Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Koronavirus elleni oltást...

Koronavirus elleni oltást beadatjátok vagy nem biztok benne?

Figyelt kérdés

Olyan sok ellenpélda van mindkettőre és nem tudni mi a helyzet sajnos

L/21

2021. márc. 12. 05:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/194 anonim ***** válasza:
64%
A hatásosságában abszolút nem bízom, még abban sem, hogy nem derül ki róla valami hosszú távú mellékhatás pár év múlva, de azért elfogadom, hogy jut valami "normális". Jobb lenne 2-3 évet várni, de most nem olyan a helyzet.
2021. márc. 12. 09:15
 32/194 anonim ***** válasza:
79%
Ausztriában és Németországban állítólag az Astra Zenecát egyenlőre szüneteltetik....Gondolom nem véletlen👀👀
2021. márc. 12. 09:17
 33/194 anonim ***** válasza:
94%

Én még kivárok. Bízom benne, hogy őszre több információ, tapasztalat lesz az oltásokról, és több fajta áll majd rendelkezésre. Az Astra körül felmerült kétségek is azt mutatják, hogy nincs még birtokunkban minden információ. Azt pedig kicsit furcsának találom, hogy ahogy kijöttek a hírek az Astráról, már aznap kijött az a hír is, hogy nincs összefüggés az oltással. Ennyi idő alatt kétlem, hogy ki lehet vizsgálni.

Ha idős és/vagy krónikus beteg lennék, akkor valószínűleg vállalnám a kockázatot. Autoimmun betegként viszont jobban tartok a mellékhatásoktól. Ezt leszámítva viszont egészségesnek tartom magam, nagyon ritkán kapok el betegségeket, így nem félek annyira.

2021. márc. 12. 11:10
 34/194 anonim ***** válasza:
79%
Majd ha 10 évmúlva
2021. márc. 12. 11:13
 35/194 anonim ***** válasza:
20%
34xd,
2021. márc. 12. 11:15
 36/194 anonim ***** válasza:
40%
Milyen mindkettőre van ellenpélda, ezt most nem teljesen értem? Ja, hogy valami kamuoldal lehozott egy cikket, hogy 1 millióból egy ember belehalt az oltásba? Az amúgy megvan, hogy ha megkapod az oltást, utána még simán meghalhatsz bármiben, elüthet egy autó hazafelé menet? Szerintem érdemes beadatni, mert kisebb az esélye, hogy ha elkapod a vírust, akkor bármilyen szövődménye lenne az esetedben, mígy ha nem adatod be, és úgy elkapod, benne van a pakliban, hogy bekerülsz a kórházba. Sajnos az a tény, hogy valaki fiatal még nem jelenti azt, hogy a szervezete könnyűszerrel legyőzi a vírust.
2021. márc. 12. 12:10
 37/194 anonim ***** válasza:
69%
Nemakarok ismetetlen mellékhatást,tehát nem
2021. márc. 12. 12:12
 38/194 anonim ***** válasza:
42%
Ez megint valami oltásellenes poszt? Látom szép számmal összegyűltek az oltásellenes szakértő urak és hölgyek. Csak azt nem értem, hogy ők mivel indokolják meg az álláspontjukat?
2021. márc. 12. 12:37
 39/194 anonim ***** válasza:
73%
Ésszel!
2021. márc. 12. 12:41
 40/194 anonim ***** válasza:
40%
Lol, egyebkent aki nem akarja az oltast, miert nem megy ki a tomegbe, es kapja el toluk a virust. Utana ha elkapta es atesett a viruson, akkor mar megertem h nem lesz akkora szuksege az oltasra. De sajnos nem mindenki ilyen szerencses h egy kis nathaval megússza. Kulonben nem lennenek tele az intenzivek.
2021. márc. 12. 12:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!