Koronavirus elleni oltást beadatjátok vagy nem biztok benne?
Figyelt kérdés
Olyan sok ellenpélda van mindkettőre és nem tudni mi a helyzet sajnos
L/21
2021. márc. 12. 05:47
71/194 anonim válasza:
Én már megkaptam mindkettőt. Élek, jól vagyok, nem irányít Bill gates. Mondjuk nem hiszek semmi összeesküvés elméletben.
72/194 anonim válasza:
Amit ennyire nyomatnak, az eleve gyanús. Nem, semmiképp nem szeretnék vak-cinát és nem érdekel senki véleménye, csak a saját megérzésem, meglátásom. Az egészségemet nem másoktól teszem függővé és nem másokat hibáztatok, ha kórházba kerülök. Szemétség oltásba kényszeríteni egészséges embereket. Az meg pláne, hogy az oltáselleneseket máglyán akarják elégetni a rettegők. Vállaljon mindenki magáért felelősséget, mást meg hagyjon békén!!
75/194 anonim válasza:
Januárban megkaptam mindkét oltást, az égvilágon semmit nem éreztem utána. (Pfizer)
76/194 anonim válasza:
08:20
én pl. teljesen lesz.rom, hogy beadatod-e, remélem lesz pármillió ember, aki látja a rövidtávú fontosságát az oltásnak
77/194 anonim válasza:
Természetesen beadatom, az első vakcinát már meg is kaptam a kínaiból, én arra esküszöm, mert az a régi módszer szerint készült, elölt vírust tartalmaz.
78/194 anonim válasza:
folyt.: olyat, mint ami az influenza elleni oltásban is van, amit minden évben kérek.
79/194 anonim válasza:
Az épeszű emberek beadatják, az ostoba gődénybirkák nem.
80/194 anonim válasza:
Én nem oltakozom,és a családom se! És ezért lelehet szólni nyugodtan!Nem fogom magamra venni! Ehez nem kell oltás ellenesnek lenni! Nincsenek hosszú távú mellékhatásokról infók! Egy kísérleti fázisú vakcina! Amit most nem Évekig tesztelnek szűk körben ,hanem elesben tesztelik az emberiségen! Nem beszélek le róla senkit ,hiszen mindenki azt csinál a testével ,életével,egészségével amit csak akar! Nem az én dolgom. Az viszont az én dolgom hogy egészségesen akarok e élni még sokáig ,vagy oltatok és isten tudja mi történik majd 1-2-5év mulva! Varunk még vagy 15 évet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!