Koronavirus elleni oltást beadatjátok vagy nem biztok benne?
Figyelt kérdés
Olyan sok ellenpélda van mindkettőre és nem tudni mi a helyzet sajnos
L/21
2021. márc. 12. 05:47
41/194 whiteno válasza:
#38-as válaszolo,ha van egy kis eszed talán látod is mi folyik korulottunk és nem mindent csak lenyelsz amit hallasz,erre sincs semmi indokod,hacsak nem akarsz meghuzatva lenni..mert elhiheted,arra mész amerre futyulnek. Miért olyan nehéz kicsit kibujtatni a kubakodat a fold alol és ránézni más nézopontokra?vannak más szakemberek akik ovaintenek ettol a szarságtol...ne foglalj ido elott helyet semmelyik mellett,járj utána ALAPOSAN nem féligmeddig,hogy beerositsd a hited a virusban. Agyamentség azthinni,hogy a hatalmon levok jot akarnak mindenkinek...pokolhoz veteto ut is jo szándékkal van kikovezve,ezt nem árt tudni.
42/194 anonim válasza:
41-es: milyen más nás nézőpont van arra az esetre, hogy telitettek az intenzív osztályok vagy nem tudom mire gondolsz? Én abszolút nem sajnálom, ha ti nem oltjátok be magatokat, de akkor tartsátok meg magatoknak a véleményeteket, mert többet ártotok ezzel az oltásellenességgel, mint amennyit használtok.
43/194 whiteno válasza:
Szerinted legegészségesebb életet éljuk?miért kell egybol erre a picsa "virusra" fogni mindent?talán én fogom rendbe tenni hogy rendesen egyek vagy valami?ezt miért nem látja senki?szennyezett a környezet..ez sem tunik fel senkinek. Gyenge az immunrendszerunk aztán a legártatlanabb dologra kenunk mindent...nem ilyenkor kellene gondolkozni. A lényeg,nem minden az aminek tunik...sajnos tul sok hazugság huzodik meg mindenhol...bekell vallani hogy senki sem tud semmit teljes bizonyossággal,én sem te sem. DEEE ne a vakcinátol várjuk a megváltást,amibe belenyul az ember az elromik...itt nem is csak ezen van a hangsuly,a szabadságra valo jogunk veszik oda ha nem állunk ki a szabadságunkért. Véleménykinyilvánitással mi a baj?ha ugy gondolod veszélybe vannak az emberek csondbe maradsz?fontos mindenre ránézni,aztán levonni a kovetkeztetést. Ha te érzed hogy valaki hazudik egy jo barátodnak is sumákolnál hmm?hagynád becsapva lenni?még ha csak hiszed hogy becsapja valaki szolsz neki hogy figyelj már. Ez talán bűn?
44/194 anonim válasza:
Én nem.
Nem azért mert ellene vagyok, hanem mert túlestem rajta nem rég.
45/194 anonim válasza:
Mivel jelenleg minden bizonnyal covidos vagyok tünetmentesen, így nem, mert minek? Elvégre oltva is fertőznék. És nem is bízom annyira az oltásban.
#1 Te az élő fába is belekötsz?
46/194 anonim válasza:
Csak nekem tűnik úgy, hogy mostanra egyre több oltásellenesnek megváltozott a véleménye és beszeretnék adatni a vakcinát ők is?
48/194 anonim válasza:
Nem adatjuk be, sem én sem a párom. És ha jól tudom, az ő családjából se szándékozik senki. Pedig orvos az apja felesége.
49/194 anonim válasza:
46: Igen, ami szerintem teljesen normális, mivel egyre több az információ és sokan túlestek rajta gond nélkül, amitől felbátorodnak többen. Nincs ezzel semmi baj.
50/194 anonim válasza:
Ha beoltatom magam akkor is elkaphatom. Akkor meg minek?
Ha meg kell halnom, akkor meg kell. Nem félek a haláltól...mint a szamurájok.
38F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!