadatod magadnak. Engem az zavar, hogy rám akarják erőltetni azt, amit én nem akarok. Ez terrorizmus!
2020. dec. 21. 20:05
 43/118 anonim ***** válasza:
92%
#16: amiket te mellékhatásnak írtál le valójában possible adverse event-ek (PAE), amelyek a klinikai vizsgálatokban nem feltételezik az összefüggést az adott gyógyszerrel. Ide MINDENT, ami a tesztelés alatt történt, beírnak, akkor is, ha köze sincs a vakcinához. Ha bevettem egy Advilt és utána elütött a villamos, és meghaltam, az is ide kerül.
2020. dec. 21. 20:09
 44/118 anonim ***** válasza:
87%
43/16 sejtettem, hogy turpisság van abban a listában...
2020. dec. 21. 20:12
 45/118 anonim ***** válasza:
92%
A vírust el lehet kerülni, és én az oltást is elkerülném.
2020. dec. 21. 20:19
 46/118 anonim ***** válasza:
79%

30-as jól leírta.

Pont az a buta, aki azt hiszi, hogy aki nem oltatná be magát, az fél. Nem, itt pont ti rettegtek.

2020. dec. 21. 20:24
 47/118 anonim ***** válasza:
14%
Dede ti rettegtek az oltástól. Még ki se jött már tudtatok hogy jájjjj halálos, veszélyes, nem hatékony. Nevetséges. A magyar természtettudomány oktatás szégyenei vagytok.
2020. dec. 21. 20:29
 48/118 anonim ***** válasza:
72%

Nem az oltás itt a legnagyobb gond, hanem az ember szabad döntési jogának elvétele és az emberek egymásnak uszítása !

Aki nem akarja, az ne oltasson, aki meg elhiszi, hogy az oltás szuper, annak hajrá, álljatok sorba a billogért!

2020. dec. 21. 20:32
 49/118 anonim ***** válasza:
80%

47

Hónapok óta viszket a kézfejem. Kértem időpontot, majd 2 hónap után elmentem a bőrgyógyászhoz. Megkérdeztem, mi lehet a baj? Hát neki fogalma sincs, de felír egy krémet. Elmentem a gyógyszertárba, ott közölték velem, hogy nemrég kivonták a forgalomból a szóban forgó krémet.

Na ennyit az elvileg nálam okosabb orvosokról. :D

Ja, és van még sztorim más "okos" orvosokról is, tüdőgyógyászról, fogorvosról stb. :)

Én ha lehet, inkább nem tömöm magam mindenféle szarral, ami lehet, hogy kezel egy tünetet, de közben okoz öt másikat.

Ez nem rettegés, egyszerű óvatosság. Felnőtt, szabad ember vagyok, kérlek, hadd döntsek arról, hogy beoltatom-e magam, vagy sem.

2020. dec. 21. 20:37
 50/118 anonim ***** válasza:
29%
Utolsó:Az orvos nem gyógyszerész. 2 különböző szakma. A gyógyszerész sem lesz képben az új sebészeti eljárásokkal kapcsolatban. Nem is értem a hiszti tárgyat
2020. dec. 21. 21:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!