Aki az oltástól fél, az a vírustól miért nem?
Sokan pampognak a vakcina hosszútávú mellékhatásai miatt, miközben a vírusnak pedig van rengeteg, ismert hosszútávú mellékhatása!
Sokan lettek autoimmun betegek, csökkent a szellemi, fizikai teljesítőképességük még hónapokkal a fertőzés után is. Nagy valószínűséggel a ti ismerősi körötökben is történt már ilyen - sajnos.
Azt nem értem, hogy ha annyira erősnek gondolod magadat, hogy szerinted a víruson simán átesnél enyhe tünetekkel, akkor miért gondolod, hogy a vakcina, amit már többszázezer embernek beadtak gond nélkül, az legyűrne?
30-as jól leírta.
Pont az a buta, aki azt hiszi, hogy aki nem oltatná be magát, az fél. Nem, itt pont ti rettegtek.
Nem az oltás itt a legnagyobb gond, hanem az ember szabad döntési jogának elvétele és az emberek egymásnak uszítása !
Aki nem akarja, az ne oltasson, aki meg elhiszi, hogy az oltás szuper, annak hajrá, álljatok sorba a billogért!
47
Hónapok óta viszket a kézfejem. Kértem időpontot, majd 2 hónap után elmentem a bőrgyógyászhoz. Megkérdeztem, mi lehet a baj? Hát neki fogalma sincs, de felír egy krémet. Elmentem a gyógyszertárba, ott közölték velem, hogy nemrég kivonták a forgalomból a szóban forgó krémet.
Na ennyit az elvileg nálam okosabb orvosokról. :D
Ja, és van még sztorim más "okos" orvosokról is, tüdőgyógyászról, fogorvosról stb. :)
Én ha lehet, inkább nem tömöm magam mindenféle szarral, ami lehet, hogy kezel egy tünetet, de közben okoz öt másikat.
Ez nem rettegés, egyszerű óvatosság. Felnőtt, szabad ember vagyok, kérlek, hadd döntsek arról, hogy beoltatom-e magam, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!