Koronavirus elleni oltást beadatjátok vagy nem biztok benne?
Olyan sok ellenpélda van mindkettőre és nem tudni mi a helyzet sajnos
L/21
Én nem gondolom, hogy ki akarják nyírni az emberiséget ezekkel az oltásokkal, viszont azt már igen, hogy hatalmas biznisz van e mögött és a legundorítóbb, hogy ebből eredően se istent, se embert nem ismerve lesz**ják a hatásait és csak nyomják a kampányt.
"Mindegy milyen oltás, mindegyik jó..."
Aha, ezért, vannak helyek ahol már szüneteltetik az AstraZenecát. Engem ez arra enged következtetni, hogy a nagyon profi tudósok és orvosok is csak össze-vissza zagyválnak, hablatyolnak, közben meg rohadtul sincsenek képben. De tudom, majd erre is biztos lesz ésszerű magyarázat.
#88 Nem igazán jött át a mondandóm, ahogy nézem... Megpróbálom érthetőbben.
Ha hatásos és biztonságos vakcináról beszélünk, amire áldoztak pénzt, időt, energiát, nyugodtan húzzanak hasznot, egészségükre, megérdemlik.
De ne olyanból tegyék, amire csak rámondják, hogy véd minden ellen, közben mégsem, de amúgy semmi gáz nem lesz vele, aztán hirtelen mégis felfüggesztik a használatát, mert ki kell vizsgálni. Lehet, fordítva vagyok bekötve, de engem az ilyenekkel inkább elijesztenek attól, hogy beoltassam magam, mintsem hogy meggyőznének. Hogy miért?
Válasz: #86-os hozzászólás 2. mondat.
89-hez:
* #86 utolsó előtti mondat, elnézést.*
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!